2015 Ekim Anneleri

="sykapusuz, post: 3977272mber: 454466"]saırım gaz sorunu hepimizde var kızlar :KK48::KK48::KK48: bende yoğurt yemeye çekiniyorum valla hemen şişiyorum oyyy çok kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
beenim ilk zamanlar gaz sorunum coktu simdi okadar yok sadece usumelerim devamindada ishalim var seninle gunlerimiz cok ykin simdiye kadar kac kere doktora gittin

Kızlaaarrr :KK3:
Ben doktordan geldiiimmm :KK73: Rabbim bebişlerini daha görmeyenlere, duymayanlara ve bebiş isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz :KK68: Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii :nazar::nazar: Eşim de kameraya çekti. Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn :KK68:

Bu hastaneye ve doktora da ilk defa gitmiştim ama beğendim. İçime sindi. İnşallah sorunsuz devam ederiz böyle.. Multivitamine ve demir ilacına henüz gerek olmadığını, 3 aydan sonra değerlere göre içip içmemeye karar verebileceğimizi söyledi. Karaciğerini bağırsakları mideni boşuna yormayalım dedi. Kanım da iyiymiş zaten. Bıraktım onları. Yalnızca folbiol verdi. Onu da her gün yarım içecekmişim, yeterliymiş. Şu enfeksiyon hastalıklarıyla ilgili olan TORCH testleri varmış, onları istedi. Kan verdim. Bir de idrar tahlili istedi. Sonraki kontrol 3 hafta sonraymış. 3 haftalık gelişime bakacakmış. Sonra 12. haftada 2li test, sonra da inşallah sorun yoksa zaten ayda 1'e düşecek kontroller. Allah'ım bebişlerimize bizlere sağlık mutluluk versin inşaallahhh :KK68:
Canım gözün aydınn sevindim adına :) Rabbim kucagına alacagın günlerdeki mutluluğuda nasp etsin inşAllah

aman canım başladı dediysem bir gün var bir gün yok o da bir garip genelde olursada sabahları oluyor onun dışında öğürme isteği oluyor ama bugün o bile yok dinlendiriyor beni afacan aklı sıra. uyku bende de var öyle tatlı tatlı bir geliyor normalde hasta bile olsam gündüz uyumazdım. şimdi yatağa nasıl girdiğimi ile anlamıyorum öğleyin. zaten bugün annem uyandırdı telefonla bir saat uyumuşum sadece hala uykum var diye yatakta döndüm durdum ama kalktım sonra. banada dün doktor bir daha 4 hafta sonra ikili taramaya gel dedi. adama nasıl baktıysam artık yani özlerseniz gene gelin gösteririm sorun değil dedi ama ben dayanamam diyorum içimden eşimde atladı zaten evet geliriz yaaa biz diye. bak biz ultrasyona girdik çıktık bir daha ki kontrolün pazarlığını yaptık bide özlemeniz normal yani dimi hem bebişte sizi özlemiştir. :KK71:
hemde nasıl özledik :) dayanamadım eşimede süpriz olsun diye bi hafta öne aldım :) bi yandan cook heycan yapıorm günler gecmio gibi bi yandanda hala evhamlıyım bakalım Rabbim nasibimizde bıraksın inşAllah

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim şimdi çıktım doktordan bebişim gayet sağlıklıymış ayakları olmuş :)) miniğimin sırt üstü yatıyodu karnımdan baktı tabi bu sefer kasığımın ortasında biraz sağında hatta ben hep solumda sanıyodum orası ağrıyo die :) boyuda 2.23 cm plmuş büyümüş bebişim ayın 18 inde ikili tarama için çağırdı tekrar
Ayy canımm çook sevindim bende senin gibiyim bulantı fln hiçbişey yok haliyle cok evhamlıyım inşAllah senin gibi güzel haberlerle gelirim

kızlar benim bebişim ultrasonda 1 hafta küçük çıktı
Canım benimde öyle sat'a göre doğum 2 ekim ama ultrasonda 10 ekim görünüo bnde ultrasona göre yaptım takvimi doktor gec döllenme olabilir dedi bi sıkıntı olcagını sanmıorm yani :)

2011 Kasım ayında evlendim. 2012 Ocak ayında hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaşadım. Kötü bir operasyon geçirdim ve korktum. 2013 yılı Haziran ayında korunmayı bıraktık ve bekleyişimiz 2015 Ocak ayına kadar sürdü . Kısmetse , hafta hesabına göre 26 Ekim bebeğimizi kucağımıza almayı diliyoruz. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek nasip etsin tüm hamile arkadaşlara... Anne olmayı dileyenlerin de Allah gönlüne göre versin.
Amin canım güzel dileklerin için tesekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah seninde minigini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşAllah

Bu arada aklıma gelmişken bişey sorıyım
özellikle akşamları midem çok fena agrıyor sanki baskı yapılıomuşta nefes alamıyormusum gibi uzanınca gecior ama otururken hiç rahat deilim neyden olabilir

Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum :eek:o_O
Bende 67 kiloyum canım, aldığımı hiç sanmıyorum doğru düzgün bişiy yemediğimden haftaya doktor kontrolüm var ölçecekler bakalım kaç çıkıcam.

Bende 67 kiloyum canım, aldığımı hiç sanmıyorum doğru düzgün bişiy yemediğimden haftaya doktor kontrolüm var ölçecekler bakalım kaç çıkıcam.
Benimde dun ve bugun istahsizligim başladı canım bisey yemek istemiyor ondan önce zor tutuyordum kendimi şuan yeni kalktim ama midem çok sis sanki dünyaları yemiş gibiyim

Biz birbirimizi takip edelim ayni kilodayiz ya :KK39:

Kızlar bugun ruyamda bebeğimi gördüm kızmış kucağımda gezdiriyordum opuyodum pembe zibini vardı üstünde elimde de sari ve pembe bebek çorapları vardı hatta üstüme bile kustu ayyy çok emzirmisim dedim ne demek acaba hayır olsun :KK68::KK28: sanki gerçekti ya:KK46:

Benimde dun ve bugun istahsizligim başladı canım bisey yemek istemiyor ondan önce zor tutuyordum kendimi şuan yeni kalktim ama midem çok sis sanki dünyaları yemiş gibiyim

Biz birbirimizi takip edelim ayni kilodayiz ya :KK39:

Ben hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra da aynı çıktım canım yani kilo almamışım hiç ama haftaya çarşamba randevum var muhtemelen aradan 1 ay geçti diye yine ölçecekler akla kara o gün belli olacak yazarım.

Ben sabaha karşı sağa sola dönerken şunu farkettim sağa dönüyorum sanki benle birlikte karnımın içinde o da sağa düşüyor, sola dönüyorum sola kayıyor sanki ama bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum.

Ben hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra da aynı çıktım canım yani kilo almamışım hiç ama haftaya çarşamba randevum var muhtemelen aradan 1 ay geçti diye yine ölçecekler akla kara o gün belli olacak yazarım.
Tamam bakalım hayırlısı olsun :)

Gözün aydın canım, test fiyatlarını ben de hiç bilmiyorum:KK43:
Kizlar selam @direngeziparki B bebetas ben dun hastenemi aradim bende ayin 28 inde gidicem. Once muayene oluyormussunuz bunun icin normal muayene ucreti veriyorsunuz. ben akademi hastanesine gidiyorum 33 tl de ikili test ucreti aliyorlarmis.

Gunaydinnn yok ya ben bu gruptan cikamam Bebeğimi kaybetsem de
sizin mutlu haberleri bekliyorum
Çok şükür moralim çooook iyi
Eşim baya etkilendi onu teselli ediyorum o derece.önümüzde cook güzel günler olacak inşallah
Canim gecmis olsun. Her iste bir Hayir vardir kendini toparlamana Sevindim. Insallah en kisa surede yeniden hamile kalirsin

Gunaydinnn yok ya ben bu gruptan cikamam Bebeğimi kaybetsem de
sizin mutlu haberleri bekliyorum
Çok şükür moralim çooook iyi
Eşim baya etkilendi onu teselli ediyorum o derece.önümüzde cook güzel günler olacak inşallah
Sen de bizim icin bir ekim annesisin:) insallah hersey guzel olacak canim. En azindan hamile kalabiliyorsun bi sorun yok bak. Birdahaki sefere insallah cok daha guzel cok daha hayirli bir evlat nasip eder rabbim sana.

Back
X