- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin cnm ikiz olsaydı halim haraptı valla süt birine yetmiyor ikisine ne yapardım bilmem ama ikizlerde sonradan çok iyi olur ya bir taşla iki kuş ne güzel sağlıkla büyüsünlerCanım benimkiler ikiz ilk haftadan beri mama veriyorum günde 3-4 kez sutum olmadığı zamanlarda 90 cc mama hazırlıyorum
Kullanmaya başladın mı peki canım?Ben luxor diye bir marka aldim.eczaneden sezeryan korsesi diye bunu verdiler. Korseyi belime ölcerek aldim.
Ah canım. Ben de aynı durumdayım. Benim görünen yaram ya da çatlağım da yok. Sadece kırmızılar ve acıyorlar. Garmastan Pomad sürüyorum, biraz hafifliyor. Ama devamlı memede olduğu için toparlanamıyorum.Kizlar benim göğüs uclarim cok kötü yara oldu.dun geceden beri mahvoldum.bebegimi emziremiyorum. dun ablamda kaldığım için süt sagma makinesi de yanimda deildi.emziremeyince goguslerim şişti gidip eczaneden manuel pompa aldim sagdim biraz rahatladim.eve gelince sagdim biberonla verdim.bu yaralar nasıl gecicek her seyi denedim.lansinoh krem sürüyordum, tahin yağı sürdüm, karbonat sürdüm hiç geçmiyor. En son bir krem aldim bugün eczaneden bakalım ise yarayacak mi.yoksa emziremeyecegim..ve çok mutsuzum iyi bir anne degilim diye üzülüyorum. Çocuk emmek istiyor ağlıyor ben acisindan agliyorum. Nasıl gecicek bu? ? Sizin bildiginiz bir yöntem varsa lütfen banada söyleyin.
Kızlar bisey daha soracagim size.sezeryan olanlarin kanama durumları nasıl? benim 20 . günüm ama aşırı derecede pıhtılar geliyor.sizdede böyle mi oldu?
Canım anca gördüm. Yarın deneyeceğim ayva çekirdeğini de.Canım ben göğüs kalkani kullanıyorum sürekli hava aldığı ve temas olmadığı için çok rahata ettim. Bir de yarım çay bardağı kaynamış Soğumus suya ayva çekirdeği koyduk epeyce fazla. Dolapta 1 gün bekleyince ağzın kapalı jel haline geliyor. Bekledik ce hatta daha da kıvamlı oluyor. O çok iyi geldi bana. En önemlisi ama saglik ocagunda bana emzirmeyi ogretiler. Ne kadar bunları yapsam da yanlış emzirince yine yara oluyordu.
Daha dün aldim canim.insallah yarin kullanmaya baslayacagim.Kullanmaya başladın mi peki canım?
Tamam canım. 1-2 gün sonra yorumunu yazar mısın? Ben de haftaya başlayım diyorum.Daha dün aldim canim.insallah yarin kullanmaya baslayacagim.
Canım benim ilk hafta baya pıhtılı kanamam oldu. Sonraki hafta sadece sapsarı bolca akıntım oldu. Bu hafta tekrar başladı kanamam. Pıhtılar da var ama yoğun değil.Kızlar bisey daha soracagim size.sezeryan olanlarin kanama durumları nasıl? benim 20 . günüm ama aşırı derecede pıhtılar geliyor.sizdede böyle mi oldu?
Bende silikon ucla emziriyorum ama yinede yara oldu.benim artti bugün pihtilar açıkçası korktum biraz önemli bir durum yoktur inşallah.Canım göğüs yaraların için silikon uç kullan acısını azoldu. Benim sol göğsümde çatlak var onu silikon uçla emziriyorum. Benim 22 gün oldu doğum yapalı kanamam bitti gibi bir gün geliyor bir gün gelmiyor . İlk günler çok fazla pıhtı gelmişti sonra bir daha gelmedi .
Ben 1 haftalık kontrolümde sordum doktoruma, 40 tan sonra kullan dedi. Ama okuduğum kadarıyla birçok arkadaşımız kullanmaya başlamış, doktorları önermiş. Demek ki sakıncası yok. Acaba benimki niye öyle dedi.Ben bir haftalıkken takmaya başladım canım
Canım hangi marka korse ve memnun musun?Ben dikişlerim alındıktan sonra başladım. 2 hafta sonra yani.
Yazarim canim.eger dikislerim acimazda kullanmaya baslarsam.Tamam cacanim.1-2 gün sonra yorumunu yazar mısın? Ben de haftaya başlayım diyorum.
Tamam canım. Çok saol.Yazarim canim.eger dikislerim acimazda kullanmaya baslarsam.
Benim 20 günüm kanamam hep devam etti. ama bugün pıhtı lar baya geldi baya yogundu.doktora gitmeyede korktum inşallah azalır.Canım benim ilk hafta baya pıhtılı kanamam oldu. Sonraki hafta sadece sapsarı bolca akıntım oldu. Bu hafta tekrar başladı kanamam. Pıhtılar da var ama yoğun değil.
Bugun bendee garmastan aldim.insallah iyi gelir son umudum o.benim bebiste hep emmek istiyor napcam bilmiyorum artik.uyanicak diye korkuyorum o kadar.Ah canım. Ben de aynı durumdayım. Benim görünen yaram ya da çatlağım da yok. Sadece kırmızılar ve acıyorlar. Garmastan Pomad sürüyorum, biraz hafifliyor. Ama devamlı memede olduğu için toparlanamıyorum.![]()