• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Benim kv de yemek yapmıyorum diye kocama söylendi dio ki başka bi kadın alda oda bize yemek yapsın diyo dün akşam.. Böle durumlarda geldes morelini yüksek tut sonra vay efwndim sütü yok çocuk aç kaldı yok süt annesi bulalım falan filan.. Ya çocukla ilgilenmiyolar ben hangi birini yapayım uyduğu zaman anca kendi işlerimi halledebiliyorum yavaş yavaş kendimi zorlayınca kötü oluyorum.. Zaten ilgilenselerde bakamıyoki çocuğa daha 10 günlük çocuğu oturur pozisyon da tutyor boynu geride kalıyor ne bilim unutmuşmu bilmiyo mu bişe söleyince de kızıyor.. Benim de sütüm stresten gelmiyor büyük ihtimal =(

Benim kv de yemek yapmıyorum diye kocama söylendi dio ki başka bi kadın alda oda bize yemek yapsın diyo dün akşam.. Böle durumlarda geldes morelini yüksek tut sonra vay efwndim sütü yok çocuk aç kaldı yok süt annesi bulalım falan filan.. Ya çocukla ilgilenmiyolar ben hangi birini yapayım uyduğu zaman anca kendi işlerimi halledebiliyorum yavaş yavaş kendimi zorlayınca kötü oluyorum.. Zaten ilgilenselerde bakamıyoki çocuğa daha 10 günlük çocuğu oturur pozisyon da tutyor boynu geride kalıyor ne bilim unutmuşmu bilmiyo mu bişe söleyince de kızıyor.. Benim de sütüm stresten gelmiyor büyük ihtimal =(
Canim saka bile olsa ki degil gibi duruyor Allah sorsun ona utanmaz kadin ya sen yeni dogum yaptin bebeginle ilgilenicen kendini toparlican nasil yemek yapcan ki surekli iki kap yemek yapsa nolur o da yer sende sevap kazanir iste ne bicim dili var iki sevap kazansin sinir oldum sutune sebep oluyorlar Allah sorar ama seni strese sokup sutunu azaltmaya haklari yok ama sen bosver onlari sutum hep fazla diye olumlu dusun zaten emdikce cogalacak hepimizin insallah...Rabbim yardimcin olsun sen meleginin yuzune bak unutursun her seyi zati

Canim saka bile olsa ki degil gibi duruyor Allah sorsun ona utanmaz kadin ya sen yeni dogum yaptin bebeginle ilgilenicen kendini toparlican nasil yemek yapcan ki surekli iki kap yemek yapsa nolur o da yer sende sevap kazanir iste ne bicim dili var iki sevap kazansin sinir oldum sutune sebep oluyorlar Allah sorar ama seni strese sokup sutunu azaltmaya haklari yok ama sen bosver onlari sutum hep fazla diye olumlu dusun zaten emdikce cogalacak hepimizin insallah...Rabbim yardimcin olsun sen meleginin yuzune bak unutursun her seyi zati
Zaten miniğim de olmasa naparım dedğin gbi yüzüne bakınca unutuyorm.. Şaka değil cnm keşke olsa eşim dün annesine sinirlenip kendi yemeğini kendi yaptı hatta sonra geldi çocuklada ilgilendi hakkını ödeyemem hem çalışıyo hem bana yardımcı oluyo allah ondan raxı olsun ...

Benim bebeğim 18 günlükgünlük o kadar çok vermeyeyim ilk etapta, zaten gazı da yeni başladı. Her seferinde taze yapıyorsun değil mi canım?
Evet taze yapiyorun sen gunde 4 kasik ver cnm sabah iki aksam iki
Kızlar sırt çantası alan anneler marka model ne önerirsiniz bana ben kol çantası tarzı aldım hiç kullanışlı olmuyor
Cnm bn e bebekten aldim bellote marka adidas alacaktim ama onlar normal sirt cantasi bu bebekler icin yapilmis alt acmaya kadar var cok kullanisli ici bir suru bolmesi var

Kızlar iyi akşamlar b iz 10 günlük oldu emziriyorum bebegimi çok nadir günde bi kere mama veriyorum huysuzlanir sa.şimdi hastaneye falan gidince ağlar diye mama yapıp gidiyodum ama hep çöp oldu şimdi bazen 3 saat uyanmadan uyuyo bu sefer göğüslerim acıyı bende acaba sagma makinası mi alsam diyorum o uyurken sagarim saklarim diye dusundum ama emzirmem mi daha sağlıklı acaba karar veremiyorum sagma makinası alsam mi alırsam hangi marka önerirsiniz elle sağmak zor oluyomus galiba deneyimli anneler paylasirsa sevinirim
Merhaba cnm bn ilk 20 gün sürekli sağdım bineronla verdim fazla sütleride sağdıkca dolaba stok yaptı biz daha 10 gündür düzgün emmeye basladık göğüslerini emmediği zaman boşalt süt içerde ödem yapıp sana sıkıntı verir . Sağdıklarınıda buzluğa at biyere giderken mama yerine onları kullanırsın . Eğer güzel emiyorsa cok para verme manuel al elle sağ . Ben sürekli sağdığım için elektrkli aldım aventin gayet güzel emiş gücü

Kv yan apartman da oturuyor gelmiş çocuğu bize götüreyim mi diyor bende Hayır dedim kocama bize güvenmiyo diyo kocamda hazırladığım sofraya aç değilim dedi oturmadi geri kaldırdım sofrayi:KK43: şimdi bu duruma ne dersiniz yani ben burdayım götürecek burda otursun sevsin oynasinlar !!!!süt mut kalir mi strese
El kadar bebeyi annesinden neden uzaklastiriyorlar ki fikirsizlik bu ya

Annem ve kayınvalidem gitti bugün ağlayarak yolcu ettim onları artk kızımla başbaşayız ve ben çok umutsuzum acaba yetenilecekmiyim ona ii bakabilecekmiyim die 12 günlük olduk bugün. Çok isterdim annemle aynı şehirde oturmayı :mad::mad:

Annem ve kayınvalidem gitti bugün ağlayarak yolcu ettim onları artk kızımla başbaşayız ve ben çok umutsuzum acaba yetenilecekmiyim ona ii bakabilecekmiyim die 12 günlük olduk bugün. Çok isterdim annemle aynı şehirde oturmayı :mad::mad:
oyy Kıyamam sana büyüdük büyüdük biz de anne oldukk:anneadayı:
Bebişle ilgili kimse bişey yapamıyor zaten anneyi istiyor sadece yavrularımız. Ev işlerine adapte olmak zor birden yalnız kalınca ama eşin yardımcı olur temizlik için de arada yardımcı alırsın hiç sıkma canını güzel olacak her şey zamanla alışacağız.

Kızlar ben bugun sekerli kimyon suyunu denedim bebek için anında ise yaradı tavsiye ederim. Benim kizim da uykuda ağlıyordu kizaril bozariyodu. Biri paylasmisti burda kim. Hatırlamıyorum ama.
Canım ben de duymuştum ama bebeğe dokunur mu acava diye korktum denemedim.

Canım benim yanımda hiç kimse kalmadı . Sadece eşim vardı, o da işe başladı. Biz de 10 günlük olduk.

Merhaba cnm bn ilk 20 gün sürekli sağdım bineronla verdim fazla sütleride sağdıkca dolaba stok yaptı biz daha 10 gündür düzgün emmeye basladık göğüslerini emmediği zaman boşalt süt içerde ödem yapıp sana sıkıntı verir . Sağdıklarınıda buzluğa at biyere giderken mama yerine onları kullanırsın . Eğer güzel emiyorsa cok para verme manuel al elle sağ . Ben sürekli sağdığım için elektrkli aldım aventin gayet güzel emiş gücü
Ben de medelanınkini kiraladım bir aylık. Güzel çekiyor ama ne zamanki bebek emmeye başladı, süt kanalları tam olarak ondan sonra açıldı.

Ya ne denir bi durumda bilmiyorum. .Allah bu lafi eden kv ne akil fikir versin. .Allahtan sana da sabır diliyorum arkadaşım

Allah yardım ediyor canım yaparsin umutsuzluğa kapilma.

Ya kızlar benim bebeğim gündüz güzel uyuyor maşallah. Ama her gece bu saatlerde bi uykuya dalamama problemi yaşıyoruz ki 1 e kadar. Emiyo emerken gazi varmış gibi memeyi bir bırakıp bir alıyor. Kakasini yapıp rahatlasa bile tam uykuya dalamiyor. Akşamüstü yemekten snra çok uyutmamaya da çalıştım hani bu saatlerde uykusu gelsin diye ama yok var bu saatlerde birsey ama anlamadim...

Ya kızlar benim bebeğim gündüz güzel uyuyor maşallah. Ama her gece bu saatlerde bi uykuya dalamama problemi yaşıyoruz ki 1 e kadar. Emiyo emerken gazi varmış gibi memeyi bir bırakıp bir alıyor. Kakasini yapıp rahatlasa bile tam uykuya dalamiyor. Akşamüstü yemekten snra çok uyutmamaya da çalıştım hani bu saatlerde uykusu gelsin diye ama yok var bu saatlerde birsey ama anlamadim...
Canım bizimki de aynı durumda. Bu saatlerde kalkıyor, bir meme bir gaz çıkarma derken saat 1:30 oluyor. Sonra alt açma ve meme faslına geçiyoruz. Saat 4 te de ben bayılırken annem onu uyutuyor.

Zaten miniğim de olmasa naparım dedğin gbi yüzüne bakınca unutuyorm.. Şaka değil cnm keşke olsa eşim dün annesine sinirlenip kendi yemeğini kendi yaptı hatta sonra geldi çocuklada ilgilendi hakkını ödeyemem hem çalışıyo hem bana yardımcı oluyo allah ondan raxı olsun ...
Canim esinde sana destek sen bosver onu esinle oglunla mutluluguna bak tatlim...o da yaptigi terbiyesizlikle kalsin..Allah eslerimizden razi olsun

Bugün anason çayına başladık 3-4 kaşık verdim şimdilik bir faydasını göremedim birkaç güne görürüm inşlh gazlar uçup gider uykular düzene girer inşlh .
Bide şu kucakta uyumadan kurtulursak ohhh deymeyin keyfime :)
Tabi hepsi bnm hayalim :KK70:

Back
X