• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar biz evimize yeni taşındık sayılır sıfır apartman ve ısınma problemi var. Petek var doğal gaz yok. Güzel ısıtan klima almayi düşünüyoruz mecburen ama bebeğimiz için nasıl olacak endişelerimiz var. Klima kullanan var mi aramizda? ??

Kızlar herkese merhaba ☺️ deneyimli annelere bir sorum olacak gaz için sağlık ocağındaki ebe zinco diye bir ilaç önermiş eşim de almış birkaç gün kullandık organik diye sonra çocuk doktoru kesinlikle önermiyorum diyince kestik ama ondan Mıdır bilmem gaz sancısından kıvrandı bebeğim mecbur yine veriyoruz bir damla bu ilacı kullanan var mı acaba Aranızda ?
Nurse harveys diye bir surup verdi doktorumuz cok memnunuz

Kızlar süt sağmaya nasıl vakit buluyorsunuz bizimki gündüzleri hiç uyumuyor en fazla 10 dk içi geçiyor o kadar emmediği için sağarak vermeye çalışıyorum ama günde 2 anca sağabiliyorum

Kızlar biz evimize yeni taşındık sayılır sıfır apartman ve ısınma problemi var. Petek var doğal gaz yok. Güzel ısıtan klima almayi düşünüyoruz mecburen ama bebeğimiz için nasıl olacak endişelerimiz var. Klima kullanan var mi aramizda? ??
Biz klima kullanıyoruz salonda odalarda da nobo ısıtıcı kullanıyoruz bizim olduğumuz yer epey nemli olduğu için şimdilik havayı kurutma derdimiz yok birde ev çok güneş aldığından devamlı açmıyoruz klimayı

Canım doğum sonrası hormon değişikliğinden dolayı kuruluk oluyor o yüzden Kayganlastırıcı kullanman gerek. Dr.un birşey söylemedimi?
Yok valla soylemedi.evet sanriim ondan oldu...srialp taktirmayaa gitcem iyice sorarım doktora

Canim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.
Bnde emzirmiyorum 3 gündür sağııp veriyorum ama düzelmiooo

Canım neler yaptın ? Memeye slıştırmak için ??
Canım ne kadar çok ağladı sana anlatamam meme istemedi biberon istedi ama vermedim mama, mecbur kalınca emmeye başlayacak demişti hemşire öyle de oldu 3.gün artık düzgün emmeye başlamıştı memeyi. Sadece emzirmeye çalıştım başka bir şey yapmadım. Ama biberon vermedim asla. Bak şimdi 1 aylık olduk aklına bile geldiğini sanmıyorum gayet güzel emiyoruz. Ama tabi gaz sancimiz var şimdi de..

Kızlar merhaba bugün bebeğimiz tam 1 aylık oldu. Maalesef gaz sancımız çok uyku düzeni kalmadı:( ve kusmalarımız fazla, emerken de kusuyor, gazı çıksa da kusuyor, dik tutsam da kusuyor. Hem peynirli kusuyor, hem de sütü direk ağzından akıtıyor. Peynirli kusması kötü birsey değilmiş sanırım ama sütü geri çıkarması kötüymüş. Bilemiyorum. Bir de kusarken burnundan da çıkıyor:( emdiği 10dakikaya düştü artık ve cogunu çıkarıyor doymuyor mu diye yine aklım karışık. Bez sayımız iyi bakalım kilosu nasıl oldu çarşamba kontrolumuz var. Siz kusmuklu bebeklerinizle neler yapıyorsunuz?

Teyzeleri biz banyo yaptık ama uyumak istemiyoruz:) yemek yapılacak, çamaşır asılacak, ortalık toplanacak, belki misafir gelecek kimin umrunda:KK46::KK46:

Eklentiler

• 20151108_112434.webp
    20151108_112434.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 166
D vitaminine ne zaman başladınız? Bize daha vermedi sağlık ocağı 16 günlüğüz
Bu arada biz başladık gaz ilacına biogaia ya dr a sormadan kendimiz aldık öyle ablamlar kullanmışlardı yeğenimde bitkisel diye aldık 2 gündür kullanıyoruz henüz etkisini göremedik ama akşamları çok fena oluyor
aile hekimi verdi 15 günden sonra başlayın diye yaşına kadar kullanıcaz her gun 3 damla

Back
X