• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar bir yakta sallama seansi baslamis bulunuyor gazli bebegi olan anneler tane kimyon ve kuru nanayi kaynatip az birsey seker atip siz ve bebeginiz icin birebir doktor bizr metsil ve nurse yazdi cocugumda gaz yoku onlari kullandik yavrum perisan oldu sqdece ii gelen tane kimyonve nane oldu deneyin derim :KK54:

Canım ben de yaptım verdim bebeğime, biraz rahatladı uyudu şimdi. Günde bir kere mi veriyorsun, kaç çay kaşığı vermiştin birde

Merhaba güzel canim...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardimcin olsun canim.hersey istediğin gibi olur inşallah. Eger sezeryan olmasaydim bende bugünlerde dogum yapardım herhalde çünkü tahmini doğum tarihim 29 ekimdi.

Kizlar ya benim kizim altini acmaya basladigimi anlayinca ikinmaya basliyo degisim bitene kadar ikinmaktan bi hal oluyo bebisi boyle yapan var mi??

Cnm benimki de ayni yatirinca uyaniyor meme ariyor ben careyi yuzustu yatirmakta buldum..duz yatinca uyaniyor
Benim oğlan hep ıkınıyor canım uyurken bile

Canım ben de yaptım verdim bebeğime, biraz rahatladı uyudu şimdi. Günde bir kere mi veriyorsun, kaç çay kaşığı vermiştin birde
Cnm sabah aksam olmak uzere iki defa 3-4 cay kasigi veriyirum birde sipam nasil agzi acik bekliyir azicik seker var ya icinde damlasini bile qkitmadan yutuyor :D

Merhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucakla inşallah.

Merhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin

Canım suni sancıyı alırken yatarak bekleme açılma olması için bol bol yürü merdiven in çık hastanede. Çok hızlandırıyor açılmayı.
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

Aç olacağını sanmıyorum canım. Maşallah tuvaletleri iyiymiş. Gaz olabilir. Ben de gece çayı aldım. 6 aydan büyük bebekler içebiliyormuş. Ben kendim içiyorum. Sütümden minnağa geçsin diye. Gaz sorunumuz var mı bilmiyorum. Çünkü ağlayan bir bebek değil bizimki. Uyumayınca ya da uykudan kalkınca ağlamıyor. Uyanınca öyle beşiğinde ıhlaya ıhlaya kundağını açmaya çalışıyor. Ağlamadığı için acıktığını da anlayamıyorum. Gözünü her açtığında veriyorum memeyi.
Ayy ne güzel aglamadigi o kadar kötü oluyor ki elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım bilemiyorum.Dün bebişin göbeğinde ufak bir kanama gördüm acile götürdük birşey çıkmadı şükür. dedim huysuzluğunu da soyleyim her gün kesintisiz gün içinde 4 5 saat hiç uyumuyo devamlı ağlıyor çünkü.. doktora gidince kuzu oldu herkes mincikladi sevdi gık demedi cadım, dalga geçti doktor benle ağlayan çocuk görmemissin diye☺ eve geldik yine başladı ağlamalar tam cadı bizimkisi numaradan yapıyor bu ağlama işini bence☺

Benim oğlan hep ıkınıyor canım uyurken bile
Bizimki de memede ıkınıyor devamlı dolduruyor bezini ama demek ki yetmiyor sürekli ağlayıp duruyor. Memede uyuyor tam yerine yatırcam hop uyanıyor yine meme. Altını değiştir emzir arada bi 15 dakika belki uyku.. halbuki tam tersi olması gerekmezmi..

Kızlar geldim doktordan açılma 1 cm çarşamba suni verecek doktor bugün verin dedim bugün olursa sezeryan olursun ben sezeryan yanlısı değilim dedi eve gönderdi inş kuzum kendi gelir çarşambaya kadar şuan belimde bi ağrı var elektrik carpiyo sanki

Saat 12 den beri kızım beni parmağında oynatıyor. Emmek istiyor alıyorum 5 dk kudurmuş gibi emiyor uyuyor beşiğinde yatırıyorum gözler o dakka açılıyor çipil çipil. 4.kez aldım şuan yine memede daldı uykuya çıldırtacak beni elinin altında dursun canı isteyince emerek hanfendi:KK12:
Bizde Böyleyiz canim ya dün doktora söyledim öyle yapmayın lütfen 2saatte bir emzirin diyor. Kendi kendime dedim reis ben değilimki o mümkünmü istediğinde vermemek.. göğüslerimde çok yara vardı benim şimdi toparladım şükür ama cadı böyle yaptıkça yine zedeliyor, yine gogus uçlarım eski haline dönecek sanırım.

Sabahtan beri kaç posta emzirdim ya memede uyuyor yatağa yatırınca gözler açılıyor yine emmek istiyor. Yıprandum valla o kadar emmenin üstüne hala aranıyordu 30 luk mama verdim bitirdi ne zaman tek başına benim sütüm yetecek yaa:KK42:

Cnm sabah aksam olmak uzere iki defa 3-4 cay kasigi veriyirum birde sipam nasil agzi acik bekliyir azicik seker var ya icinde damlasini bile qkitmadan yutuyor :KK70:

Benim bebeğim 18 günlükgünlük o kadar çok vermeyeyim ilk etapta, zaten gazı da yeni başladı. Her seferinde taze yapıyorsun değil mi canım?

Kizlar merhaba..cumartesi günü 40 günlük olcaz inşallah. .bu süreçte annem geldi gitti. Yine gelecek sağolsun. Ama bu sürekli evde olma hali beni biraz sıkmaya başladı. Havalar da serinleyecek bebegim büyüyecek ama bu sefer hava soğuk üşütmeyelm deyip çıkmaktan çekincez..ancak bahar ayinda bebegimi alıp çıkabilirm sanırım tek başıma. Bebeğimi alip tek başıma çıkabileceğim günleri iple çekiyorum :(

Kizlar merhaba..cumartesi günü 40 günlük olcaz inşallah. .bu süreçte annem geldi gitti. Yine gelecek sağolsun. Ama bu sürekli evde olma hali beni biraz sıkmaya başladı. Havalar da serinleyecek bebegim büyüyecek ama bu sefer hava soğuk üşütmeyelm deyip çıkmaktan çekincez..ancak bahar ayinda bebegimi alıp çıkabilirm sanırım tek başıma. Bebeğimi alip tek başıma çıkabileceğim günleri iple çekiyorum :KK43:
Azıcık sabredecegiz ve yaza çoook rahatlamis olacağız canım

Kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız benimki ısrarla atıyor şimdi zorladım o atti ben verdim uykusuda başına vurmuştu uyuyakaldı emerken uykuya dalinca atti ama olsun bari uykuya dalarken emse yoksa devamlı memede uyumak istiyor bir alıştırabilsem yoksa ne bel kaldı ne sırt offf off

Kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız benimki ısrarla atıyor şimdi zorladım o atti ben verdim uykusuda başına vurmuştu uyuyakaldı emerken uykuya dalinca atti ama olsun bari uykuya dalarken emse yoksa devamlı memede uyumak istiyor bir alıştırabilsem yoksa ne bel kaldı ne sırt offf off
Doktorlar da hiç önermiyor emziği ya bizimkine versen tutuyor cuk cuk suratı kadar emziği :-)ama verirken tereddüt ediyorum internette de emzik için iyi şeyler yazmıyor.

Kizlar merhaba..cumartesi günü 40 günlük olcaz inşallah. .bu süreçte annem geldi gitti. Yine gelecek sağolsun. Ama bu sürekli evde olma hali beni biraz sıkmaya başladı. Havalar da serinleyecek bebegim büyüyecek ama bu sefer hava soğuk üşütmeyelm deyip çıkmaktan çekincez..ancak bahar ayinda bebegimi alıp çıkabilirm sanırım tek başıma. Bebeğimi alip tek başıma çıkabileceğim günleri iple çekiyorum :KK43:
Biz daha 2 haftalığız ama o keyifli zamanlar ne zaman gelecek bilmiyorum kısır döngü halindeyiz emiyor altına yapıyor temizlerken uyanıyor tekrar emiyor yatırıyorum hoop gözler açılıyor tekrar emmek istiyor. Mama veriyorum doymadı die yerken bi daha altına yapıyor tam uyuyacak altını alırken bi daha uyanıyor:rolleyes: komşular geliyo 5 dk onların yanına bile çıkamıyorum zaten çünkü uyanıksa meme aranıyor ağlıyor

Back
X