- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
6sı salı doğum yaptım bir sonraki cumartesi gece annem gitti çok yoruldu dinlenip pazartesi gelecekti. Eşim kalktın iyisin gerek var mı annenin gelmesine dedi oda yüzüme baktı kaldı kadıncağız valla idare ederim derseniz gelmeyeyim dedi. Kardeşim grip oldu zaten onunla ilgilenecem diyede gelemedi. Kendi annem bile evde fazla oluyor aslında eşimle sanki birbirimize tam ilgi gösteremiyormuş gibi hissediyordum ama annem gitti değişen hiç birşey olmadı . Çok istediğimiz bir bebekti eşimi salaklaştırdı sanırım bu mutluluk boş boş gelip çocukla ilgilenip yatıyor. Birde üstüne dışarı çıkma mevzusu yapınca çıldırttı beni inanılmaz kırıldım daha 20 günde normalde hiç dışarı çıkmayan adam ne oldu ki... Annem gelmedi de sanki kendisinin bana bir yardımı mı oldu beni sinir etmekten başkaSiz bir günlük ablamizsiniz bizim evet canım ameliyat gerekiyor allahin izniyle atlaticaz insallah kocalardan aynı özveriyi beklememek lazim onlar sosyal yasantilarina devam ediyorlar benimki bu aksam maç izlemeye gitti arkadaşlarınla mesela bizim şuanki sosyal yaşantımız bebişlerimiz :) benimde 11 sene oldu bunda daha rahatım daha tecrubeli annem gidince napicam bilmem düşündükçe sıkıntı basıyor k.validemin bana hicbir faydasi olmaz cocugu sever kucaginda sallar gider lohusaliktaki en büyük kabusum kvalidem hic perilerim almiyor onu