• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar hayırlı akşamlar.
Bebişler doğduktan sonra başka şeylere insan vakit ayıtmakta zorlanıyormuş buraya sadece sayfaları okumak için girebiliyorum onun dışında yazmaya vakit kalmıyor. Bugün 11 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü kırmızı bir çıkıntı var göbeğin içinde ama galiba normal bir şey bu. Kızımın halası birkaç gündür buradaydı şimdi kocaeliye dönüyor göbüşü ona verdik kocaeli üniversitesinde tıp fakültesine gömecek:) bu arada annem çarşamba dönmüştü memlekete bugün kayınvalidem de gidiyor. Kafamızı biraz daha dinleyeceğimizi düşünüyorum yalnız kalmaya ihtiyacımız var eşimle ama bir yandan da düşündürüyor bu durum acaba yetişebilir miyim diye. Neyse ki eşim babalık izniyle yıllık iznini birleştirdi 23 kasıma kadar yanımızda idare ederiz herhalde. Bu konuda moral vermenize ihtiyacım var kızlar

Kizlarrr nasilsiniz herkes iyi gb goz attim sayfalara bebeklerle ugrasiyo herkes..
Ben de bugun gunduz drneme amacli 40 cc mama verdim kizima kustu hepsini acaba ilk olunca mi agir geldi bilemedim..yoksa miktar olarak arkasinda 70 cc diyordu bi de o kadar versem ne olurdu bilmem..
bi de dogum yapmayan annelerimiz var zobiska zobiska paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala htys htys gorduklerim sizlersiniz sayfa aralarindan sag salim kucaginiza alin insallah..

Aynı marka ıslak mendil bende alerji yapmıştı. Ben de toplu almıştım. Ama kullanamadım bebeğimde de alerji yaparsa diye. Zeytinyağı en güzeli, annem de istiyor sürmek ama ben pek yanaşmadım. Çok hareketli bi bebek. Krem sürerken bile elleri, ayakları her yeri krem oluyor. Yağ olursa diye korkuyorum.
Yağ çok iyiymiş canım. Bir zararı yok ki. Hatta eklem yerlerine bile sürüyoruz bazen biz, dizlerine falan yani. İyi olurmuş. Etrafa buluşmasından falansa korkun, kozmetik dukkanlarinda satılan boş şişeler var, losyon falan koymak için. Onlara koyabilirsin yağı. Daha kolay sürülür o zaman canım.

Bende de var canım ve uzun sürüyormuş baya. ben de bir şey soracağım dikiş yerinde şişlik var mı hiç? Benim üst dikişte biraz var sabah çok az oluyor akşama biraz artıyor ama ağrı sızı akıntı vs hiçbir şey yok. Normal mi değil mi bilmiyorum hiç:KK43:
Benim var cnm..dikisin bitis yeriymis doktor dedi..hatta dikisin daha ilerisi dikis olmayan yerde de sislik var dr orada ic dugumlerim var normal dedi..

Oyy kuzum ben kıyamam ona ya minnacık bir bebek... :KK43: annesi lütfen sen pozitif ol oğluna güzel enerji yolla ki bir an önce iyileşsn :KK43: çok çok geçmiş olsun kuzum ...
Başlarda sürekli salya sümük ağlıyordum ama şimdi daha iyiyim canım, çok teşekkür ederim

Ay ondan aliyim mi? Annemler işe yarardi sizde diyor.
Canım valla hiç öyle gazlı şeyler yemiyorum aslında ya. Hep gazlı bu çocuk :KK43: Ama ben geceleri çok terliyorum. Annem de terleyip usuyorsundur, farketmiyorsundur diyor. Usuyunce gaz yaparmış süte. Ama elimde değil yani, askılı ile bile yatsam su gibi oluyorum, napiyim yaa :/
Bu terleme lohusalıktan sanırım. ben de gece 3 4 kez pijama değiştiriyorum

Cok yoruldum bugun cnm valla hala uyumadi surekli agliyor. Bizde bi deneyelim olmazsa ya. Baya zor oluyor yalniz kalacagim birde iyice zor olacak :KK43: bizimde gunduzleri daha iyi ama aksamlari surekli agliyor bi iceri bi disari kucakta girip cikip duruyoruz valla
Bugunluk mesai bitti bnm kızda uyudu ya bakalım inşallah derin uykusuna yatmıştır. Eylül hanımda inşallah anneciğini daha fazla üzmeden yormadan uyur

Bende de var canım ve uzun sürüyormuş baya. ben de bir şey soracağım dikiş yerinde şişlik var mı hiç? Benim üst dikişte biraz var sabah çok az oluyor akşama biraz artıyor ama ağrı sızı akıntı vs hiçbir şey yok. Normal mi değil mi bilmiyorum hiç:KK43:
Cnm hiç duymamıştım uzun sürdüğünü ve olabildiğini sanki büyüyen rahim kısmında var o durum hem bugün başladı 10. Günde bnde hiç şişlik fln yok dikiş yok estetik yapıştırma oldu benim bi iki gün korse taktım. Doktorum takabilirsin demişti bnde ondan oldu sandım korktum takmadım bugün

Benim var cnm..dikisin bitis yeriymis doktor dedi..hatta dikisin daha ilerisi dikis olmayan yerde de sislik var dr orada ic dugumlerim var normal dedi..

Ayy canım içimi nasıl rahatlattın anlatamam çevremde soracak kimsem de yok evham yapıp duruyorum. Sabah normal olup da akşama artınca şişlik sürekli hareket halinde olmama da yoruyorum. Ev kalabalıktı yatamıyordum doğru dürüst. Umarim zamanla geçer

Cnm hiç duymamıştım uzun sürdüğünü ve olabildiğini sanki büyüyen rahim kısmında var o durum hem bugün başladı 10. Günde bnde hiç şişlik fln yok dikiş yok estetik yapıştırma oldu benim bi iki gün korse taktım. Doktorum takabilirsin demişti bnde ondan oldu sandım korktum takmadım bugün

Canım internetten araştırırken öğrendim ben hissizlik olduğunu. Benim dikiş vardı canım estetik. Senin durum korseyle ilgili değildir. Senin doktorun kullanabilirsin demiş miydi? Benimki kesinlikle önermiyorum karnı sıkıştırdığı için daha çok göbek kalabiliyor. İyileştikten sonra spor yapacaksın demişti ben de yapmadım

Kızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
Canım ben sudocrem ve chicconun kremlerini denedim ikisi de kalıntı bırakıyor.kalıntılar banyoda anca geçiyor. ben de sık sık uni babynin bebe yağını kullanmaya başladım.pişik de olmuyor kalıntoı da kalmıyor

Bugunluk mesai bitti bnm kızda uyudu ya bakalım inşallah derin uykusuna yatmıştır. Eylül hanımda inşallah anneciğini daha fazla üzmeden yormadan uyur
Benimkide uyudu gibi canim simdi uyanmazsa tabi :) insallah uyku duzeni duzelir ya 4 ten sonra hic uyumuyor banada o saatlerde bir tatli geliyorki uyku sorma :) benim kiz uyurken gaz geliyor uyaniyor aglayarak. Simdi 2 saat uyur diye dusunuyorum ya bakalim.

Canım internetten araştırırken öğrendim ben hissizlik olduğunu. Benim dikiş vardı canım estetik. Senin durum korseyle ilgili değildir. Senin doktorun kullanabilirsin demiş miydi? Benimki kesinlikle önermiyorum karnı sıkıştırdığı için daha çok göbek kalabiliyor. İyileştikten sonra spor yapacaksın demişti ben de yapmadım
Benimki kullanabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz demişti

Kızlar hayırlı akşamlar.
Bebişler doğduktan sonra başka şeylere insan vakit ayıtmakta zorlanıyormuş buraya sadece sayfaları okumak için girebiliyorum onun dışında yazmaya vakit kalmıyor. Bugün 11 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü kırmızı bir çıkıntı var göbeğin içinde ama galiba normal bir şey bu. Kızımın halası birkaç gündür buradaydı şimdi kocaeliye dönüyor göbüşü ona verdik kocaeli üniversitesinde tıp fakültesine gömecek:) bu arada annem çarşamba dönmüştü memlekete bugün kayınvalidem de gidiyor. Kafamızı biraz daha dinleyeceğimizi düşünüyorum yalnız kalmaya ihtiyacımız var eşimle ama bir yandan da düşündürüyor bu durum acaba yetişebilir miyim diye. Neyse ki eşim babalık izniyle yıllık iznini birleştirdi 23 kasıma kadar yanımızda idare ederiz herhalde. Bu konuda moral vermenize ihtiyacım var kızlar
Göbişin içindeki kırmızı çıkıntıda bi kç güne kuruyup düşer cnm bizim göbek 2 gün önce düştü çıkıntısı bugün

Ah caniimmm :KK36: Maşallah sizee :nazar: Çok geçmiş olsun. Allah hep mutluluklarını göstersin bebişlerin insallaahh :KK36::KK200: Gözünüzaydın :KK9:

Oyyy annesii çok şükür :KK68: nasıl da tatlsnz öyle bin kere maşallah :KK200::nazar:

Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt oğlunu :)

Çok sevindim canım kavuştun yavruna Allah ayırmasın bir daha

Gecmis olsun canim.masallah çok guzelsiniz:nazar:

Oy maşallah tipini severim onun. Gözünüz aydın canım. İnşallah sağlıkla büyür miniğin.

Hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarimizla sınamasın bizleri

Can'ım gözünüz aydın. Allah sağlıkla hayırlı Bi şekilde büyütmeyi nasip etsin

İkiniz de çok tatlısınız :) Güle güle büyüt hep böyle :)
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok zormuş ama geçti gitti. Yalnız bizim sorunumuz kaka yapamamasıydı biliyorsunuz. Hastanede her gün yaptığını söylüyorlardı. Bugün hiç yapmadı. Üstten gazı çıkıyor ama karnında gurultu var. İki kez çok çok azcık sanki gazla kaçmış gibi kaka değmiş beze ama biraz koyu kıvamlı. Kimyon tohumu versem bir şey olur mu? Bende işe yarıyor ama bir kaşık çocuğa versem bir şey olur mu bilemedim.

Kızlar yarın tam 4 haftalık oluyoruz biz:) 10 gün önce kv gitti. Az önce de annemleri uğurladım memlekete. Ne evlenirken, ne doğururken tek damla göz yaşı dökmeyen ben; kızımla baş başa kalınca tutamadım kendimi. Korku mu, gerçeklerle yüzleşmek mi bilemedim. Babamız da işte. İlk kez tamamen yalniziz beybimle.

Bugün çok huysuzdu. Çok az uyudu, ağladı hep. Çok korktum napicam diye. Ama annemler gidince emdi ve uyudu. Hissetti mi acaba da bana zorluk çikarmadi :KK61:

Hoff.. İçim fık fık. Umarım iyi annelik yapabilirim minnoşuma..

Kizlar bebegim surekli uyuyor silikon ucla emziriyorum bazen 1 saat emioyor bazen saatler gecmesine ragmen uyanmiyor memeyi verince bikere cekip uyuya kaliyor mama takviyesi yapiyorum bazen 25cc nin yarisjni icio azicik sarilik cikti napicami sasirdim bi akil verin bana

Kizlar bende agustos annesiyim bi goreyim bakayim dedim meraktan. Bebisleriniz kolikse ki bnmko oyleydi maalesef. Mahvoldu cocuk gazdan resmen hic bir damla gecirmedi. En son zeytinyagli pamukla makatina masaj yaptk yavas yavas disaridan.oyle gecti haberiniz olsun;)

Back
X