2015 Ekim Anneleri

Can'ım bizim çok şükür çok gelenimiz yok bi hafta sonu Giresun'dan kp görümcem eşi çoçukları kaynım eşimin babaannesi geldi benim içinde iyi oldu bide salı günü arkadaşlarım gelecek 25 günde iyi bence bizde gelecekler hastaneye geldi biraz durup gittiler o da açıkçası insanı Mutlu ediyo yoksa sahipsiz gibi olurdum kırkımız çıksın ondan sonra gelenler gelir bide isteristemez çok yoruluyoruz lohusa psikolojisi de üstüne binince daha Bi kötü oluyoruz bence arada çıkmak lazım dışarıya ben biraz kötü oldum mu çıkıyoruz dışarıya gerçekten iyi geliyo biz 4 yıldır evliyiz ilk defa bugünlerde tartıştık ben alttan almasaydım baya uzun sürerdi sanki eşler lohusa sen moralini yüksek tutmaya çalış çünkü yine biz etkileniyoruz
Sürekli benim güler yüzlü kıpır kıpır olmama alışkın eşim tabii ki yorgun oluyorum ve önceki gibi olmuyor hiç birşey moralimi bozan benim bütün sosyal etkinliklerimi bebek nedeni ile sıfırlamış olmam hiç zoruma gitmiyordu ama eşim sürekli dışarı çıkmaktan bahseder oldu evde eski ilgiyi bulamayınca hemen sosyalleşme modundalar .. En nefret ettiğim erkek modeli eşi evde gelen giden çoluk çocukla ilgilenirken kendi dışarda olan erkek..

Kızlar alıntılayamıyorum . Hrrkese teşekkürler.
Öğleden sonra biraz doktoru zorlayarak taburcu oldum. Bebeğin yanına gittik. Yenidoğan yoğun bakımda. Sadece beni aldılar. Gözleri açıktı. Hiç hasta gibi durmuyordu sanki. Karnında şişlik var. Cerrahın raporunu okudum. Bağırsağın nir yerinde darlık veya tıkanıklık gibi bir şeyden şüpheleniyorlar. Serbest hava geçişi olmamıştır falan yazıyordu raporda. Evet doğumdan sonra bir defa güzel emdi ve sanırım tüm problem kaka yapamadığı içinşişkinlik yapıyor ve açlık hissedemiyor. Bundan emmedi. Lavman yapmışlar ama kendinin yapmasını bekliyorlar. Bu akşam yine film çekip cerrah bakacakmış. son durumu yarın gidince öğreneceğiz. Görünce hem çok üzüldüm hem de biraz da olsa hasretim gitti. Serum hortumunu eliyle yakalamış çekmeye çalışıyor. Aktif bir bebek dedi hemşire. Çok üzülüyorum ama her şey Allahtan. Kime itiraz edeceğiz? Rabbim dermansız dert vrrmesin. Ama yine de hastaneye doğuma gidip eli boş çıkmak çok zor. Sütüm geldi iyice sağıp saklıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz evinize donersiniz kısa zamanda

:KK58:
6 ekim doğumluyuz canım sabah yazdığım için 18 demiştim 1 gün büyüğüz sizden abla olmuşuz .. İyi sayılır canım bebişim gözle görülür birşeyi yok 4 gündür büyük çişimizi yapmıyoruz 3 güne bir yapıyorduk yarın doktora götüreceğim internette 5 güne kadar sıkıntı etmeyin yazıyor ama bilemedim tabii 12 yıl aradan sonra yeniden acemi gibi olduk .. Sizede geçmiş olsun ameliyat mı gerekiyor fıtık için rabbim şifasını versin inşallah.. Ben bütün sosyal yaşantımı bırakıp eve kapandım babasından da aynı özveriyi istiyorum abartıyormuyum bilemedim
Siz bir günlük ablamizsiniz bizim evet canım ameliyat gerekiyor allahin izniyle atlaticaz insallah kocalardan aynı özveriyi beklememek lazim onlar sosyal yasantilarina devam ediyorlar benimki bu aksam maç izlemeye gitti arkadaşlarınla mesela bizim şuanki sosyal yaşantımız bebişlerimiz :) benimde 11 sene oldu bunda daha rahatım daha tecrubeli annem gidince napicam bilmem düşündükçe sıkıntı basıyor k.validemin bana hicbir faydasi olmaz cocugu sever kucaginda sallar gider lohusaliktaki en büyük kabusum kvalidem hic perilerim almiyor onu

Slm Ekim anneleri. Ne bebişlerinizi almışsınız kucağına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Size bişey sormak istiyorum. Ultrasonla bebeğinizin doğum kilosu tuttu mu? Doktorum ultrasonun yanıltıcı olabileceğini söyledi. Bebeğim son haftalarda 8 _9 günde sadece 100 gr almaya başladı. 2700 gr şu anda. Soruma cvp verenlere şimdiden teşekkürler
Bencede ultrason cihazlari yanıltıcı olabilir.benim bebegim ultrason cihazınin verdigi olcuden hem uzun hem kilolu doğdu. 3400 50 cm görünüyor du.3780 gr 53 cm dogdu.

P pinartn canim okuyunca cok üzüldüm rabbim sifasini versin tez zamanda yavrunun sanada dayanma gücü versin dogar dogmazmı anlasildi rahatsizligi acil sifalar

Merhaba taze anneler anne adayları epeydir yazamadım ben de yoğunluktan , geçen ctesi doğdu bizim de oğlumuz .güle güle buyutun çocuklarınızı ınş , doğum yapacaklara da hayırlı kolay doğum diliyorum. Maşallah iyiyiz biz . Fakat çevre etkisi sinirlerimi çok bozdu. Çok karışıyor, kendi çocukları gibi davranıyor , bakamıyormuşum gibi konuşuyorlar, biryandan beni rencide ediyorlar tekrar tekrar aynı cumleler ağlaya ağlaya bir hal oldum iki gundur kızlar siz kaç kat ne giydiriyorsunuz çocuklarınıza uşutmek istemiyorum fakat aşırı giydirmekde istemiyorum
Can'ım ne yazımı buradaki arkadaşların yüzde doksanı ben dahil aynı şeyleri yaşıyoruz çok karışan müdahele eden hep var ne yazıkli giydirme konusu için oda sıcaklığı 22 24 arası olacakmış bu sıcaklıkta atlet Bi üst iki alt üzerinede Bi penye battaniye. Dedi bizim Dr umuz ama ben üşür diye bunlara ek Bi örme yelek bide örme patik giydiriyorum erxurum hem soğuk hemde tam yanmadı petekler UFO'yla idare ediyoruz

Kizlar dogumdan sonra gobeginizi sardiniz mi. Ben 14 kilo almistim 11 i gtti hemen 20 gunde ama gobegim var biraz .cok yumusak sarkiyor o yuzden :(

Öğleden sonra biraz doktoru zorlayarak taburcu oldum. Bebeğin yanına gittik. Yenidoğan yoğun bakımda. Sadece beni aldılar. Gözleri açıktı. Hiç hasta gibi durmuyordu sanki. Karnında şişlik var. Cerrahın raporunu okudum. Bağırsağın nir yerinde darlık veya tıkanıklık gibi bir şeyden şüpheleniyorlar. Serbest hava geçişi olmamıştır falan yazıyordu raporda. Evet doğumdan sonra bir defa güzel emdi ve sanırım tüm problem kaka yapamadığı içinşişkinlik yapıyor ve açlık hissedemiyor. Bundan emmedi. Lavman yapmışlar ama kendinin yapmasını bekliyorlar. Bu akşam yine film çekip cerrah bakacakmış. son durumu yarın gidince öğreneceğiz. Görünce hem çok üzüldüm hem de biraz da olsa hasretim gitti. Serum hortumunu eliyle yakalamış çekmeye çalışıyor. Aktif bir bebek dedi hemşire. Çok üzülüyorum ama her şey Allahtan. Kime itiraz edeceğiz? Rabbim dermansız dert vrrmesin. Ama yine de hastaneye doğuma gidip eli boş çıkmak çok zor. Sütüm geldi iyice sağıp saklıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Can'ım çok çok geçmiş olsun inş hiç bişi yoktur brbişinle çıkarsın hastaneden dualarımız seninle

Bizde 7 ekim dogumluyuz teyzesi ne guzel ayni gun mutlulugu yasamisiz, bu arada su sivilcelenme gayet normalmis sut yapio demedi doktorumuz ama dis dunyaya verdigi tepki sanirim,bi arkadasta halk arasinda kilo almaya baslayinca olurmus dedi sevindim vallahi..:KK28:
Aa ne güzel doğumdaşmışız saat kacta dogum yaptin ben gündüz 11 de

ekingul ekingul canim merak etme heekes ayni seyleri yasiyor. İnan varya kimse gelsin istemiyorum artik cunku herkes cocuk yetistrme uzmani. Hee kafadan bir ses cikiyor. Yok soyle yap yok boyle yap. Onu oyle yapma falan filan. Artik he deyip geciyorum doktorumu dinliyorum.kafama takilanlari sordugum bikac kisi var kalanini dinlemiyorum canim. Sen de uzulme bebeginin keyfini cikar.herkes anasinin karninda ogrenmiyr cocuk bakmayi. Gul gec :)

Kızlar benim oğlan öyle bir ıkınıyor ve kaka yapiyorki gökgürültülü kendi bile korkuyor sesten ve pis kokuyor acaba üsütüyormu veya benmi üsütüyorum anlamadim
Ayni durumdayiz canim doktor normal dedi ama bn cok uzuluyorum oyle ikininca. :( sanki cok aci cekiyor gibi hissediyorum.oysaki kakasinifalan da yapiyirama yine de hep bi ikinma var

Ahhh kurban olurum o minnacik ayaklarina nasil olmus ya sok oldum resmen cnm siki corapmi giydiriosun acaba neden olabilirki bu benm suan tirnak batmasi var kendimde ama ayakkabidan oldu hamilelikte ve canm cok yanio bi yere carpinca falan, insaAllah hemen gecer kuzunun ayagi cok gecmis olsun cnm
Saol cnm valla bnde anlamadm yok sıkı corapta giydirmiyrm ilaç verdi acikdeki doktr iltihabı akıttı yarın genelcerraha gidicez bakalım ne yapıcak şnşlh tekrarlamaz

Annelerimiz gazımız Kakamız hallolmus gibi kafada binlerce tilki.. Sırada bebişime hangi oyuncakları almalıyımşar, hangi kanguruyla tasımalıyımlar var.. Sizinlede paylasıyım öncelikle kanguru meselesini. Doktorumuzla zaten gorusmustuk bugun eve gelen anne-bebek iletişim danısmanımızda kanguru tasımanın sürekli temas halinde olma dırumundan dolayı cok onemlı oldugunu fakat doğru kanguru seciminin mutlaka gerektiğini söyledi. Ergonomık bikac urun var boba, lillebaby, ergo. Turkıyede momdortbaby varmıs yerli ürün ergonomık ve fıyatı vok uygun. Biz lille babye karar verdik canım zobiska zobiska nında yardımlarıyla (bissürü kalp)
Oyuncak konusundaysa kesınlıkle organık olması gerektıgı asla ve asla barbie bebek tarzı (psıkolojık skntı yasatıyormus ılerıkı zamanlarda) makyajlı simli pullu bebeklerın eve sokulmaması gerektıgını öğrendik. Kanguru siparişimiz verildi ilk organik bebegımız zorda olsa arayıp bulundu. (Bu tarz oyuncklar ilk 9ay dikkatini çekmeyecek elbette benim dikkatimi cektigi için aldım odasında beklesin. Şimdilik organık bpasız cıngıraklar yeter) işte carrierimiz ve aselden büyük bebişimiz
Güle güle iyi gunlerde kullanın canım :) asel çoook rahat eder içinde umarım :) :* bu arada tipini yerim yaa hızlı mı büyüyorlar bana mı öyle geliyor:rolleyes: bin kere maşallah bütün kuzulara :)

Kızlar acil yardım her yerim Ağrıyo dü yorgunluğa bağlıyordum Ateş'im 39,2 her yerim ağrıyo şimdi sormak istediğim bebeğimi emzirmeye devam edeyimmi yoksa sağıp ta mı. Vereyim maskeyi düşündüm eşim nöbetçi yarın akşam gelecek

Rabbim acil sifalar versin biran once bebegini sana kavustursun insallah

Amiinm rabbim dualarinizi kabul eylesin İNŞALLAH tez zamanda şifa versin yavrunuza

Back
X