2015 Ekim Anneleri

Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
canım banA 9mart olmaz cidden:) küçük mucizene nazar deymesin çok tatlı maşallah darısı bizimkilere :)
 
Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
o minnaagii yirimmm :KK74: ayy gormedigimız bebisleri nasilda bu kadar sevebiliyoruz annelik duygusumu geldi nedir :KK71:
 
Allaaa valla ilk duydum sasirdim.bu hamileligimdede kullaniyorum.doktora gidiymde takip etsin bariii :KK66:
Bende kullanıyorum canım eğer öyle birakildiginda sorun olacak birsey olsaydı doktorum soylerdi diye düşünüyorum zira benimki tup bebek ;) bana üç ayı doldurana kadar devam ettiricek sanırım
 
Mide ağrım yetmez gibi kalça ağrım tuttu :)) bebek arabamız geldi çocuk gibi oynadık evin kolıdoru uzun :) fazla kımıldadım sanırım ya da sabırsızlandı mercimek :))
 
İyi, mutlu akşamlar cici anneler :)

Hiç moralini bozma canım benim de sat 14 ocak 13 şubatta kanda çıktı, geçen hafta usg de kese göründü bebiş görünmedi cuma tekrar kontrol var bakalım ne olacak :) bir de karından yada alttan bakmaya göre değişebiliyor. 5+6 haftalıksın canım sat a göre :)

galiba en küçük sizsiniz ama bakarsınız bizi geçersiniz :) ben bulunduğum şehir şartlarında üniversite hastanesine gidiyorum yalnız hastane büyük şehirlerdeki bazı özellerden bile daha donanımsız bunun için Ankara da doğum düşünüyorum kısmet olursa oradada eğitim araştırma hast. düşünüyorum ama özele de dönebilirim
Çok teşekkür ederim sağolun kızlar moral oldu bana Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize birde bende çok şişkinlik ve gaz problemim var çok rahatsızım 6 aylık gibi geziyorum sizdede varmı böyle birşey ne yapsamki dr sormayı unuttum
 
Merhaba, bayağıdır girmiyordum nele rkaçırdım acaba:)
Ben bebeğin kalp sesini duyduktan sonra rahatladım çok şükür. Ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor sizinde öyle mi? Birde gece uyanıp tuvalete gitmekten usandım:)
Akşamları midem çok kötü oluyor bir tane maden suyu içiyorum iyi geliyor, zararı yok diye biliyorum siz ne biliyorsunuz bu konuda?
Pazar günü uçağa bineceğim daha ufak bir problem yoktur değil mi doktoru arayamadım daha ama uçağa binmek zararlı değildir umarım.
Kalp atisini duyduguna sevindim cnm darisi saglikla dogmasina insallah bende bir hafta sonra binecem ucaga kanamam devam ediyo ama mecburum dr bi gun once gel dedi insallah olumsuz bise demez.
 
Gözün aydın canıımm :KK73: Sağlıkla büyüşün annişindee :KK36::nazar:


Uçağın zararı yok diye biliyorum. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı. Doktor sorun yok demişti ona hamileyken ama tabi herkesin hamileliği kendine özel canım. Sen yine de doktoruna sor istersen. Allah'a şükür bir sıkıntınız yoksa, için rahat olsun.


İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır canım.. Alllah gönlüne göre versin inşallah...


Canım göbiş hafif genişlemeye, kasılmaya başlayınca başlanıyor. Daha erken sanırım. Benim bir arkadaşıma doktoru kremlere hiç para verme, badem yağı kullan demiş. O da kullanmıştı ve hiç de çatlağı olmadı. Biraz da ırsi bir durum var bu çatlak olayında sanırım. Annelerinde hamilelik sırasında çatlat olmayanlar da çatlak olma ihtimali daha düşükmüş.
arkadasimin doktoruda badem yagi icin tugleri kalinlastirip arttirdigini soylemis ben bebek yag kullanmistim vazelinle ama kesinlikle irsi cokda dikkat etmistim ama catladim ama 30 kilo falan aldim oda bi etken tabi
 
Kalp atışlarımızı duyduk bizde bugün çok şükür... :anneadayı: :nazar: minicik dahaa :KK46:sesini duymadan önce yaklaştırdı görüntüyü dr'umuz kalbinin atışını gördük.. Pıt pıtt... Çok şükür rabbime :KK36:


Kaç mm olduğunu söylemedi dr um kızlar.. Ult. Görüntüsünde ne diye yazıyor ??
Hayirli olsun cnm
 
Evet işte.. Yani epiduralde de baya sancı çektin di mii? Arkadaşım da aynı öyle olmuş. sonra iğne olmuş, hoopp 10 dakikada doğum. Ama sancıları baya çektim dedi. Ben aslında epidural sezaryen düşünüyorum. Ablam da öyle yaptırdı. Çok rahattı.
Kısmet bakalım.. O zamanlar gelsin de doktor da ne diyecek.. İnşallah hamileliğimiz de kolay geçeerr, doğumumuz daaa :KK68::KK68: Allah o günleri göstersiinn...
Yok canım istersen başında yaptırabilirsin epidurali ben normal başladım bayılırsam sezeryana dönerler korkusuyla epidural yaptırdım dayanabileyim diye. Epiduralin bir etki süresi var 30-45 dakika sonra etki etmeye başlıyor ben geç kaldım istemekte ;) ayrıca korkma bu kadar sancıdan ve kötü hikayeler dinlemeyin kimsenin de anlatmasına izin vermeyin. Normal doğumla gelen bebekler rahimden çıkarken faydalı bakteriler alıyorlar. Sezeryanda maslesef. Bu bebeğinin ilk savaşı ve sen savaşmadan çıksın istiyorsun. Yani psikologlar bunun dünya ile başa çıkmada ilk başlangıç olduğunu söylüyorlar. Tabii tercih senin
 
Kalp atisini duyduguna sevindim cnm darisi saglikla dogmasina insallah bende bir hafta sonra binecem ucaga kanamam devam ediyo ama mecburum dr bi gun once gel dedi insallah olumsuz bise demez.
Canim nasil bi kanaman var benimde aksam akintiyla kirmizi geldi simdi de azcik geliyor.
 
Doktoru arayamam yarin buyuk ihtimal fiderim.bugun butun gun yattim zaten neden oldu anlamdim insallah kotu bse degildir.
Kanaman artarsa acile git canım yoksa ayakları kaldır havaya kalkma yerinden. Herşey olabilir aklına kötü şeyler getirme.İnşallah herşey yolundadır.
 
Bugun bir aydır yapamadigim utulerimi bitirdim..yarım saat öğlen yaptım yarım saat akşam ama su an sağdan sağdan belim ağrıyor ve ağrının ayak parmak ucuma kadar indiindiğini hissediyorum :(
 
Kanaman artarsa acile git canım yoksa ayakları kaldır havaya kalkma yerinden. Herşey olabilir aklına kötü şeyler getirme.İnşallah herşey yolundadır.
Cok degil sadece peceteye geliyor simdi biraz azaldi agrim da yok.yarin doktora gidicem bakalim ne cikicak.
 
Kizlar tsh degerim 6.2 ckti doktor ilac verdi bilgisi olan var mi bsy olmaz di mi tiroid yuksekligi bebegime.doktor zamanla duser dedi.ilerleyen zamanda ogrenseydik zarari oalbolirdi dedi
 
Merhaba kızlar herkese. Ben de 5+1 günlük hamileyim. Allah hepimize sağlıklı sihhatli hamilelik ler ve bebekler nasip etsin. Mayıs annesi olmayı umut ediyordum ama nasip olmadı. Şimdi de hiç beklemediğiniz bi anda bu güzel haberi aldık çok şükür. Nasipse ekim 27 doğum tarihimiz. Keseyi pazartesi gördük şükürler olsun sıra inşallah kalp atışlarında. Önceki gebeliğin hiç duymadım kalp atışını 8. Hafta sonunda da düşük oldu zaten. O yüzden biraz korku ve endişe var. Doktora pazartesi salı görülür dedi ama erken değil mi sizce de?
Hoşgeldin canım sandcastle sandcastle ve bende aynıyız. Bende haziran annesi olacaktım. 10. Hafta kontrolüne iki gün kala önce kahverengi akıntı sonra kanama oldu.İlk gebeliğimde de yaşamayınca hiç olumsuz düşünmedim meğer kalbi duralı 2 hafta olmuş. Herşeyin hayırlısı bu sefer sağlıkla kucaklarız inşallah. 6. Haftada duyuluyor kalp atışı. sanırım sizi tam 6.haftanın başında çağırmış yani duymayadabilirsin. Ben bekliyorum biraz zaman geçsin öyle gidicem doktora birde haftaya tatile çıkıcam :) ondan sonra giderim diye düşünüyorum.
 
Ca
canım geneli öyle oluyo gelin olmak zor :))
malesef canım ya ben cuma görücem bbeğmi diye gün sayarken kan tahlili sonuçları pazartesi çıkacak die o zamana erteledim ben ona üzülürken birde kayınpederin izzmirde işi varmış oraya gidecekmiş eşime hemen gitmeyin benle gel dedi :( çarşambaya kaldı malesef iki günlüğüne diye geldik bir hafta buradayız kendimi tutmasam onların yanında ağlatacaktım sıktım kendimi boğazım şişti eşimde buraya geldimi sürekli arkadaşlarıyla görüşüyo evde çıkmıyorum hiç dışarıya diye amaaan öyle işte sinir oldum bugün kendi kendime
 
Kizlar6+5 hamileyim ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ne bulanti, ne aserme, ne kokuya hassasiyet hic bi belirti yok ya bendemi bi sorun var cok korkuyorum herkeste bu kadar bulanti olurken bende niye olmuyo aceppp:(
 
Back
X