2015 Ekim Anneleri

evet bende sag kasigim sanciyinca herkes erkek deyi verdi. Beta hcg lerim yavas artti kalp ritmine cin rus takvimine lekelenmeme gore erkegi isaret ediyo bakalim arkadaslarim cok merakli bu olasiliklar tutuvercekmi diye:)) hissiyatimda oyle belkide oglumda ne yasadiysam bundada aynisini yasiyorum ondandir rabbim saglikli akilli fikirli evlat versinde yeterki
. Çin takvimine gore erkek kalp atimi 121 . :) soldan yumurtladim acaba ne olucak baklm

Anneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadik :KK61:Allah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin:KK74:
aa canım hemen üzülme başka doktorlarada git daha ilk deda duymak için mi gitmiştin

Hanımlar yaklaşık 2 haftadir burnum tıkalı. Nane limon içtim hep ama bir türlü geçmek bilmiyor uyumakta çok zorlanıyorum geceleri. Hep kullanmayayım kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor bir türlü. Pazartesi doktora gideyim diyorum ama ilaçların zararı olur diye korkuyorum, ne yapsam bilemedim

Ben sterimar kullniyorum tuzlu okyanus suyu tavsiye ederim

gece bende kötü rüya gördüm uyuyamadım yüzüstü yatamıyorum bebeğe bişi olcak diye uzun süre sağ tarafımda yatıyorum kulaklarım ağrıyor aynı şekilde soldada oluyor :KK57::KK23:
Bende sırt üstü yatınca mahvoluyorum belim sırtım fena ağrıyor :( ama bebek için en iyi pozisyon sola yatmakmış çünkü bebeği besleyen damarlar sağdaymış.

Hanımlar yaklaşık 2 haftadir burnum tıkalı. Nane limon içtim hep ama bir türlü geçmek bilmiyor uyumakta çok zorlanıyorum geceleri. Hep kullanmayayım kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor bir türlü. Pazartesi doktora gideyim diyorum ama ilaçların zararı olur diye korkuyorum, ne yapsam bilemedim
Baş ucuna soğan kes koy burnu açıyor bir dene bakalım kokudan rahatsız olmazsan

doktordan geldik bebişim adet tarihine göre 5 gün daha büyük 23 mm olmuş kalp atışı da 220 m/s kocaman olmuş Allahıma sonsuz şükürler olsun bu mutluluk tarif edilemez
canım tarihlerimîz yakın benim mide bulantım hiç kalmadı senin basıl bulantıların var mı be gibi belîrtilerin var

Bende sırt üstü yatınca mahvoluyorum belim sırtım fena ağrıyor :KK43: ama bebek için en iyi pozisyon sola yatmakmış çünkü bebeği besleyen damarlar sağdaymış.
bende sol tarafıma yatırum ama biraz zaman geçince çürük gibi oluyo sol tanım kemiklerim ağrıyo birde alışmışım galiba her uyandığımda sağ taafıma dönük oluyorum içim rahat etmiyor

Altıncı yedinci hafta da duymuştuk ama durmuş artık. Doktor kürtaj dedi ama istemedim beni bırakmasını bekliycem.
Ben Kasım sonu normal düşük yaptım 7 hafta 6 günlükken kalbi durmuştu. adet sancısı gibiydi sakın korkma. Kromozom bozukluğundan olurmuş.Herşey Allahtan... Allah sabır versin ve lütfunu senden esirgemesin.Cennette seni bekleyen biri var artık.

Slm arkadasim buraya yazmayacaktim bianda msjini gorunce yazmak istedim uzulme demeyecegim cunku nekadar dersek diyelim ates dustugu yeri yakar sagliksiz bir bebekmis rabbim saglikli eli ayagi duzgun akil sagligi yerinde evlatlar versin ben 2013 ekim annelerindeydim mart ayinda 9 haftalik kurtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldim2014 mayista kizimi aldim kucagima simdi yine allah nasip etti kizim 9 aylik ve hamileyim 5 haftalik tabiki kalp atimini duyacakmiyim o muamma ama rabbim isteyince artarda bile veriyor korunurken hamile kaldim rabbim insallah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Ayrica bi nacizane tavsiyem kanaman yoksa kendi dussun diye bekleme sana zarari ne olur allah korusun.
Bikac ay sonra tekrar yazarsin insallah hamileyim diye ben kurtaj sonrasi hic korunmadim doktorlar 3 ay diyo ama ben korunmadim 5 ay sonra oldu rabbim kimseyi bu sinavla imtahan etmesin cok zor bilirim gunlerce aglamistim simdi yavrum dizimde salliyorum sanada nasip olsun insallahh. Kusura bakma pat diiye girip yazdigim icin sadece rabbim saglikli evlat veriyor zamani gelince bi nebze belki moral olur diye yazdim kendine iyi bak
Benimde oğlum 9 aylıktı 6 haftalık hamileyken ama çok zordu o dönemde. Şu an ücretsiz izindeyim birde çocuklar ard arda oldun büyüsünler istiyordum. Ama doğumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalınca bayaa bir şaşkınlık yaşadım. Çok sinirliydim hem hormonlar hem oğlumun tam bana düştüğü dönem hep beni istiyor. Onunla oynayım ilgileneyim aman yarabbi ölüyorum uykudan gün içinde hamileliğin etkisiyle ama durdurmuyor sinir katsayım artıyor. Bağırmaya bile başlamıştım :( Kucağa alıştırmadım hiç ama sarılma ihtiyaçları olur olmaz nüksettiğinden taşımak zorunda kalıyordum. Diye diye geçerken düşük oldu. Tabii yaptıklarımla alakalı değil kromozomlardan dolayı düşük oldu... Senin nasıl geçiyor? İnşallah sen yaşamazsın. Birde sitem etmişsin sende biliyorsun herkes çok yoğun birde telefondan bakılınca kolay olmuyor. Ben bazı şeyleri sadece beğeniyorum. Karar senin . 13 aylık şu an oğlum bende 6 haftalık hamileyim. Sayfalarca yazıyı okuyorum Allahtan artık oğlum kendi kendine oynayabiliyor. Ama fedakarlık tabii hem öğrenebilmek için hemde bilgilerimizi paylaşmak için...

kızlar azönce tuvalete girdim peçeteyle sildiğimde sarı mı desem yeşil mi aynı afedersiniz sümük gibi bi akıntı geldi hem mide bulantım falanda geçti korkuyorum

Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız inşallah. bundan önce benimde bir düşüğüm olmuştu çok zor biliyorum. sanırım kanaman yok o zaman bekleme sen etkilenirsin benide daha önce doktor acaba bir hafta beklesek falan kalp atışı görür müyüz diye ye tam 4 hafta bekletti. 6 haftalık kalbi duran bebeğimi 10. haftada aldı düşmedi ya da kanama yapmadı ama benim tansiyonum çok sık düşmeye başlamıştı. sen etkilenirsin ve durdukça öyle insanın psikolojisi çok etkileniyor. genede sen bilirsin tabiki.

kızlar azönce tuvalete girdim peçeteyle sildiğimde sarı mı desem yeşil mi aynı afedersiniz sümük gibi bi akıntı geldi hem mide bulantım falanda geçti korkuyorum

Sarımtrak akıntı olunca enfeksıyon olabiliyor sanırım.. Bence doktoruna Danış, şimdi de kafana takmamaya çalış, mide bulantınla ilgisi olacağını sanmam ama...

canım bende de dediğin gibi akıntı oluyor ama su içince rengi açılıyor gibi geldi bana. bende bulantı sorunu yoktu ama göğüs hassasiyeti ve uyku hali vardı. şimdi çok çok azaldılar nerdeyse yok gibiler. bende ehvam yaptığımdan doktorumu aradım. onlar başlangıç belirtileri ve 8 ila 10. haftalarda belirtiler azalır 12. haftaya kadar tamamen kaybolur telaş yapma dedi doktorum bana.

Anneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadik :KK61:Allah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin:KK74:

Canım çok üzüldüm allah sabir versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim sana

Ben de ogretmenlik yapiyorum 3 arkadasa ssoyledim bir dusugum oldugu icin dilim yandi herkese soylemedim bu kez benim de 28 saat dersim vardi yukseklisansa basladigim için 20 saate düştü gun bosaltmam gerekiyordu
canım derslerde bulantın oluyor mu benim bu cuma başladı nasıl başa çıkabiliriz bulantıyla ders anlatırken olursa çok zor:(

Back
X