2015 Ekim Anneleri

Kizlar benim akintim yine kanli gelmeye basladi agrim falan yok.ayni sey gecen ay reglimden bir hafta sonra olmustu 2 gun surdu gecmisti ayni seymi acaba:110:
Benimde oyle gunlerdir cekiyorum ama sukur bebis iyi dr ni ara ama bakilmasi lazim ultrasonda progestani ihmal etme ayaklarini kaldir yat dus alma iliski kesinlikle yasak bide bol su ic canimm allaha emanet

malesef canım ya ben cuma görücem bbeğmi diye gün sayarken kan tahlili sonuçları pazartesi çıkacak die o zamana erteledim ben ona üzülürken birde kayınpederin izzmirde işi varmış oraya gidecekmiş eşime hemen gitmeyin benle gel dedi :KK43: çarşambaya kaldı malesef iki günlüğüne diye geldik bir hafta buradayız kendimi tutmasam onların yanında ağlatacaktım sıktım kendimi boğazım şişti eşimde buraya geldimi sürekli arkadaşlarıyla görüşüyo evde çıkmıyorum hiç dışarıya diye amaaan öyle işte sinir oldum bugün kendi kendime
Haklısın ama bazen üzmek yerine kendini durumun tadını çıkar kayınvaliden sana baksın :) çok sabırsısız cidden hangi şehirdesin bilmiyorum ama yürüyüş yap yormadan kendini çok yorucu günler bekliyo belki sakince ayaklarımızı uzatıp yatabileceğimiz nadir günler bugünler ağlamaya deymes sıkma canını tadını çıkar kafanı takarsan saatler gün olur sana

Haklısın ama bazen üzmek yerine kendini durumun tadını çıkar kayınvaliden sana baksın :) çok sabırsısız cidden hangi şehirdesin bilmiyorum ama yürüyüş yap yormadan kendini çok yorucu günler bekliyo belki sakince ayaklarımızı uzatıp yatabileceğimiz nadir günler bugünler ağlamaya deymes sıkma canını tadını çıkar kafanı takarsan saatler gün olur sana
doğru diyosun canım da elimde olmuyo işte bide annem gripti olmazsa yanına gitme dediler bi koydu bana niye geliyorumki ozaman ben buraya onlarda grip geçmesin die dediler ama olsun şuara çok alınganım kayınvalidem allah var iyi kadındır ama işte ne bileyim

Kizlar6+5 hamileyim ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ne bulanti, ne aserme, ne kokuya hassasiyet hic bi belirti yok ya bendemi bi sorun var cok korkuyorum herkeste bu kadar bulanti olurken bende niye olmuyo aceppp:KK43:
Canım yarımızda var diğerlerinde yok sen şanslılardansın :) bence tadını çıkar yerinde olsam şikayet etmezdim yanımda eski tip turizm şirketleri misali siyah poşetle geziyorum :oops:

Kızlar çok teşekkürler darısı başınıza. Bir dahaki randevum 2'li tarama günü olur sanıyordum ama o zamana kadar arada bir daha görüşürüz dedi doktorum 11 marta randevu verdi. Allahım sağlık güç kuvvet versin meleğime 10+5 olucaz bir dahaki gidişimizde. Bu arada folik asiti de kestik. İmom diye bir balık yağı verdi içinde bir sürü vitamin ve folik asitte varmış doğuma kadar bu kullanılacak dedi. Estrofemi bir sonraki kontrole kadar yine günde bir defa kullanmaya devam. Crinone jel devam. Proluton iğne haftada bir bundan böyle.

Bir de yaptırmam gereken bir test var mı dedim. Hiç bir şeye gerek yok dedi. Sanırım bizim tüp bebek tedavisinde başta herşeye bakıldığı için bilmiyorum ama çok güven verici konuştu doktorum hani sana gerekli görmüyorum gibilerinden söyledi.

Kızlar çok teşekkürler darısı başınıza. Bir dahaki randevum 2'li tarama günü olur sanıyordum ama o zamana kadar arada bir daha görüşürüz dedi doktorum 11 marta randevu verdi. Allahım sağlık güç kuvvet versin meleğime 10+5 olucaz bir dahaki gidişimizde. Bu arada folik asiti de kestik. İmom diye bir balık yağı verdi içinde bir sürü vitamin ve folik asitte varmış doğuma kadar bu kullanılacak dedi. Estrofemi bir sonraki kontrole kadar yine günde bir defa kullanmaya devam. Crinone jel devam. Proluton iğne haftada bir bundan böyle.
canım iğne ne içinmiş ki? birde benim aslında yarın kontrolum vardı dr um belki folik asiti bendede kesecekti ama çarşambaya kaldı ozamana kadar bir hafta daha büyüyecek bebeğim ozamana kadar folik asidi kullansam ben bi sorun olur mu acaba

doğru diyosun canım da elimde olmuyo işte bide annem gripti olmazsa yanına gitme dediler bi koydu bana niye geliyorumki ozaman ben buraya onlarda grip geçmesin die dediler ama olsun şuara çok alınganım kayınvalidem allah var iyi kadındır ama işte ne bileyim
Aşırı alıngınız cidden benim de hafta sonu ailem gelicek annem birsürü şey getircek hiç bişey yiyemicem 2yaşında yeğenim var kucağıma alamıcam ev fena nasıl temizlicem birde bebek odası bizim ardiye gibi onca şeyi nereye tıkıcam :))bizim bahar sezonunda işler artıyo diye vakit olmaz diye büyük alışverişi yaptık araba yatak nereye neyi tıkcam şaşırdım :)) normalde hiç takmam :) düşün eşim bugün bana güzel karım dedi diye sinirlendim genelde çirkinim derdi tersini derdin ben güzel değilmiyim dye cingar çıkardım :)) düşün neyin kafasını yaşadığımızı :KK53:

Aşırı alıngınız cidden benim de hafta sonu ailem gelicek annem birsürü şey getircek hiç bişey yiyemicem 2yaşında yeğenim var kucağıma alamıcam ev fena nasıl temizlicem birde bebek odası bizim ardiye gibi onca şeyi nereye tıkıcam :))bizim bahar sezonunda işler artıyo diye vakit olmaz diye büyük alışverişi yaptık araba yatak nereye neyi tıkcam şaşırdım :)) normalde hiç takmam :) düşün eşim bugün bana güzel karım dedi diye sinirlendim genelde çirkinim derdi tersini derdin ben güzel değilmiyim dye cingar çıkardım :)) düşün neyin kafasını yaşadığımızı :KK53:
Hehehe valla ya benimkide bebek senin beynini emmeye başladı herhalde dedi :)) küstüm

canım iğne ne içinmiş ki? birde benim aslında yarın kontrolum vardı dr um belki folik asiti bendede kesecekti ama çarşambaya kaldı ozamana kadar bir hafta daha büyüyecek bebeğim ozamana kadar folik asidi kullansam ben bi sorun olur mu acaba
Canım ben iğneyi yumurta toplama işleminden beri 5 gün arayla oluyordum. Doktorum 1 hafta arayla dedi artık. Progesteron iğnesi oluyor düşük riskine karşı vuruluyor normalde. Biz tüp bebişiyiz ya o yüzden kullandığımız ilaçlar biraz farklı.

Bu arada folik asiti ben yaklaşık temmuz başından beri içiyordum yani vücudum artık yeterince stoklamıştı zaten. Doktorumda içinde tüm vitaminlerin bulunduğu i mom diye bir ilaç verdi. İçeriği bayağı güzel hem hamilelik hem emzirme döneminde içilebilirmiş.

Canım ben iğneyi yumurta toplama işleminden beri 5 gün arayla oluyordum. Doktorum 1 hafta arayla dedi artık. Progesteron iğnesi oluyor düşük riskine karşı vuruluyor normalde. Biz tüp bebişiyiz ya o yüzden kullandığımız ilaçlar biraz farklı.
hee tamam canımm allah yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Benimde oyle gunlerdir cekiyorum ama sukur bebis iyi dr ni ara ama bakilmasi lazim ultrasonda progestani ihmal etme ayaklarini kaldir yat dus alma iliski kesinlikle yasak bide bol su ic canimm allaha emanet
Iliski daha test yapmadan once birakmistik ne olur olmaz diye.gunde en az 1.5lt iciyorum cok sukur simdi kesildi gelmiyor ama yarin gidicem doktora.allah razi olsun insallah bse yoktur.

doğumdan 1 hafta önce coraspirin 1 gün öncede iğne bırakılıyor normalde canım ama benim bu şekilde olan tanıdıklarda internetten okuduklarımda genelde hep bir kaç hafta erken doğum yapmış. tesadüf mü yoksa gerçekten kan sulandırıcı kullananlar mı erken doğum yapıyor çözemedim. zaten hamile kaldığımda içimden erken doğacak gibi geçti benimde. o his hiç geçmiyor eşimede diyorum hep biz ağustostan itibaren hazırlıklı olalım erken gelirse diye ama his sonuçta olacak diyede bir şey yok
Kan sulandırıcıyla erken doğumun alakası yoktur. Ablam eylulde doğumnyaptı. Sabah akşam ipne vurukuyordu kan sulandırıcı. 42 haftada son günlerde oldu. Bebeğin keyfi yerindeydi bizi çok bekletti.

Kızlar dus almak tehlikeli mi ? Ben cok kaynar suyla dus alıyorum yoksa üsüyorm bide üstelik simdi aklıma geldi zararlı olabilir mi acaba

Biliyorsun bu yağlar kapsül içinde oluyor ve jelatinden yapılıyor helal diye sordun mu? Yada üzerinde böyle bir ibare var mı? Cor damgası varsa oda domuz yok demek... Maalesef ben yurtdışında helal damgalı gebeler için multivitamin alabilirken aynı zamanda Türkiyede ki arkadaşlarım Firmanın inkar etmediği domuz katkılı Eleviti kullanıyorlardı... Türkiyede ne helal ne haram bilemiyorsun güveniyorsun müslüman diye güveniyorsun doktor diye. Yarın bir gün parabenli demir ilaçlarını nasıl bebeklere yazdıklarına şahit olacaksınız :( :( maalesef bilinçli ebeveynler olarak herşeyi incelemek araştırmak zorundayız.

Back
X