• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar oğlumda doğduğunda titreme vardı arada dr anne karnındaki hareketleri dedi ama sonra 4 5 gün arayla olan 5 dk kadar süren titreme ler devam etti video cektim aylık kontrolde dr a sordum nöbet diyemem dedi beyin ultrason u istedi şükür oksijensiz kalma gibi sorun yok devam ederse bi dahaki kontrole çocuk nörologuna gönderirim dedi ama dün yine oldu agladim çok eşim kuruntu diyor ama ben bugun çocuk nörologundan randevu alacağım inşallah iyidir epilepsi ile şeyler okumaktan siyiricam:KK43::KK43::KK43:allahım evlatlarimizla sinamasin
Amin canım inşallah randevu almakla iyi yapmışsın için rahatlar.. Rabbim yardımcımız olsun.. Artık onları düşünerek yatar kalkar onların sağlığı için yaşıyor olduk.. Eminim ki kötü bir şey çıkmayacak..

Canım benim doktorumda aynsını söyledi :KK35: Merak etme seni bırakmaz ver mama kilo alsın vs vs bende biberonla besledim :KK46: dünden beri beni emmiyor :KK61:emzik muamelesi yapıyor :KK61: aç olursa da kıyametler kopuyor :KK43: yapabiliyorsan eğer kaşıkla ver mamayı.. ben medela biberon sipariş ettim gelmesini bekliyorum bakalım inşallah o işe yarar da emmeyi öğrenir bebeğim çünkü biberon yüzünden emmeyi unuttu bence :KK43:ondan kolay gelince benden çekmek zor geliyor sıpama :KK61:
hadi yaa çok üzüldüm canım hangi biberonu kullanıyordun bizde avent var Anne göğsüne yakın diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Medela yı nereden sipariş ettin canım.Bir de ben mutlaka en az yarım saat emzirmenin üstüne veriyorum biberonla mamayı.

hadi yaa çok üzüldüm canım hangi biberonu kullanıyordun bizde avent var Anne göğsüne yakın diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Medela yı nereden sipariş ettin canım.Bir de ben mutlaka en az yarım saat emzirmenin üstüne veriyorum biberonla mamayı.

Avent kullanıyorum canım bende

http://www.philips.com.tr/c-p/SCF690_17/avent-dogal-biberonlar-natural-biberon bundan var bende süt sağma makinemde avent..

Medela yi bebek house dan sipariş etiim.. bekliyorum gelmesini elim mahkum biberon veriyorum çünkü kaşıkla yetişemiyorum en az 60 çoğunlukla 90 içiyor benim kızım..

Doğal olarak emmediği içinde sütüm çoğalmıyor hep aynı :KK43: Hatta süt ateşi oldum sol gögsümden damla damla 10 ml falan geliyor :KK61:

Ve ayrıca benim gittiğim prof da senin gibi yapmamı önerdi ama emzik yerine kullanınca beni yarım saat değil 10 dk emse diye gözüne bakıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum

Canım dut kurusunu ben önermiştim. Kendim de denedim ve bende farketti süt. Hem de o gün oğluşum pıtır pıtır gazlar çıkardı. İnşallah sen de faydasını görürsün.
Hehh doğru walla sen öyle diince dün akşam eşime hemen aldırdım :) bugün denicem inşallah olur bol bol dua ederim :)

Kızlar oğlumda doğduğunda titreme vardı arada dr anne karnındaki hareketleri dedi ama sonra 4 5 gün arayla olan 5 dk kadar süren titreme ler devam etti video cektim aylık kontrolde dr a sordum nöbet diyemem dedi beyin ultrason u istedi şükür oksijensiz kalma gibi sorun yok devam ederse bi dahaki kontrole çocuk nörologuna gönderirim dedi ama dün yine oldu agladim çok eşim kuruntu diyor ama ben bugun çocuk nörologundan randevu alacağım inşallah iyidir epilepsi ile şeyler okumaktan siyiricam:KK43::KK43::KK43:allahım evlatlarimizla sinamasin
Allah korusun canım. İnşallah öyle bir şey değildir.

Merhaba kızlar..
Biz hala bebişin gazıyla uğraşıyoruz, pek giremiyorum. Sab simplex ve muskat aldık. İnşallah işe yarar inşallah.. 2 gecedir yine çook yoruldum ve yine migrenim tuttu, perisandim, çok ağladım.. Şu anda 2. çocuk hayal bana. Nasıl düşünürüm.. Düşünemem.. Ne zormus Allah'ım.. Allah bunlara sağlık versin inşallah.. Dün daha iyiydi neyse ki. Cumartesi de mevludumuz var. Onun telaşındayiz. Kayinvalidem bizden 60 kişi gelir diyor :KK57: Allahtan bizden pek kimse yok burda. Yoksa salon falan tutacaktı herhalde :KK51:Bir kaç arkadaş ve kuzenler gelecek.
Bu arada dün 1 aylık oldu bebişimiz :nazar::KK68:

Herkesler doğum yaptı mı? htys htys @paytak_paytak_kosan_koala zobiska zobiska ? Kimler vardı baska? Sevinç mi vardı bir de? Nickini bulamadım. Güzel haberler vardır umarım..
İyi geceler güzel annisler :KK68::KK24:
Kuzum günaydınlar :* doğum yapmayan bi ben ve paytak kaldk :/ bekliyoruz.. ben bugun 40+3 oldum az sonra nst ye gidecez.. iyiyim belirti yok arada ufaktan bel ağrısı kasık baskısı o kadar... kızım da iyi hareketlerini sürekli hissediyorum çok şükür. . Bakacaz artık dogurmak istiyorum gerçekten :(

Amin canım inşallah randevu almakla iyi yapmışsın için rahatlar.. Rabbim yardımcımız olsun.. Artık onları düşünerek yatar kalkar onların sağlığı için yaşıyor olduk.. Eminim ki kötü bir şey çıkmayacak..

İnşallah çıkmaz öyle zor ki her şey bizler için tabi dermansiz dert olmasın ama işte insan üzülüyor kaygilaniyor

Avent kullanıyorum canım bende

http://www.philips.com.tr/c-p/SCF690_17/avent-dogal-biberonlar-natural-biberon bundan var bende süt sağma makinemde avent..

Medela yi bebek house dan sipariş etiim.. bekliyorum gelmesini elim mahkum biberon veriyorum çünkü kaşıkla yetişemiyorum en az 60 çoğunlukla 90 içiyor benim kızım..

Doğal olarak emmediği içinde sütüm çoğalmıyor hep aynı :KK43: Hatta süt ateşi oldum sol gögsümden damla damla 10 ml falan geliyor :KK61:

Ve ayrıca benim gittiğim prof da senin gibi yapmamı önerdi ama emzik yerine kullanınca beni yarım saat değil 10 dk emse diye gözüne bakıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum
Benimki avent e cuk cuk alıştı ucu biraz daha zor olanla verdim.simdi onada alıştı :-) ama medelaninkini almadı cook çekmesi gerek memeden daha zor sanırım benimki ağladı inşallah sizinki alır ondan sonra göğsünün kolay gelir bence emsin sen bol bol sağ o açılıp çoğalır bırakma 10 cc diye ılık su ile masaj yap öyle sag

Kızlar merhaba:) 31 ekim cmrtsi 40+3te spinal anestezi ile sezeryana alindim.hiç acilmam olmadığı için da uni almadm.direk sezeryan istedm.zaten korkuyrdm..neyseki geçti:)ama bir skntm var ayaklarım felaket şiş acimiyor nasl ve ne zaman iner acaba..sezeryandan snra kaldı böyle...davul gibi ayakkabı ya grmyr.kesinlikle

Kızlar merhaba:) 31 ekim cmrtsi 40+3te spinal anestezi ile sezeryana alindim.hiç acilmam olmadığı için da uni almadm.direk sezeryan istedm.zaten korkuyrdm..neyseki geçti:)ama bir skntm var ayaklarım felaket şiş acimiyor nasl ve ne zaman iner acaba..sezeryandan snra kaldı böyle...davul gibi ayakkabı ya grmyr.kesinlikle
Gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini. Benimde sezeryandan sonra hamileliğimde bile şişmeyen ayaklarım davul gibi oldu.. Doktor normal dedi 10 güne kadar geçiyor merak etme. Sen yinede uzat ayaklarını hep bol su iç

Benimki avent e cuk cuk alıştı ucu biraz daha zor olanla verdim.simdi onada alıştı :-) ama medelaninkini almadı cook çekmesi gerek memeden daha zor sanırım benimki ağladı inşallah sizinki alır ondan sonra göğsünün kolay gelir bence emsin sen bol bol sağ o açılıp çoğalır bırakma 10 cc diye ılık su ile masaj yap öyle sag

Ay inşallah alışır canım yaa bir kaç defa zor oluyormuş medela ile ama alışınca ondan çekmeye memeye de alışıyormuş bakalım dua ediyorum alışsın meme de mama yöntemini deniyorum şimdi bakalım inşallah işe yarar :KK49:

Sağıyorum 2 saatte bir daha mı sık sağsam ki acaba :KK57: Ve sağdığımda gögüs uçlarım çok hassaslaşıyor sızlıyor sürekli

Gözün aydın allah analı babalı büyütsünn Benimde şişti canım 8-10 günden sonra indi yavaş yavaş sürekli yukarıya kaldırmaya çalış

Baktır tabi canım. O sızlama bende de oluyor.
Bende de 10 gün sonra çağırdı dikişlere baktı hiç ultrason a filan bakmadım arasıra batma yanma olabilir dedi 6 hafta sonra gel alttan muayene ve simir bakalım dedi. Belki normal budur canim ama aklına takiliyor sa git göster tabi

Ben genel anestezi oldum el ayak sisliklerim 4 güne tamamen geçti. Felaket bir görüntü oluyor ama geciyor :KK48:

Berbat bir günün ardından herkze günaydın
Dün gaz sancımız felaketti sabah 7 de basladık ağlamaya durdurak yok gaz cıkartıyor 4 posta kakada yapıyor bu cocuk bukadar gazı nerden alıyor anlamış değilim.gece soluğu acilde aldık fitil attılar biraz rahatladı gibi doktor ewdeki ilaçlar fayda etmemiş dedi metsil yazdı bide bunu denicez.
Oğluşumda bnde perişan durumdayız ;(

Kızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Canm gozun aydin cok sevindimmm Allah anali babali buyutsun...

Kızlar bugün 15 günlük olduk meleğim 2900 doğmuştu. Doğum sonrası 2610 lara düştük. Sadece emziriyordum. 1 haftalıkken her zaman gideceğimiz çocuk doktorumuza başladık. Mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi ben de emzirmenin üstüne günde 1 ya da 2 kere mama verdim 30 cc kadar. Bugünkü kontrolde 2800 olmuşuz ama doktorumuz beğenmedi mamayı arttırmalıymışım her emzirmenin üstüme mama teklif et. Sütün var ama çene si küçük olduğu için göğsü boşaltamıyordur doymuyor bu çocuk dedi çok üzülüyorum. Mama vermeye korkuyordum memeden uzaklaşır diye ama açlığını emzirmeyle giderince bırakmaz dedi inşallah diyorum ben de. Şimdi 2 kere verdim mama zaten 30 cc bişey içebiliyor huzurla uyuyor yavrum. Mamayı kıskanıyorum ama yapacak bişey yok. Kilo alınca inşallah güçlenir daha iyi emer mamadan kurtuluruz.
Cnm sütün varsa bol bol sağ biberonla ver ben hep öle yaptım halada yapıyrm . emziriyorum 5 dk snra peşine sağdığım sütü veriyorum

Back
X