EVET 2 oglumda çok faydasını gördümFaydasını gördünmü peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET 2 oglumda çok faydasını gördümFaydasını gördünmü peki?
Bende aynı durumdayım çok üzülüyorumCanm biz bugn bir ayligiz hala sutum ole sakir sakir olamadi malesef kisiden kisiye degisiormus amcamin kizinin 2 ayi bulmus 180 cc leri falan gormus tek gogsunden valla bende habire boza iciorum laktamil ve damla falan bi ise yaramio he birde mutlaka 3 litre su iciceksin cnm yoksa sutu unut off zorla su iciom bende ins su sutlerimiz cogalirda mamayi azaltiriz..
Ayve denesi ney cnm gaz için mi kullanıyrsn bizimde fena gaz problemiöşz varGül gibi uyuyan çocuğu altını temizleyeyim de rahatça uyusun diye uyandırdım, şimdi uyumuyor. Benden de deli gibi uyku akıyor. Ay bu sıpalar ne fenalar. Demin ayva denesi otu suyu verdim geliyor pırtlar, inşallah rahatlar da uyuruz.
İnşallah canım elimden geldiği kadar büyütmeye çalışıyorum rabbim kolaylık veriyoAllah kolaylık versin cnm ikiz olsaydı halim haraptı valla süt birine yetmiyor ikisine ne yapardım bilmem ama ikizlerde sonradan çok iyi olur ya bir taşla iki kuş ne güzel sağlıkla büyüsünler
Allah kısmet ederse biz yarın götürecez oğlumu dr.a bizimkide öksürüyor hatta akşam Afedersin balgam kustu. Dr.ne diyecek bakalım aynı durumdayız haber veririm sana canımOğluşum üşüttü kesin bugün öksürmeyese başladı yavrum okadar çok üzgünüm ki evde nsıl becerdim hasta etmeyi bilmiyrmpazartesiye kadar beklicz doktorumuz izinde Allahtan ateşi yok
yavrum nasıl bakıyo çaresiz gaz biryandan bu biryandan
Ya valla ne yapacagix n zmn kendi kebdilerine etrafi izlerler acabaBizdede aynı durum var devamli agzımız acık meme ariyoruz ve emiyoruz bende ne sırt kaldi ne bel
Kv ben çocuğu uyutucakken geldi sevicem ver diyo uyutuyorum uyusun sonra bende uyucam dedim yok illa alıcak neyse aldı çocuğu tabi bi tutuşu var çocuğun kafası bi o tarafa bi butarafa gidiuo sinir oldum az önce geçtim içeri baktım napıo diyo sen 17 günlük çocuğu ayağanı koy deli gibi salla uyutucam diye deli olcam yha![]()
Bende aynı durumdaydım göğsüm yara olmuştu emzirmeye başlarken acıdan kendimi sıkıyordum garmastan kullandım iki üç günde rahatlattı beni inşallah sana da faydası olur canımBugun bendee garmastan aldim.insallah iyi gelir son umudum o.benim bebiste hep emmek istiyor napcam bilmiyorum artik.uyanicak diye korkuyorum o kadar.
Söylüyorum ben 3 tane çocuk büyüttüm biliyrm napmam gerektiğini dio.. Sonra vayy efendim eşime kübi torun sevemiyorum die şikayet ediyo sanki ben sevme dedim.. Öle tutup seviyoki çocuğu içinde ne var ne yok hepsini kusuyo sonra bu çocuk aç diyo bende şaşırdım valla zaten bi sinir bi stres var üstümde boğulcak gbi oluyorum bazen ağlıcam şimdi sinirden yhaAy Allahım ya tam boğmalık kv
Neden bu kadar yüz veriyorsun ? söyle yanlışlarını canım ya anlamazmı
Sagol canım. İnşallah banada faydası olur.Bende aynı durumdaydım göğsüm yara olmuştu emzirmeye başlarken acıdan kendimi sıkıyordum garmastan kullandım iki üç günde rahatlattı beni inşallah sana da faydası olur canım
Allah yardımcın olsun canım çok zor benim hayatta gelemeyeceğim şeyler bunlar. Ben kv me nişanlıyken saygı sınırını aşmadan mesafe koydum şimdi habersiz gelemezler bile bizeSöylüyorum ben 3 tane çocuk büyüttüm biliyrm napmam gerektiğini dio.. Sonra vayy efendim eşime kübi torun sevemiyorum die şikayet ediyo sanki ben sevme dedim.. Öle tutup seviyoki çocuğu içinde ne var ne yok hepsini kusuyo sonra bu çocuk aç diyo bende şaşırdım valla zaten bi sinir bi stres var üstümde boğulcak gbi oluyorum bazen ağlıcam şimdi sinirden yha![]()
Bizden herkese iyi geceler.
Allah hepimize rahatlık versin inşallah.
sağol cnmCnm bizede gitmeden yikamayin cocugu kulagina su kacarsa duyamaz tekrar etmemizz gerekir dediler normal yani 2. Kez gitmen hemen panikleme Allahin izniyle biseycik olmaz...
Canım benim de bir hafta önce aşırı derecede kanamam oldu içimden yogun bir şekilde pıhtılar geldi korktum doktora gittim alttan muayene etti maalesef adet kanaması olabilir dedi bir kaç güne geçmezse bir ilaç yazdı onu iç dedi kan tahlilinde de trombosit degerime baktı şuan iyiyim bir kaç güne geçmezse git derim aşırı kanama sırasında da sütüm azalmışti ve o zaman ilk kez mama verdik dikkat et..Bende silikon ucla emziriyorum ama yinede yara oldu.benim artti bugün pihtilar açıkçası korktum biraz önemli bir durum yoktur inşallah.
sağ olasın tatlımCanım gerçekten korkma biz de 15 gün sonra gittik. Gayet duyuyordu bebiş. Şükür. Ilk yapılan test geçersiz oluyo genelde.