• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selamun aleykum anneler nasiliniz
Bu haberi verebilmek ne kadar guzel elhamdulillah
Rabbime sukurler olsun bizde bebegimize kavustuk
Suan toparlanma asamasindayiz zor bir dogum oldu cunku
29.10.2015
05:41
3510 gr
52 cm
Oğlumuz a kavuştuk elhamdulillah
Rabbim bir cennetlik kizimiz ve bir cennetlik melegimizden sonra
Cennet kokulu oglumuzu nasip etti sukurler olsun

Allah yqrdımcın olsun canım. Niryerden başlamışsın artık bir bakmışsın doğmuş. Bol bol dua et inan bana çabucak geçicek

Allah yardimcin olsun canim Rabbim kurtarsin. Ins kolay bi dogum olur. Saglikla kucagina alirsin..

Allah yardimcin olsun canim.hersey istediğin gibi olur inşallah. Eger sezeryan olmasaydim bende bugünlerde dogum yapardım herhalde çünkü tahmini doğum tarihim 29 ekimdi.

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucakla inşallah.

Canım suni sancıyı alırken yatarak bekleme açılma olması için bol bol yürü merdiven in çık hastanede. Çok hızlandırıyor açılmayı.
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

Allah yardimcin olsun sağlıcakla evladına kavuş insallah:)
Kizlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum

Kizlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum

Olsun canım sağlıkla gelmiş ya önemli olan o.
Allah analı babalı büyütsün inşallah

29.10.2015
3510 gr
52 cm
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin yavruna

Saat 4 ten beri uyumuyorum düzensiz sancilarim var belden giriyor pembe akintim var doktora gitmicem iyice açılsın bide dayanabiliyorum ağrılara galiba çok yaklaştım doğuma

Saat 4 ten beri uyumuyorum düzensiz sancilarim var belden giriyor pembe akintim var doktora gitmicem iyice açılsın bide dayanabiliyorum ağrılara galiba çok yaklaştım doğuma

Canim Allah yardimcin olsun.. ins rahatlıkla ve kolaylıkla doğumun olur.. ben de bu gece hic rahat uyumadim. Ağrı diyemem ama bi rahatsızlık vardi hep.. simdi debelim ağrıyor..

bu arada dün zobiska zobiska da dr.a gidecekti hic yazmamis normalde yazardi o.. cok merak ettim..

Gozun aydin cnm kavusmussun onemli olan o bende 6 saat o suni sanciyi cektim ama sonu sukur normal dogum olmustu hayirlisii neyse o oluyor Allah anali babali buyutsun...

Bencede bekle cunku gidince ordada bekliceksin cnm acilma varmi die orda insan daha cok yipranio inan insaAllah sip die dogurursun cnm

29.10.2015
3510 gr
52 cm
Gozun aydin cnm bu mutlu haberi vermek nasib oldu cok sukur cennetlik meleklerimizide anioruz ne guzel bizi bekliolar cennetin kapisinda ins cnm

Canimgidicem yardimcin olsun.. ins rahatlıkla ve kolaylıkla doğumun olur.. ben de bu gece hic rahat uyumadim. Ağrı diyemem ama bi rahatsızlık vardi hep.. simdi debelim ağrıyor..

bu arada dün zobiska zobiska da dr.a gidecekti hic yazmamis normalde yazardi o.. cok merak ettim..
Yarın sancı verecek doktor sana napacaklar beklicem misin
Gozun aydin cnm kavusmussun onemli olan o bende 6 saat o suni sanciyi cektim ama sonu sukur normal dogum olmustu hayirlisii neyse o oluyor Allah anali babali buyutsun...
Aynen canım zaten 1 cm açılma vardı hadi şimdi 2 olsun çok dayanamazsam gidicem amin insallah

Aynen canım zaten 1 cm açılma vardı hadi şimdi 2 olsun çok dayanamazsam gidicem amin insallah

Benimki çarşambaya çağırdı ama sanirim cumaya yapar yatış.. ctesi günü pers yada cuma yatis veririm kendini hazirla demişti.. ins yarına acilma sancı vs çıkar ama ısrar etmiyorum herseyin hayırlısı olsun. Nasil dogum sağlıklı ve hayırlı ise o olsun inş.

Herkese günaydınlar. Bir şey soracağım arkadaşlar. Biliyorsunuz bebeğimin bağırsak sıkıntısı vardı. Dün yoğun bakım sonrası ilk kontrole gittik. İki dr tarafından özellikle karnı uzun uzun kontrol edildi. Göbeğimiz 6 günlükken düşmüştü. Dün 10 günlüktük. Muayeneden mi oldu bilmiyorum eve gelince göbek deliğinde çok az kurumuş kan gördüm. Bir daha kanamadı ama endişeliyim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktora gitmek gerekir mi?

Canım harikasinn yaa bildiğin sancı mı :))) haberdar et :) kaç oldun bugün? Ben 40+1 im yine açılmam yoktu dün...

Canim Allah yardimcin olsun.. ins rahatlıkla ve kolaylıkla doğumun olur.. ben de bu gece hic rahat uyumadim. Ağrı diyemem ama bi rahatsızlık vardi hep.. simdi debelim ağrıyor..

Canım günaydın :* valla gittik kuzum.. Bebeğim iyi çok şükür ama açılma belirti felan hâlâ yok.. büyük ihtimal pazartesiye kadar bekleriz duruma göre, olmazsa sezeryan oluruz dedi dr... :( neyse takmycam kafama hayırlısı neyse o olsun... perşembe nst ye gidecem yine bakalım ne olacak. Sende var mı bi değişiklik canım?

Canım günaydın :* valla gittik kuzum.. Bebeğim iyi çok şükür ama açılma belirti felan hâlâ yok.. büyük ihtimal pazartesiye kadar bekleriz duruma göre, olmazsa sezeryan oluruz dedi dr... :KK43: neyse takmycam kafama hayırlısı neyse o olsun... perşembe nst ye gidecem yine bakalım ne olacak. Sende var mı bi değişiklik canım?
Hayırlısı olsun canım

Hayırlısı olsun canım
Hayırlısı canım gerçekten. .. başka bişey demek olmuyor... sabırsızlık, istekler... ama işte olacak olan neyse o :) meleğim rahat demek ki, her dakika popişini ayaklarinı okşuyoruz ee sıcak sıcak yer yapmş kendine daha ne :D

Allah kolaylik versin cnm dogal sanciya yine dayanilior yine cnm ins hayirlisi olsun haberlerini beklioruz...

Herkese günaydınlar. Bir şey soracağım arkadaşlar. Biliyorsunuz bebeğimin bağırsak sıkıntısı vardı. Dün yoğun bakım sonrası ilk kontrole gittik. İki dr tarafından özellikle karnı uzun uzun kontrol edildi. Göbeğimiz 6 günlükken düşmüştü. Dün 10 günlüktük. Muayeneden mi oldu bilmiyorum eve gelince göbek deliğinde çok az kurumuş kan gördüm. Bir daha kanamadı ama endişeliyim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktora gitmek gerekir mi?
Canm bizimde ole oldu 6 gunlukken dstu sonra kuru kuru kann gorduk basta onemsemedim bizim sonra tekrar sivi kan geldi peceteye ozaman korktuk gittik k vitamini ignesi yapildi kan tahlillerimiz temiz cikti sukur sonrada kanama olmadi sende takip et kucagina kimse almasin sende yatay pozusyoznda tut gobege basinc olmasin

Back
X