• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebegim surekli uyuyor silikon ucla emziriyorum bazen 1 saat emioyor bazen saatler gecmesine ragmen uyanmiyor memeyi verince bikere cekip uyuya kaliyor mama takviyesi yapiyorum bazen 25cc nin yarisjni icio azicik sarilik cikti napicami sasirdim bi akil verin bana
Emzirmeye devam. Şekerli suu icir sarilik geçer. Bide banyo yaptir ssık sık

Kizlar bebegim surekli uyuyor silikon ucla emziriyorum bazen 1 saat emioyor bazen saatler gecmesine ragmen uyanmiyor memeyi verince bikere cekip uyuya kaliyor mama takviyesi yapiyorum bazen 25cc nin yarisjni icio azicik sarilik cikti napicami sasirdim bi akil verin bana
Canım bizde de aynı sorun oluyor uyuyakalıyor memede. Mutlaka uyandırmaya çalış sadece zıbınyla kalsın ayaklarıyla oyna yanağına Dokun rahatsız et olabildiğince uyanık kalsın. ben yarıda kesip altını açıyorum kızıyor açılıyor o zaman memeyi verince devam ediyor

Canım ben sudocrem ve chicconun kremlerini denedim ikisi de kalıntı bırakıyor.kalıntılar banyoda anca geçiyor. ben de sık sık uni babynin bebe yağını kullanmaya başladım.pişik de olmuyor kalıntoı da kalmıyor
Cnm bebek yağını ilk aylarda doktorlar önermiorlar die biliyorum gözenekleri tıkadığı söylentisi var

Ben de pişman olmaktan korkuyorum, yıllardır kestirmiyorum neredeyse. İşe başlayınca nasıl yaparım bilmiyorum, sabah 6 da kalkıcam bu gidişle.

En kötü ihtimal kurutup topuz yaparsın ama kestirme bence. Bu dönemde insan bunalıyor ben eşime doğumdan önce dedimki saçımı kestirmek istersem boyatmak istersem kesinlikle izin verme dedim. Şimdi bana engel oluyor iyide yapıyor

Emerken uyuyakaldığı anda ensesiyle filan oyna uyandır mutlaka. Saatlerce uyumasina da izin verme, kan şekeri düşer. Bol bol emmesi lazım. Gündüz de hep günışığında yatir.

Kızlar yarın tam 4 haftalık oluyoruz biz:) 10 gün önce kv gitti. Az önce de annemleri uğurladım memlekete. Ne evlenirken, ne doğururken tek damla göz yaşı dökmeyen ben; kızımla baş başa kalınca tutamadım kendimi. Korku mu, gerçeklerle yüzleşmek mi bilemedim. Babamız da işte. İlk kez tamamen yalniziz beybimle.

Bugün çok huysuzdu. Çok az uyudu, ağladı hep. Çok korktum napicam diye. Ama annemler gidince emdi ve uyudu. Hissetti mi acaba da bana zorluk çikarmadi :KK61:

Hoff.. İçim fık fık. Umarım iyi annelik yapabilirim minnoşuma..

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de annemi 5 günlükken gönderdim, biz aynı şehirdeyiz ama geceleri acemisi olduğum anneliği yapmaktan çok korktum. Bir hafta kadar depresyon geçirdim hatta. Biz de yalnızız bebeğimle, babamız bi saatliğine çıktı hala gelmedi. Bu erkekler ne rahat böyle ya, iki saattir kuruluyorum adama.
Senin bebeğin büyümüş ama, çok rahat geçirirsiniz günlerinizi inşallah :)

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de annemi 5 günlükken gönderdim, biz aynı şehirdeyiz ama geceleri acemisi olduğum anneliği yapmaktan çok korktum. Bir hafta kadar depresyon geçirdim hatta. Biz de yalnızız bebeğimle, babamız bi saatliğine çıktı hala gelmedi. Bu erkekler ne rahat böyle ya, iki saattir kuruluyorum adama.
Senin bebeğin büyümüş ama, çok rahat geçirirsiniz günlerinizi inşallah :)

Geceleri zaten hep ben ilgilendim. Ama böyle bi anda tek kalinca insan bi acaba oluyor:) Öğrenicez ama bi şekilde herkes nasil ogreniyorsa:)

Bizim babamiz müzisyen, bazı geceler 3-5 saat evde olmuyor sadece. O açidan şansliyim neyse ki:) Sen de kurulma babaya, bu süreç herkesi farkli etkiliyor. Hem birinin daha rahat olmasi şart. Sorsan ona umursamazlik olarak da gelmez:)

Kizlarrr nasilsiniz herkes iyi gb goz attim sayfalara bebeklerle ugrasiyo herkes..
Ben de bugun gunduz drneme amacli 40 cc mama verdim kizima kustu hepsini acaba ilk olunca mi agir geldi bilemedim..yoksa miktar olarak arkasinda 70 cc diyordu bi de o kadar versem ne olurdu bilmem..
bi de dogum yapmayan annelerimiz var zobiska zobiska paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala htys htys gorduklerim sizlersiniz sayfa aralarindan sag salim kucaginiza alin insallah..
Bekliyoz aplaaamm bizimkiler çok sevdiler yerlerini sanırım. .. biz de bi dogursak ta sizin muhabbetler dalıversek :) minik kumsal ı da şöyle bi ısırıver popisinden benim için annesiii:KK200::KK46:

Benimkide uyudu gibi canim simdi uyanmazsa tabi :) insallah uyku duzeni duzelir ya 4 ten sonra hic uyumuyor banada o saatlerde bir tatli geliyorki uyku sorma :) benim kiz uyurken gaz geliyor uyaniyor aglayarak. Simdi 2 saat uyur diye dusunuyorum ya bakalim.
Uykuda gelen gaz vakası bizde de var sorma canım o gazı çıkarana kadar ıkınıyor kızarıyor çıkarıp uykuya devam ediyor yavrum ama ıkınırken gözler kapalı hiç ayılma olmuyor o haline bayılıyorum ayılamıyor benim nazlı ve gazlı kızım :)

Saolun kizlar emziriyorum suan baya emdi daha sutum gelmiyor agiz sutu dediklreri acik renk sivi geliyor sekerli su weriyorum ins bu sorunu atlatirizz

Kangurumuz geldi teyzelerimiiz. Kokuma bagımlı kuzumu artık bir an göğsümden ayırmayacagım ki iyice alışsın kafayı yiyim ben:) burda bı cok anne almalını almamalımı kararsızdı. Yakın zamanda tecrubelerımızı paylasıcaz. Bu ürünümüz sonraki içinde aselle olucak umarım:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 175
Kuzuuum hayırlısı ya nasıl olursa olsun napalım bekledik o kadar di mi? Hep böyle düşün :KK66: o kafa sandığın şey koca bir popo canım artık göbek popo yaptılar içeride dura dura :KK70:

Aynen canim o popoYmus, yaymis yatıyor Benimm oglum Resmen.. yazamadim dr.dan sonra annemlerleydim...
sancı Cikmadi yine nstde, sanci.cikmayinca kadin alttan da kontrol Etmedi :/
Cildiriiiciiimmm. Bundan sonra iki gunnde birr goruScez dedi, ptesiye randevu verdi yine.Hastanede sakin Sakin yatan cocuk aksam oldu mu iceride dans ediyor, belim agriyo. Sanki odidrar yolu enfeksiyonu olmusum gibi o hareket ettikce altta sizlama hissediyorum :( dr hafta içi de gelmezse pers-cuma yatis verir deneriz dogurmayi dedi, bu da suni demek sanirim... Allahim yardımcımz olsun kendi sancimizla kolaylik ve sağlıkla kurtulalim ve kavusalim yavrularimiza ins canim Yaa..

Canim hic korkma benimde ne su gelmisti ne bi belirti suni ile yaptim 5 saat alttan fitille sanci 3 saat damardan aldim inanki dayaniliyor icini ferah tut tatlim bebisin cikisi bikac ikinma zaten tabii zorlugu olcak ama melegin kucagina verilince her seyi unutcan☺☺

Umarim dedigin gigibidir. Zira bende de boyle bi ihihtimal var ve bu insani biraz Geriyor ister iStemez.. dua edin bize :(

Kizlarrr nasilsiniz herkes iyi gb goz attim sayfalara bebeklerle ugrasiyo herkes..
Ben de bugun gunduz drneme amacli 40 cc mama verdim kizima kustu hepsini acaba ilk olunca mi agir geldi bilemedim..yoksa miktar olarak arkasinda 70 cc diyordu bi de o kadar versem ne olurdu bilmem..
bi de dogum yapmayan annelerimiz var zobiska zobiska paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala htys htys gorduklerim sizlersiniz sayfa aralarindan sag salim kucaginiza alin insallah..

sagol canim amin insallah.. bize dua edin, kimimiz eylul annesi olurken biz kasima kaldik :( hepimiz ayni gun dogururmusuz :)

Aynen canim o popoYmus, yaymis yatıyor Benimm oglum Resmen.. yazamadim dr.dan sonra annemlerleydim...
sancı Cikmadi yine nstde, sanci.cikmayinca kadin alttan da kontrol Etmedi :/
Cildiriiiciiimmm. Bundan sonra iki gunnde birr goruScez dedi, ptesiye randevu verdi yine.Hastanede sakin Sakin yatan cocuk aksam oldu mu iceride dans ediyor, belim agriyo. Sanki odidrar yolu enfeksiyonu olmusum gibi o hareket ettikce altta sizlama hissediyorum :KK43: dr hafta içi de gelmezse pers-cuma yatis verir deneriz dogurmayi dedi, bu da suni demek sanirim... Allahim yardımcımz olsun kendi sancimizla kolaylik ve sağlıkla kurtulalim ve kavusalim yavrularimiza ins canim Yaa..

Umarim dedigin gigibidir. Zira bende de boyle bi ihihtimal var ve bu insani biraz Geriyor ister iStemez.. dua edin bize :KK43:

sagol canim amin insallah.. bize dua edin, kimimiz eylul annesi olurken biz kasima kaldik :KK43: hepimiz ayni gun dogururmusuz :)
Allah yardımcınız olsun kızlar paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala zobiska zobiska htys htys inşallah tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla kavusursunuz minnaklara :KK68: Sonra gelsin süt muhabbetleri gaz muhabbetleri :KK69::confused::KK48:

Olur canım deneyin bakalım olursa bende yaparım o kolay valla
Cnm anca frsat buldm sicak su ile sise olayini yaptk ama sicak su buharina dayanamadim cunku gogsumun ucundaki catlaklar yuzunden yoksa sut akmaya baslamisti ama hassas orasi dayanamayinca biraktm bilgn olsn smdi strecle sardm uclari hep nemli kalsn die bakalim ins gecer hemen sennde benmde su agrilar sizilar...

Biİm evde hergün ayrı bir atraksyon... Bu seferkş sorun kaka ve çişin kokusu... Öyle böyle değil iki gündür acayip kokuyo gaz çıkarsa bütün evi sarıyo wallaa bayılıcaz yakında :))) yediğim bişeydenmi acaba??? Üşütme yok çünkü kakası notmal ama fecii kokuyo

Bekliyoz aplaaamm bizimkiler çok sevdiler yerlerini sanırım. .. biz de bi dogursak ta sizin muhabbetler dalıversek :) minik kumsal ı da şöyle bi ısırıver popisinden benim için annesiii:KK200::KK46:
Canım hiç vakit bulamıyorum ekim bitti çok merak ettim gözümden uyku akıyor aslında ama senin minnak gelmemiş maşallah bütün bebişler anne karnında ciddi ciddi vakit geçirdiler neredeyse

hakkında hayırlısı olsun, nişanın geldiyse, bel ağrın da başladıysa doğum yakındır inş. ama suni sancıyla yeterli açılma sağlanamadığı için hiç açılman yoksa boşuna o acıyı çekme derim. ekim annelerinden tek sen mi kaldın Kasıma cnm? kasımda aşk başkadır diye düşün moral olsun :KK68:
Bende varım Kasım annesi olacağız tabi gelirse bebisler...

Bugün kasılma hissediyorum ama bilmiyorum gerçekten kasılma mı :/ böyle bi nefesim felan kesiliyor karnım sertlesiyor..ama kızım hareketli bütün gün hareket ediyor deli gibi.. valla anlamadm. Nişan su hiçbişey yok... dediğin gibi dogursak ta evimize gelsek güzel güzel. ..
Canım aynı belirtiler bende de var ama gelmiyor kızım bir türlü..yarın suni sancıyla deneyecek doktorum sonra da sezeryan dedi 40+5 oldum beklemek de tedirginlik yaratıyor allah korusun..

Back
X