• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Cnm kafasını kaldırması korkulacak degıl Aksine cok cok ıyı bısey. Boyun kasları gelısıyor anlamına gelıyo. Bende endişelenmiştim yukarı dogru bakıyo kafasını kaldırıyo diye dktorumu aradık yine tabiki:) adam güldü daha ne istiyosunuz kaldırsın dedi sadece arkasında elinz olsun anıden kafayı atmasın dedi. Hiç endişelenme masallahı var bıdıkların. Bazen öyle bı kaldırıyokı kafayı azcık daha ugrasssa ayaklanıp gıtcek gibi gelıyo:)
Maşallah o zaman miniklere. Elimle hep destek veriyorum zaten ama ani hareket yapacak diye aklım çıkıyor. Aynen canım, sanki her an kalkıp gidecek gibi halleri var.:)

Canım gece uyutup beşiğe yatırıyoruz, annemle resmen yatağa koşuyoruz hemen uyuyalım diye. Tam yatıyoruz, uykuya dalıcaz mırıl mırıl sesi geliyor. Tekrar kalkıyoruz. Dün gece resmen kök söktürdü bize.
Bugün gün içinde o kadar güzel uyudu ki. Bir de dönüyor bizim bebek yatağında. Ellerini kundak yapıyor annem ama açıyor. Çok kıpır kıpır. Zaten tam uyuyamıyoruz hep diken üzerindeyiz, bir de hareketli olunca iyice pert oluyoruz. Gündüz o uyur uyumaz ben de yatıyorum hemen. Ama bütün gece halsiz oluyorum
İnşallah düzelecek canım hepsii. Azcık daha büyüsünlerr.
Au sorma cnm harsketli bebek ayri zorluk. Oglum 2 kilo dogdu rahat ederiz dusunuyorduk ama 2. Gunu eve geldik baktik bebek donuyor sirt ustu yatiriyor yana donuyor yana yatiriyorum sirt ustu donuyor kafadini donduruyor kaldiriyor ee oyle olinca rahat etmek hayal oldu. Sirta donmesin dye guvenli yastik aldm pasa yatmiyor ona sinir oluyor kafasini donduremedigi icin. Annem siki kundal yapiyor 15 dakika snra eli disarda nasil beceriyorsa

Au sorma cnm harsketli bebek ayri zorluk. Oglum 2 kilo dogdu rahat ederiz dusunuyorduk ama 2. Gunu eve geldik baktik bebek donuyor sirt ustu yatiriyor yana donuyor yana yatiriyorum sirt ustu donuyor kafadini donduruyor kaldiriyor ee oyle olinca rahat etmek hayal oldu. Sirta donmesin dye guvenli yastik aldm pasa yatmiyor ona sinir oluyor kafasini donduremedigi icin. Annem siki kundal yapiyor 15 dakika snra eli disarda nasil beceriyorsa
Aynıyız canım. Ne tarafa yatırsak diğer tarafa dönüyor. Dönemeyince ağlamıyor ama baya ses çıkarıyor sinirli sinirli. Kundak ilk zaman işe yaradı ama haftası bitince güçlendi mi ne olduysa ellerini çıkarır oldu. Hep kıpır kıpır. Gündüzleri yine hareketi zayıf oluyor bir şekilde uyuyor ama şuan 1.5 saattir uyutmaya çalışıyoruz. En son istemeyerek de olsa emzik verdim. Gözler gidiyor gibi bakalım.

kızlar ben sütümü sağacağım şimdi, bebeğime vermeyi düşünüyorum yatmadan hemen önce. Isıtacak mıyım, sıcaklığını nasıl ayarlayacağım?
Cnm biberonu sicak suyun altinda tut. Sicakligi ayarlamak icin bir damla bilegin ic kismina damlat eger sicak veya soguk gelmiyorsa sicaklik tamamdir. Hoc
Hissetmemen gerekiyor damladigini

Bizim
Aynıyız canım. Ne tarafa yatırsak diğer tarafa dönüyor. Dönemeyince ağlamıyor ama baya ses çıkarıyor sinirli sinirli. Kundak ilk zaman işe yaradı ama haftası bitince güçlendi mi ne olduysa ellerini çıkarır oldu. Hep kıpır kıpır. Gündüzleri yine hareketi zayıf oluyor bir şekilde uyuyor ama şuan 1.5 saattir uyutmaya çalışıyoruz. En son istemeyerek de olsa emzik verdim. Gözler gidiyor gibi bakalım.
bizimki emzigi seviyor tam gozler gidiyor uya kaliyor yatiriyorum besige uyaniyor kucakta uyacak bir de 1,5 saattir uyatmaya calisiyoruz tam uyacak bu sefer acikmis oluyor yine yeme saati geliyor

Canim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bende
Cnm bebek ilk gun 10 cc icer. Sonra her gun 10 cc artmasi lazim. Boylece 80-100 cikar. Biz 70-80 kaldik.

Bizim

bizimki emzigi seviyor tam gozler gidiyor uya kaliyor yatiriyorum besige uyaniyor kucakta uyacak bir de 1,5 saattir uyatmaya calisiyoruz tam uyacak bu sefer acikmis oluyor yine yeme saati geliyor
Çok benzemiş bizimkilerin huyları. Bizim de aynısı oluyor. Bir de son emzirmem sırasında kakasını yaptı, değiştirdik altını. 10 dakika sonra pırt yaparken biraz daha kaka kaçırdı yine değiştirdik. Diğer memeyi emerken uyuklamaya başladı baya sevindik. Derkeen bir ses yine kaka... Altını değiştirirkende uykusu açıldı. Başa sardık. Tekrar aranmaya başladı. Kısır döngü gibi.
Bizimki de emziği seviyor ama ben vermiyorum çok. Ağlaması şiddetliyse 2 dak veriyorum çıkarıyorum geri.

Çok benzemiş bizimkilerin huyları. Bizim de aynısı oluyor. Bir de son emzirmem sırasında kakasını yaptı, değiştirdik altını. 10 dakika sonra pırt yaparken biraz daha kaka kaçırdı yine değiştirdik. Diğer memeyi emerken uyuklamaya başladı baya sevindik. Derkeen bir ses yine kaka... Altını değiştirirkende uykusu açıldı. Başa sardık. Tekrar aranmaya başladı. Kısır döngü gibi.
Bizimki de emziği seviyor ama ben vermiyorum çok. Ağlaması şiddetliyse 2 dak veriyorum çıkarıyorum geri.

Haiiiy bu modellerin hepsi mi aynı!!:) Son 3-4 saattir biz de aynı döngüdeyiz. Ara ara gaz sancisi vuruyor, o yüzden bi türlü uyuyamiyor. Emzik de sevmiyor. Şu an resmen bit kadar beybimi ayakta salliyorum son çare olarak ve yerine yatirmaya cok korkuyorum:)

Ateşim 37.5 minoset aldım usuttum sanırım :(bebeğimi emzirsem zararı olur mu yoksa 1 gecelik mama mi versem minoset dokunmaz da bende ateş yapan mikrop ona geçer mi:(

Hiril hiril dolu bu geniz akintilari nasil nezaman gececek! Nefes alamiyo bidik Damla fln vermek istemiyorum humidifier cozum degil sizin varmi bi bildiginiz?

Haiiiy bu modellerin hepsi mi aynı!!:) Son 3-4 saattir biz de aynı döngüdeyiz. Ara ara gaz sancisi vuruyor, o yüzden bi türlü uyuyamiyor. Emzik de sevmiyor. Şu an resmen bit kadar beybimi ayakta salliyorum son çare olarak ve yerine yatirmaya cok korkuyorum:)

Bit kadar :-) hem çok güldüm hem kucuklugune üzüldüm Kıyamam onlara rezene için oda rahatlasin ben gaz ilacı kullanıyorum 2 2 3 ay sonra düzene girecek zaten diyolar ilaca rağmen çok gazlı dedi dr :( aynı ben

Dr kusana kadar yiyor deyince İşte gazdan öyle dedi yedikten cikariyo dedim bende öyle düşündüm eğer doyuyor ama emmek istiyorsa rezene ver dedi aldik ama rezene nin üstünde 6 aydan önce kullanmayın yazınca eşim kesinlikle kullanmiyorsun dedi :( gaz ilacı na izin veriyo rezene ye vermiyo adamlar yazıyorsa kullanma diyo

Hiril hiril dolu bu geniz akintilari nasil nezaman gececek! Nefes alamiyo bidik Damla fln vermek istemiyorum humidifier cozum degil sizin varmi bi bildiginiz?

Canım üsutme değil bizimkide hirliyo dedim dr a gogusten mi dedi evet ama çok değil dedim bruno kullanıyorum mukus çıkarsın ya da genizden aşağı Aksın diye kimyasal a karşıyım ama tek nefes yerleri burun bide hızlı solunum yapıyorlar tikali burunla onları düşünemiyorum içim aciyo

Canim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bende

Benimki 100 cc bitiriyor sonra kusuyo aklım onda kalıyo şimdi 60 cc veriyorum cıkarmıyo doydugu için 60 bitince yalancı meme veriyorum hoop uyuyo.ya da meme veriyorum 5 dk da yoruluyor bide hickiriktan önce mutlaka kusuyo ruz :(

Ayyyy biz bu pazar neler neler yasadik,ams icimdeki herseyi doktumm ustumden yuk kalkti cnm cocugumu kucaktan kucaga aldilar telef ettiler ertesi gun gobehinde hafif kanama oldu sizin yuzunuzden dedim saydirdim artik kucak yasak dedim ayy benm annem babam abim almaya korkuo cocugu kucagina bunlar top gibi bi o bi bu cnm sende bildigini okumalarina izin verme yoksa ipin ucu kactimi birdaha bisey diemessin taviz verme...

Offf insanlar farklı sorunlar ayni:( bizimkide kucağına alıyo çocuk aranıyor aç bu deyip emzir diyo tok çocuğa aç diyo bi şey deyince 3 çocuk büyüttük diyo gerçekten merak ediyorum ya unutuyolar yada çocukları mahvettiler:)

Deneyeceğim artık sağöayıda denedim 2-3 çay kaşığı anca ama bu dr eskiden sağmamı vardı ne sağcaksın dedi diğeride dolduğunu hissettiğinde sağarsın dedi şimdilik beslenmeye dikkat edicem

Ne yaparsan yap bol su iç ve sakin ol kadin doğum bana kemik suyu çorba kalem tarçınla kaynamis siyah üzüm suyu ananas tüket dedi ben ilave hurma vs yiyorum tabi bi gün değil sürekli günde 1 lerin i alıyorum bide biz aldım bigün mesela ;) humana steel tee de güzel ama ortalıkta yok seçimden sonra mamset diye firma ile yeniden çıkacak ayrıca bugün çocuk dr ısırgan otu çayı sütü arttırır dedi kuru fasulye nohut kavun tüketmek gaz yapar dedi :)

Back
X