• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bebeklerinize 40ina özel bi şey yapıyo musunuz normal sadece dışarı mi cikariyorsunuz:)

Dr a normal dior arayıp soruyorum uyumuyor hiç die gaz sancıları başlamıştır diyor getirelim mi diyorum hayır diyor ilaçda önermedi

Öyleyse bitkisel masumlardan rezene iç iki küçük kasık bebeğine ver gerisini sen iç kimyon kaynatıp iç belki öyle rahatlar

Arkadaslar merhaba hastanede tanistigim bir ailemizin bebegine sma 1 teshisi konuldu. Internettede bu hastaligin asisinin turkiyeye getirilmesi icin bir kampanya baslatilmis bu kampanyaya destek olabilir misiniz lutfen.

https://www.change.org/p/bebeğimin-yaşamak-için-acil-yardımınıza-ihtiyacı-var-sma-muezzinogludr?recruiter=420680934&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
Canım Allah tüm bebişlerimize Bi an önce şifa versin bende imzaladım Can'ım tadınıklarıma da söyliycem inş

bebeğim doğduğunda iki gün benim de sütüm gelmedi mama verdim. bir hafta boyunca süt sağıp biberonla verdim ama oba rağmen bebeğim memeyi unutmadı.
Ne güzel 16 gündür alıştırcaz diye neler yaptık ama olmuyor inş alışır çok zor çünkü her sıkıntısı olduğunda aranıyor sürekli mama da veremiyorum memeye yaklaşınca daha çok bağırıyor

Normal dogum yapan anneler size bir sorum olacak dikisleriniz ne durumda benim bugun 23.gunum buyuk olcude gecti gbi ama hala sizlamasi agrisi oluyor 40 dolunca kontrole cagirdi doktor gerilme hissi azaldi ama dikisler sizliyor arada sizin gecti mi yani tamamen eskisi gbi hissediyo musunuz??

Kızlar merhaba sezeryan olanlar ne zaman korse kullanmaya başladınız???
ben doktoruma sormayı unuttum ama sakıncası olsa uyarırdı herhalde.

Bana da bir hafta sonra takmaya başlayabilirsin dedi doktorum. Takıyorum inceldim, tabi eski haline dönmedi henüz karnım ama 3 kilom kaldı önceki halime.
Cok iyiymis canim.benim 5 kilom kaldi hiç gidicek gibi durmuyor.karnim daha var baya korse takmak şart. Bende yarin deneyeyim o zaman sende işe yaramis.insallah bendede işe yarar canım.

Kızlar serum fizyolojik kullanmaktan korkuyorum yaa, yatırır pozisyonda damlatıp kaldırıyoruz değil mi, pek açıklayıcı yazmamışlar Prospektüsünde.

Cok iyiymis canim.benim 5 kilom kaldi hiç gidicek gibi durmuyor.karnim daha var baya korse takmak şart. Bende yarin deneyeyim o zaman sende işe yaramis.insallah bendede işe yarar canım.

Tak canım insan psikolojik olarak bile rahatlıyor daha ince görünüyorsun göbek sıkı duruyor, moralim düzeldi valla takmaya başlayınca.

Kızlar merhaba sezeryan olanlar ne zaman korse kullanmaya başladınız???
ben doktoruma sormayı unuttum ama sakıncası olsa uyarırdı herhalde.
ben 5.gün başladım çok faydalı oldu hemen hemen eski haline döndü göbeğim. kilo olarak da 3 kilo fazlam var doğumdan sonraki bi haftada 10 kilo verdim

Normal dogum yapan anneler size bir sorum olacak dikisleriniz ne durumda benim bugun 23.gunum buyuk olcude gecti gbi ama hala sizlamasi agrisi oluyor 40 dolunca kontrole cagirdi doktor gerilme hissi azaldi ama dikisler sizliyor arada sizin gecti mi yani tamamen eskisi gbi hissediyo musunuz??

Canım ben iki tane normal doğum yaptım ilkinde kesi vardı dikiş çoktu. Dediğin gibi sızlama gerilme hissi olur bir süre daha devam eder. Muhtemelen 40 çıkana kadar devam eder yavaş yavaş düzelir yani. İlkinin üzerinden 3.5 yıl geçti dr.um sordu ilkinde kesi yapmışmıydık diye o kadar iyi kaynamış ve belli olmuyor yani dikişler.
Bunda çok şükür kesi yok 3 tane ufak sıyrık oldu onlarda çok hızlı iyileşti zaten

Canım ben iki tane normal doğum yaptım ilkinde kesi vardı dikiş çoktu. Dediğin gibi sızlama gerilme hissi olur bir süre daha devam eder. Muhtemelen 40 çıkana kadar devam eder yavaş yavaş düzelir yani. İlkinin üzerinden 3.5 yıl geçti dr.um sordu ilkinde kesi yapmışmıydık diye o kadar iyi kaynamış ve belli olmuyor yani dikişler.
Bunda çok şükür kesi yok 3 tane ufak sıyrık oldu onlarda çok hızlı iyileşti zaten
Canim cvabin icin sagolasin insallah tam gecer bende niye gecmiyor diyordum ilk benim dikisler biraz fazla sayisini demediler gerci insallah kaynar dikisler hepimize Allah kolaylik versin tatlim bebislerinide Allah bağışlasın

Back
X