• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar sezeryandan sonra nasıl muayene ediolar yani kontrolü demek istedim

5 gün sonra gidiyosun dikişlerini aliyo doktorun

Canım benim 7.gün kontrolüm oldu. Doktor önce dikişlere baktı. Daha sonra ulrasonla iç dikişlere ve rahimin toparlanmasına baktı
Ben de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Alinacak dikiş yokmuş zaten. Eriyecekmis kendisi ama aslında bakmasını isterdim ultrasonda. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?

Canim yapistirma deilmi ameliyatin? Benim dikis filan yok dışta. Yani dikisim filan alınmadı. Ama sizinki farkliysa bilmiyorum.
Benimde dikiş yok sanırım yani görünmüyor hiç bişey en son hastanedeyken sprey gibi bişe sıkıldı sana da yaptılar mı

dely .!.:
Ben de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Aslında bakmasını isterdim. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?

Canım benim doktorum 1 ay sonra gel iç dikişlerine bakalım ultrasonla dedi. Bence baktır ne olur ne olmaz

Ben de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Alinacak dikiş yokmuş zaten. Eriyecekmis kendisi ama aslında bakmasını isterdim ultrasonda. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?
O dediklerini bana hastaneden çıkarken yaptılar canım sonra 1 hafta sonra kontrole gel dedi bende yarın gidicem.. Eğer kötü hissediyorsan git derim

Benimde dikiş yok sanırım yani görünmüyor hiç bişey en son hastanedeyken sprey gibi bişe sıkıldı sana da yaptılar mı
Hastaneden cikacagim gun pansuman yaptilar.sonrada su gecirmez bant yapistirdilar.sprey sıkmadilar hatırlamıyorum öyle bisey.

Kızlar bu gaz için ne yapabiliriz yaa :KK43: Cok üzülüyorum :KK43: Yavrum bir huzurla uyuyamiyor. Yine gündüz idare ediyor ama nedense özellikle hava karardiktan sonra bir başlıyor, uykular bölük pörçük. Şimdi hala sancılı. Ağlıyor, kıvranıp duruyor. Gazı olmasa emip uyuyor yavruşum. Ben mi bir şey iciyiimm, ona mı bir şey veriyiimm? Aguline diye doğal bir ilaç verdi doktor. İçinde anason, kimyon, rezene vs varmış, ama çok etkili değil yaa :KK43: Annemlerin zamanında başka ilaçlar varmış. Hindistan cevizi tohumu gibi bir şey varmış, onu rendeler verirlermis falan.. Napiyim yaa :KK43: Siz napiyorsunuz?

O dediklerini bana hastaneden çıkarken yaptılar canım sonra 1 hafta sonra kontrole gel dedi bende yarın gidicem.. Eğer kötü hissediyorsan git derim
Senin hastaneden çıkarken hemen açtılar mı dikisi? Benim 5. gün çıkardılar, su geçirmez bant vardı.
Çok kötü değil ama karnimin altı, bir çizgi halinde, elimi surersem aciyor. Dikiş değil ama, onun üst kısmı. Arada da içime bir sızı vuruyor sanki, hafif. Bugün 27 gün bitti. Bir de doktor benim rahmimde kanama bölgeleri görmüş. Onları temizlemis falan. Ameliyat normalden uzun sürmüştü biraz mesela.
Baktiriyim ben de ya..

cnm normalde bakmasi gerekiyo zaten iceride herhangi bi doku kalmismi pihtilasma varmi vs diye. icinin rahatlamsi icin git istersen bi ultrasona. ki bnm kontolumde icimde doku cikmisti hafif agri yapiyodu bunu ilacla atmalisin yoksa ameliyat edicez dedi. iki tane ilac ictim ve attim o dokulari. sende bi gorun bakalim

Kızlar bu gaz için ne yapabiliriz yaa :KK43: Cok üzülüyorum :KK43: Yavrum bir huzurla uyuyamiyor. Yine gündüz idare ediyor ama nedense özellikle hava karardiktan sonra bir başlıyor, uykular bölük pörçük. Şimdi hala sancılı. Ağlıyor, kıvranıp duruyor. Gazı olmasa emip uyuyor yavruşum. Ben mi bir şey iciyiimm, ona mı bir şey veriyiimm? Aguline diye doğal bir ilaç verdi doktor. İçinde anason, kimyon, rezene vs varmış, ama çok etkili değil yaa :KK43: Annemlerin zamanında başka ilaçlar varmış. Hindistan cevizi tohumu gibi bir şey varmış, onu rendeler verirlermis falan.. Napiyim yaa :KK43: Siz napiyorsunuz?
cnm hindistan cevizi gibi dedigin sey muskat. hala satiliyormus aktarlarda. bebege bisey vermektense den kullandan daha iyi olur. bide gozlemledinmi sen ne tarz yrdiginde beebk daha sancili oluyo?

cnm normalde bakmasi gerekiyo zaten iceride herhangi bi doku kalmismi pihtilasma varmi vs diye. icinin rahatlamsi icin git istersen bi ultrasona. ki bnm kontolumde icimde doku cikmisti hafif agri yapiyodu bunu ilacla atmalisin yoksa ameliyat edicez dedi. iki tane ilac ictim ve attim o dokulari. sende bi gorun bakalim
Ay saol canım yaa.. Zaten hastaneyi pek beğenmedim. Doktor da o kadar yoğun ki yeterince vakit ayıramıyor, dolayısıyla yeterince beğenmedim onu da. Başka doktora gidiyim ben en iyisi. 40ını beklemiyim mi ki?

Canim hindistan cevizi tohumu dediğin muskat mi acaba, annemler cocukken ayni dedigin gibi rendeler gibi yapar verirlermis. Bi sorsan muskat diye geçiyor, minik hindistan cevizine benzediginden oyle diyor olabilir mi sizinkiler
ay bak aysglufk aysglufk da demis aynisini :)

Bizimkine baştan biberon verdiler şimdi memeyi tutturamıyoruz almıyor zor oluyordur eminim ama alıştırma biberona ondan fazla geldiği için bu sefer meme tatmin etmiyor
Memeyi alıyor şükür biberona dün başladık zaten dr ver dedi kaşıkla başa çıkmıyor çünkü inşallah memeyi almada sonradan sorun olmaz

Back
X