- 6 Kasım 2013
- 2.415
- 2.398
- 63
- 35
Memeyi tutmayı basarana kadar döktüm cnmHer seferinde döküyor musun şekerli suyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memeyi tutmayı basarana kadar döktüm cnmHer seferinde döküyor musun şekerli suyu
Onu da deneyeyim çok yıprandım dayanamıyorum artık ağlamasına veriyorum mamayı düzgün uyuyamamakta mahvediyor brniMemeyi tutmayı basarana kadar döktüm cnm
Ben bizim kuzunun burnuna baktım ama göremedim bir şey. Acaba tıkalı mıdır ki? Ben de bakayım tekrar. İnşallah iyileşiriz canım hemenCanim ben zencfil cayi nane limon bol meyve ama bana misin demiyo bide bas agrima parol iciyorum su cok iciyodum da biraz midem bulaniyo insallah hemen iyileşirz canimm bende deniyim onlarida ins düzelirz benim bebis de cok hapsiryo bigun otri bebe ile burnunu temizledim zavallim zavlvallim tikanmis...bebislerimiz iyi olsun da bizde iyi olalim insallah
Hepsini denesem mi acaba :)Canim ben de yeni atlattim hatta bebegim de oldu. 1 gün yattık sonra toparlandik cook şükür. Tarhana içtik sabah akşam. Limon kaynattik içtik. Zencefil limon bal içtim. Bir de muz uzerine bol bal döküp yedik. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ertesi gün gayet iyi uyandik bebegimle rabbime çok şükür.
Biz tuzlamadık Can'ım bu arada mesajını çok beğendim eşime okuttum o bile çok güldü iyi ki varsınızBiz bugün 12 günlük olduk.dun göbüsümüzde düştübanyomuzu da yaptırdı anneannesi.gerci bu ikinci banyomuzdu.bu arada kızlar bebeklerinizi tuzladinizmi? Biz daha tuzlamadik ama tuzlayacagiz.annem diyor agzina tarçın kafasına zencefil koycaz
sonrada yiycez galiba
![]()
Canim boswer bi sekilde halledersin ilk zamanlar zor oluyor ama alisiliyor. Bn kimseyi istemedim heeseyi kendim yapmaya calistim buna ragmen az once ilgisiz es ilan edildim artik bulasikmis yemekmis umrumda bile degil sadece bebegimle ilgilenc varsin ev daginik olsun yemek olmasin napim.yaptim da cok mu yarandim sankiCan'ım bende kara kara düşünüyorum annem gidince Nasıl yapıcamda diye annem yemek temizlik yapıyo bebeğede bakıyo Allah gerçekten yardımcımız olsun çok zor
Yıka canım yıka, bebeğin de rahatlasın güzelce uyur sonra :)Kızlar bizimde göbüşümüz düştü... bugün 8 günlük olduk yıkasam mı acaba? Hemen yıkamak gerekir mi?
Canım geçti dikişlerim belli olmuyor artık benim ama bugün 26. gün tabi. Geçer yakında seninde.18 gün oldu doğum yapalı ama hala dikişlerde ki şişkinlik geçmedi senin şişkinlik geçti mi
Ne mutlu canim sizi güldürdüysem.iyiki sizde varsinizBiz tuzlamadık Can'ım.mesajını çok beğendim eşime okuttum o bile çok güldü iyi ki varsınız
Dün gece saat 4:30 uyudu canım momfortla alakası var mı bilmem delirtti bizi. Hergün 2:30 uyurdu ama daha bir günde alışacağını sanmıyorum evde takmıyorum aslında ben ilk gün geldiğinde bir deneme amaçlı taktım bir de dün işte gezdik 2 saat kadar.Lovely35 Ece nasil memnun musun momfortbaby den..resmini gordum Ela baya memnun hayatindan..Kumsal da kucaga alisti sagolsun babasi isten geliyo yatiriyo gogsune ole tutuyo sevcem diye..simdi gece de kucagimda yada memede uyumak istiyo bende alayim diyorum seninki gb bisey ama merak ediyorum gunduz ole gogsune alisinca gece ne yapti yine kucak istedi mi?? Sanki onunla daha da alisicak gb geliyo bana bilemeidm..
Biz yikadik canim.bir görsen nasıl rahatladi.yumus yumus uyuyor.Kızlar bizimde göbüşümüz düştü... bugün 8 günlük olduk yıkasam mı acaba? Hemen yıkamak gerekir mi?
Haha koptum valla biz tuzladik canmmm hehe bakalim bizimki kokacakmi ilerde hahaBiz bugün 12 günlük olduk.dun göbüsümüzde düştübanyomuzu da yaptırdı anneannesi.gerci bu ikinci banyomuzdu.bu arada kızlar bebeklerinizi tuzladinizmi? Biz daha tuzlamadik ama tuzlayacagiz.annem diyor agzina tarçın kafasına zencefil koycaz
sonrada yiycez galiba
![]()
Biz tuzlamazsak kokacak galiba.simdiden kokuyor sankiHaha koptum valla biz tuzladik canmmm hehe bakalim bizimki kokacakmi ilerde haha