- 17 Aralık 2013
- 1.836
- 1.330
- 358
Bende pek yoktu ama tek tük var şimdi hormonlar canımkızlar benim yüzümde baya sivilce çıktı ve acıyor öncedende çıkardı ama hormonlarla alakalı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pek yoktu ama tek tük var şimdi hormonlar canımkızlar benim yüzümde baya sivilce çıktı ve acıyor öncedende çıkardı ama hormonlarla alakalı galiba
CaniM benim doktorum cok tuzlu ve eksi şeyleri yemeyi yasakladı. Sanıyorum tansiyon sebebi ile. Yine de aşırıya kaçmadan yenilebilir diye düşünüyorum :)İyi akşamlar arkadaşlar 6+4 hamileyim bende.bu ilk aylarda tursu yemek sakıncalı diye duydum bilginiz var mi? Canım çok fena tursu istiyorrr![]()
Çok geçmiş olsun. Ben de 6. Haftamdayim şu an çok hafif bulantı hissi oluyor henüz biswy yasamadim ama. Genelde 3 ay bittiğinde sona eriyor diyorlar. Çok yakın bi arkadaşım da senin gibiydi hatta serum takıldı kaç kere halsizlik yüzünden biswy yiyemedigi için, sürekli kusuyordu o da. 12 haftadan sonra geçti çok rahat etti. Umarim senin de en kisa zamanda geçer. Allah yardimcin olsun.
Ay benimde çık fena kocaman sivilceler çıktı..ergen gibi oldumkızlar benim yüzümde baya sivilce çıktı ve acıyor öncedende çıkardı ama hormonlarla alakalı galiba
demekki normal bn de 6+6 da gormustumBenim
benim 124 cikti canim 6+5 te gitmiştim en son. :)
Benim doktorumda dinletmedi zararlı olabilir dedi alttan görebildik miniği hata hareketini bile:)Benim doktorum faruk cekmeceli dinletmedi kalp sesini 12.. haftaya kadar sakıncalı ultrason cihazı içeri fazla ısı veriyor dedi.. Ama gösteriyor yanıp sönen ışığımı :)
şans canım dediğin gibi valla bizim şuan sgk yok bakalımBen de ayrıldım canım ama sirket kapandı o ay da hamile olduğumu öğrendim şans işte eşten yararlanicam :)
Canim benim de oyle. 8 gun kucuk gorunuyor normale gore. Gec döllenme dedi doktor sorun olmaz yani merak etmekızlar benim bebişim ultrasonda 1 hafta küçük çıktı
Bende kabızlık olmadı çok şükür hatta normale göre daha rahat tuvalete gidiyorum. Bende de böyle bir belirti oldu sanırım :)İlk testler dedigin bu tam han sAyimi felan mi bn hic para vermedm cnm ozelde yaptrdm bde
Hamile kaldigimda 61 dim suan 60 im yememe ragmen kabizliga ragmen ama karnim cok sis
iyi aksamlar:)iyi akşamlar minik umutların anışlerı
ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuomBende kabızlık olmadı çok şükür hatta normale göre daha rahat tuvalete gidiyorum. Bende de böyle bir belirti oldu sanırım :)