- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Ben de geçen gün çok kırıldım, çok ağladımGünaydın güzel anneler .. Mutsuz bir pazardayız bir eşime çok kırgınım hava kötü psikolojik kötü etkilenmeye başladım 18 gün sonra herşey çok monoton sıkıcı sanki sizlerde durumlar nasıl gelen giden çok yoruldum sıkıldım. Yıllardır beklediğimiz bir bebeğe sahip olunca dünyalar bizim olacak harika bir evliliği olan biz bu mutluluğu kat kat katlayacağız diye hayal etmiştim çok mu beklentiye girdim acaba hayal kırıklığı yaşıyorum

Dışarı çıkmak istemesi doğal ama canım. Ev çok kalabaliksa, onlar bizden çok bunaliyorlar. Benimki de bir akşam arkadaşıyla buluştu. Hee; geç gelme dedim, o ayrı

Canım, çok geçmiş olsun.. ama kontrol altında ve iyi şükür ki.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım. Güçlü olmaya çalış.. O çok güçlü, maşallahKızlar alıntılayamıyorum . Hrrkese teşekkürler.
Öğleden sonra biraz doktoru zorlayarak taburcu oldum. Bebeğin yanına gittik. Yenidoğan yoğun bakımda. Sadece beni aldılar. Gözleri açıktı. Hiç hasta gibi durmuyordu sanki. Karnında şişlik var. Cerrahın raporunu okudum. Bağırsağın nir yerinde darlık veya tıkanıklık gibi bir şeyden şüpheleniyorlar. Serbest hava geçişi olmamıştır falan yazıyordu raporda. Evet doğumdan sonra bir defa güzel emdi ve sanırım tüm problem kaka yapamadığı içinşişkinlik yapıyor ve açlık hissedemiyor. Bundan emmedi. Lavman yapmışlar ama kendinin yapmasını bekliyorlar. Bu akşam yine film çekip cerrah bakacakmış. son durumu yarın gidince öğreneceğiz. Görünce hem çok üzüldüm hem de biraz da olsa hasretim gitti. Serum hortumunu eliyle yakalamış çekmeye çalışıyor. Aktif bir bebek dedi hemşire. Çok üzülüyorum ama her şey Allahtan. Kime itiraz edeceğiz? Rabbim dermansız dert vrrmesin. Ama yine de hastaneye doğuma gidip eli boş çıkmak çok zor. Sütüm geldi iyice sağıp saklıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

Dualarımız sizinle.. Her şey yoluna girecek hayırlısıyla inşallah..