- 25 Nisan 2013
- 11.143
- 9.054
- 448
Alttan çıkartırkende zorlanmıyor mu peki canım?Gaz problemimiz hic olmadi bizim masallah diyim. Mama yedikten sonrada olmuyo pirt pirt alttan ustten gidiyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan çıkartırkende zorlanmıyor mu peki canım?Gaz problemimiz hic olmadi bizim masallah diyim. Mama yedikten sonrada olmuyo pirt pirt alttan ustten gidiyo![]()
Gazi oluyo tabi ama cikartmakta zorlanmiyoBizimko de oyle ama sutumden sonra gazi oluyor![]()
Bende emzirince olmuyor mamadan sonra oluyor genelde ama hemen çıkartıyoruz alttan gelenlere bişiy yapamıyorum tabi bazılarını rahat pırtlıyor bazılarında ise çok ağlıyor içim gidiyor.Cnm gaz icin ne yaptiniz peki? Ben emzirince gazi oluyor sadece hipp verince bebis rahay uyuyor.
Yok zorlanmiyo hic bazen ikiniyo kizariyo ama cok uzun surmuyo yani mamadan dolayi bi zorlanmasi hic olmadiAlttan çıkartırkende zorlanmıyor mu peki canım?
Benim de icim gidiyor. En ilginici de gazi hem alttab hem yukardan kolayca cikariyor basta ama uya kalinca yine kibranmaya basliyor ciglik cigliga uyaniyor harap oluyorum surekli. Hem bebege uzuluyorum hem uyku yok bize. Bu yuzden bir haftadir telefonu elime bile alamadim.Bende emzirince olmuyor mamadan sonra oluyor genelde ama hemen çıkartıyoruz alttan gelenlere bişiy yapamıyorum tabi bazılarını rahat pırtlıyor bazılarında ise çok ağlıyor içim gidiyor.
Canım bizim kız da bugün ayni durumda,belim koptu ayakta durup,oturmaktanBugün nasıl bir gün gecirdm bilmiyrm bnmki sabah 5 ten beri ayakta sürekli mızmız kucağıma alıyorm susuyor kafayo yedim resmen.
Uyuyor hamağa koyuyorum sallıyorm kosa koşa mutfaga bi soğan soy hoppp alperenin çığlıkları odaya geri tekrar salla koş koş mutfağa yemeğe kaldığın yerden devam 3 saatte 3 çeşit yemek aferim bana
Pert oldum hala uyumadı çıldrcam resmn kızlar eşimi dörtgözle bekliyrm
Dün deliksiz uyuyan kuş bugün ayakta gün günü tutmuyor.
Birde tam uyuyor çığlık basıyor sonra tekrar uyuyor niye ki :/
CnmBugün nasıl bir gün gecirdm bilmiyrm bnmki sabah 5 ten beri ayakta sürekli mızmız kucağıma alıyorm susuyor kafayo yedim resmen.
Uyuyor hamağa koyuyorum sallıyorm kosa koşa mutfaga bi soğan soy hoppp alperenin çığlıkları odaya geri tekrar salla koş koş mutfağa yemeğe kaldığın yerden devam 3 saatte 3 çeşit yemek aferim bana
Pert oldum hala uyumadı çıldrcam resmn kızlar eşimi dörtgözle bekliyrm
Dün deliksiz uyuyan kuş bugün ayakta gün günü tutmuyor.
Birde tam uyuyor çığlık basıyor sonra tekrar uyuyor niye ki :/
Emerken geliyor birde bize mahfediyor çocuğu şu gaz bir geçse rahatlıcaz hep birlikte.Benim de icim gidiyor. En ilginici de gazi hem alttab hem yukardan kolayca cikariyor basta ama uya kalinca yine kibranmaya basliyor ciglik cigliga uyaniyor harap oluyorum surekli. Hem bebege uzuluyorum hem uyku yok bize. Bu yuzden bir haftadir telefonu elime bile alamadim.
Annemde kalıyorum bende bu hafta 3.haftamız annemde ilk haftayıda bende annemle geçirmiştik sonra ona geldik işte evime geçicem cts günü napıcam bilmiyorum.Cnm
Bizde de ayni durum. Annem yanimda olmasa cildirirdm.
Süper o zaman. Bizde grisini beğendik hemen siparişi veriyoruz. Çok teşekkür ederim haber verdiğin içinBirAlyaannesi canım kangurumuz geldi. Ela içine konur konmaz annesinin göğsünde uyudu. Yarın gezeceğiz artık kızımla. Çokta rahat herkese tavsiye ederim.
Merak edenler momfortbaby'nin sitesinden ürünü ve videoları inceleyebilirler.
Bncede sma gold en iisi bnde sütüm gelene kdr onu verdim kızım çok sevdi çok gazda yapmıyo onu içince ii uyuyodu şimdi emzirmeye çalışıyorum hep ama her seferinde tek göğsümü verebiliyorum çnkü emerken uyuyakalıyo gecede sağıp veriyorum ki boşalsın göğüslerim diye ama bi kerede mama takviyesi yapsam mı acaba. Henüz 6 günlüğüz sarılık olmadık ama olur die korkuyorum kakası hep sarı veya turuncu gibi olan sarılığını da atıyordur inş sence vereyim mi bi kerede mama gece emzirmek çok zorrr oluyoooKızlar sma gold aldım gelsin bir de bu mamayı deneyimleyelim. Hipp elayı doyurdu, kıvamı yoğundu çok gaz şikayetimiz olmadı hipple. Aptamil doyurmadı, kıvamı daha sulu geldi. Gaz sorunumuz mamadan mı bilmiyorum çok fena. Sma gold'a bakalım bir de.
Canım bende 1-2 gün uçla emzirdim ama şimdi bıraktık. Midesi kalkıyordu uçla. Şimdi de bazen direk tutuyor memeyi, bazen azcık uğraşıyoruz. Hastanede ilk gün memeyi çekiştire çekiştire verdiler ve sanırım öyle alıştı. Tek elimle kahverengi kısmı tutup inceltince alabiliyor. Bütün olarak uzatınca memeyi alamıyor. İnşallah zamanla iyice yoluna girecektir kuzularımızın emmesi. Biz bugün 11 günlük olduk.Cnm gec gordum mesanini giremiyorum ama ben bebisimi ucla emziriyorum. Hepsink denedim en cok wee memnub kaldim yuvarlaj oldugu icin daha ski otiriyor. Asagidan malesef akiyor ona yapacak bir sey yok. Biz basta biberon verdik 3 gunu suum gelincr bebek meme almadi. Cok uzulmustum. Aventin ucunu almadi bebedor denedim onu aldi. Sonra weeye gectim. Yine uzuluyordum ucla emziriyorum diye ama bir taraftan da en azindan oyle emsin doyordum. 4-5 gun once ucla verdim 3-4 sefer cektikteb sonra cikartip meme verdim tuttu. Ucla emzirdigim icin kanallar acilmis uc da uzamis bebek meme tuttu. Simdi ucsuz emziriyorum genelde. Sag tarafi hemen tutuyor sol memeyi yine basta ucla verip snra cekiyorum. Bu arada biz 17 gunluguz. Belki yazidignda beri bebisin memeyi tutmus bile ama tutmadiysa uzulme uzulunce sut azaliyor beb cok taktim sutum azalmisti oysa smdi hersey guzel
Ayni durumdayiz cnm bizimde 3290 dogdu ama biraz dusmustu odem falan atinca simdi 21 gunluguz ve 3800 olmusuz haftada 200 gr falan aldik bizde gayet iiyiz masaAllah bebislerimize, mamamizdan ben memnunum valla degistrmeyide dusunmuorum cunku ne kadar sutum az olsada pasam hem beni emior hemde mamasini yiyor reddetme yok sukur...Cnm ben de hipp kullaniyorum ve hatirlatsan bebisim 2 kilo dogdu. Sute mama takviyesi yapiuoruz. Bebisim 2 haftada mashallah 600 gm aldi. Doktor dedi ki mamaniz cok iyimis
canım aynı bizi anlatmışsın yaKızlar kafayı yiyecem ya.bugün 1 aylık olduk gece 1 saat uyuyo o kadar onun dışında uyku yok gündüz desen beşiği sallaya sallaya 2-3 saat ancak uyuyo. Emziriyorum sütüm çok sürekli emmek istiyo. Doktora söylüyorum sakın mama verme diyo.bikaç sefer verdim ama yine uyku yok.doymuyo olsa 1 ay da 1 kilo almazdı heralde.gaz sıkıntımız var.her gün 1-2 saat uyku uyuyorum başka yok.napıcam ben yaa![]()
Cnm cok ii almissin yaaa 22 ye gelio kutusu burdan metal kutusunu 33 e alioruz netten takip edelim bzde kmpanya hala devam ediomu acaba...Bu arada benjm gibi hipp combiotic kullanan varsa n11 6 kutuyu 135 tlye aldim. Son kullanma tarihi 10.2016
Hangi kangurudan aldınız kızlar benimde almam lazm ama pek bilgim yokSüper o zaman. Bizde grisini beğendik hemen siparişi veriyoruz. Çok teşekkür ederim haber verdiğin için
Canım gece uyutup beşiğe yatırıyoruz, annemle resmen yatağa koşuyoruz hemen uyuyalım diye. Tam yatıyoruz, uykuya dalıcaz mırıl mırıl sesi geliyor. Tekrar kalkıyoruz. Dün gece resmen kök söktürdü bize.Alıntı yapmışım ama cevap yazamamisim canım.
Ah benimki hiç uyanmadan durmadı zaten. Hiç uyandırmak gerekmedi maşallah.. Bir tek hastanede mama verince, bırakın 4-5 saat uyur dediler. Uyuyordu. Şimdi mama bile yese 2 saat sonra uyanıyor minnak. Gece perişan oldum. Yine ağlattı beni.. Çok zor uyuyor :/ Memede 5 dakka emip uyuyunca olmuyor işte. Uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor, sonra yatağa koyunca uyanıyor. Aç kapa perişan oldum ya..
Migren tuttu yine bir de, uykusuzluktan herhalde. Napicam bilmem.. Düzene girsin lütfen yaa..!
Benim de 24 gün oldu. Hala hafiften devam ediyor. Çok sıkıldım. Temiz temiz gezmek istiyorum artık yaa :/