• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım allah yardımcın olsun. Cennet anaların ayakları altında diye boşuna dememişler. Gerçekten çok xormuş. Benimkide uyumuyor allah ne verdiyse ağlıyor. Ne ıhlamurlar rezeneler. Ne emzik ne sallamak ne saç kurutma makinesi sesi hiçbişey fayda etmiyor. Emzirmekten iki kat oldum sırtım kopuyor uykusuzluk sinir desen hepsi var gelen gidenden herkesten bıktım. Yek tesellim bunların hepsi geçicek.. inşallah çabuk geçer
Amin canım.. Allah razı olsun.. Inşallah çabucak geçer de biz de bugünleri gülümseyerek hatirlariz..

İçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedi

Eger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz

Bende çok kilo almasaymışım heöen gidicekmiş bir buçuk haftada 15 kg gitti ama ben 25 kilo almıştım benimde sırrım sıkıntı emmiyor diye takıyorsun iştahın kesiliyor ne yesen zorla yutuyorsun sırf süt olsun diye ama o sıkıntıya süt artıyor mu maalesef
Kuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnn :KK200::KK68:

Humana bulamayanlar isim değiştirmiş mamset olarak piyasaya çıkacakmis eczacı seçimden sonra gelir dedi bilginize

Eger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz
Öyleymiş alışırsa hep o şekilde yaparmış mamaya koyma konusunda kararsız kaldım ne sıklıkla koyuyorsunuz

Kuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnn :KK200::KK68:
Valla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diye

Valla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diye
Oyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâ :( diren kuzum ya eninde sonunda emecektir sen diren onun direnisini kır :)

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler

Kizlar tek gogusum cok agriyor ve sert sagiyorum elektrikli pompayla sonundada elimle sagiyorum ama surekli geliyor bi sure sonra cok aci cekiyorum sagmayi birakiuorum nasil bosalticam ben gogsumu yaa

Oyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâ :KK43: diren kuzum ya eninde sonunda emecektir sen diren onun direnisini kır :)
Deniyoruz hergün inş sonuca ulaşıcaz bizim çocuklar hep böyle ablamda yeğenimi 1 ayda zor alıştırmıştı

Merhaba kızlar..
Biz hala bebişin gazıyla uğraşıyoruz, pek giremiyorum. Sab simplex ve muskat aldık. İnşallah işe yarar inşallah.. 2 gecedir yine çook yoruldum ve yine migrenim tuttu, perisandim, çok ağladım.. Şu anda 2. çocuk hayal bana. Nasıl düşünürüm.. Düşünemem.. Ne zormus Allah'ım.. Allah bunlara sağlık versin inşallah.. Dün daha iyiydi neyse ki. Cumartesi de mevludumuz var. Onun telaşındayiz. Kayinvalidem bizden 60 kişi gelir diyor :KK57: Allahtan bizden pek kimse yok burda. Yoksa salon falan tutacaktı herhalde :KK51:Bir kaç arkadaş ve kuzenler gelecek.
Bu arada dün 1 aylık oldu bebişimiz :nazar::KK68:

Herkesler doğum yaptı mı? htys htys paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala zobiska zobiska ? Kimler vardı baska? Sevinç mi vardı bir de? Nickini bulamadım. Güzel haberler vardır umarım..
İyi geceler güzel annisler :KK68::KK24:

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Bizimde öyle ikinci kere gidicez hatta yarın. İlkinde sağ kulağından yanıt alamıyoruz ama korkmayın anne sıvısından dolayıdır dediler bakalımm işallah yarın sorun çıkmaz

Kizlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum
Canım şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun ve gözünüzaydın :KK68::KK9: Sağlıkla kavusmussun ya yeter :nazar::KK46: Allah sağlıklı mutlu uzuun bir ömür nasip etsin bebişinize inşallah sizlerle birlikte canım :KK200::KK36:

Ayy kilo konusunda konuşulmus malesef bende üzülüyorum en vahim durumu olanda benim sanriim.geçen yılda bi doğum yaptim bu yılda üst üste olunca bayagi kilo aldım. 96 ile girdim doguma 85 şuanda. 1.5 yaşında ji oğlum 45 günlük bi oğlum var hiç oturmuyorum ama yinede vermiyorum kiloooooö

Canım senin doktorun önerdimi kanguruyu? Burdakiler 6 aydan sonra diyorlar ya. Bende sling almayı düşündüm bu yüzden karar veremedim bir de erkek bebekler için de pek önermiyolar diye duydum.. İnsan çok kararsız kalıyor.. Ama sizinkinin kumaşı çok güzel görünüyor klasik dışında.. Güle güle kullanın
Momforty alıcam ben o da ergonomik hem de yerli hem de bir kadın girişimcinin. Web sitesini incelersrn bütün sorularına yanıt bulursun

24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo
Bizim oda ortalama 23 derece uzun kollu zıbın üstüne 1 kat kıyafet çorap giydiriyorum. Bir de örgü yelrk giydiriykfum çünkü kolları içine alab kundak yapınca çıldırıyof bizimki.

Kızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bende:KK43: eczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
bende de aynı durum çok nadir sertleşiyor. büyüdükleri için galiba

Ahh canım ıhlamur çok iyi geliyor mulipa nın emziren anneler için kuşburnu çayını içtim berbat bişi sanırım uzun süre kuşburnu içemem :KK43:

Sarımsak ve tarhanayı hemen deneyeceğim nar da olur sağol canım deneyeyim ben en iyisi yoksa bu boğaz acısı kuzuma da bulaşırsa yanarız :KK43:

Hep eşimin grip aşısı yüzünden oldu hastalanacaksın demiş dr hastalanmadı ama geldi bana bulaştırdı :KK11:

maske kullan mutlaka. ilk hafta griptim yaklaşırken maskeliydim hep.

Kizlar tek gogusum cok agriyor ve sert sagiyorum elektrikli pompayla sonundada elimle sagiyorum ama surekli geliyor bi sure sonra cok aci cekiyorum sagmayi birakiuorum nasil bosalticam ben gogsumu yaa
süt artırıcı kullanıyyorsan biraz ara ver ben öyle çözüm buldum

Back
X