• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Maşallah ya senin güzelliğin ayrı bebek ayrı bir güzel. Kv gözleri kör galiba ya da kesinlikle kıskanıyor seni :)
Sağol canım ya çirkin olsun kuZum bebek daha ne şekillere girecek bakalım saçının bir telini yaratma şansımız varmı 7 sene istedik olsun diye ne sıkıntılar çektim çok şükrediyorum. Kendisininde rabbimin yarattığına bahaneler bulması ile günaha girdiğini düşünyorum.

Bebeği öksürsen ler ne yapti acaba bızımki de günde 2 kez oksuruyor.usuttumu anlamadım. Gece hiç durmadi

Bebeği öksürsen ler ne yapti acaba bızımki de günde 2 kez oksuruyor.usuttumu anlamadım. Gece hiç durmadi
Bizim hala devam ediyor öle ciğerden gelen bir öksürük değil yarın doktora gidicez onuda söylicem . Basla şikayetin varsa doktora görünün

Biz oğluşumla emiştik sütümüzü sağdık şimdi uyku vakti herkeze ii geceler :KK15::KK15::KK200::nazar:
Mrb cnm emzirdikten sonra süt sagma işlemini neden yapıyorsun yani sonradan vermk için mi saklamak için mi yoksa sütün artsın diye mi bn hiç sagmıyorum da bnm oğlum da azar azar emiyo uyuya kalıyo süt kalıyo baya göğsümde merak ettim de ondan soruyorum :)

Bizim hala devam ediyor öle ciğerden gelen bir öksürük değil yarın doktora gidicez onuda söylicem . Basla şikayetin varsa doktora görünün
Ne kadar oksuruyor öyle sık değil bızımki günde 2 3 kere birde burnu tikaniyor sürekli onu açtığım için o tuzlu su tahriş mi etti boğazını acaba. Birde ısı ayarlaması çok zor kombi açık ama sabaha doğru soğuk gece daha sıcak oluyor oda Termostatı alacağım.

Günaydın kızlar kendimi Gerdek gecesi sabahi gibi hissediyorum.ben 9 ay boyunca ilişkiye hiç girmedim.ilk kez oldu bu sabah cokkkk utandim.

Ne kadar oksuruyor öyle sık değil bızımki günde 2 3 kere birde burnu tikaniyor sürekli onu açtığım için o tuzlu su tahriş mi etti boğazını acaba. Birde ısı ayarlaması çok zor kombi açık ama sabaha doğru soğuk gece daha sıcak oluyor oda Termostatı alacağım.
Tıpatıp aynı sıkıntı cnm bnde bugun termıstat alıcM odanın sıcaklığını ayarlamak sıkıntı

Canım nasıl oluyor bu benim ilk çocuğum eşim uğraşmak istemiyor ama ben ilgilensem iyi olacak sanırım bilgi verebilir misin
Aile il mudurlugune eşim başvuru yaptı sonra mesaj gelicek pttden gidip alicaz

Canım ben dogurmadm hâlâ bekliyorum. Pazartesi günü 41 bitiyor, duruma göre karar verecez :) paytaktan haber yok ya ben de çok merak ettim kaç gündür :KK43: doguma gitmişti en son hastaneye, umarm herşey yolundadr. .. sen nasılsın canım herşey yolunda mı kuzun nasıl?
Kız ne inatçı çıktı senin bebis aman yarabbim :) iyiyim canım çok sukur gece uykularimiz çok az gündüz iyi uyuyo maşallah alisiyoruz bakalım

Yattığında nasıl haberimiz oluyor bilgin var mı canım?
Mesaj geliyormuş canım

Back
X