• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

:nazar: IMG-20151107-WA0000.webp Teyzeler 1 aylık oldum ben :):nazar:

Memnun kaldınızmı ne kadar sürede iyileşti ?
Biz cok nemnun kaldik yenidogan sunnetini tavsiye ederim sargimiz vardi sarginin dusmesi icin krem surduk 6. Gun dustu iyilesmisti pisisi biraz kurmizilik vardi o da 2 3 gune gecti agri sizi gibi bisey oldugunu dusunmuyorum cunku krem surerken rahatsiz olmuyordu

Rahim kalınlığına mi? Bana demedi hicbir şey canım. Zaten pek ilgilenmedi doğum sonrası. Ben 12 ekim de doğum yaptım canım.
Canim bende 15 inde yaptim ole dedi msaj attimstim rahim kalinligna bakicaz dedi senin de bakar insallah iyilesmisizdir dikisler geciyor ama tam manada 40 cikinca gecer sanirim afedersin ayip olacak ama ben iliski olayindan da korkuyorum o bolge dikisli oldgu icin...zaten doktorlar duzelmis mi ona bakicak kanamam az oldu benim biraz kafam takildi ona tam gitnedyse ilac veriyorlarmis bakalim ne dcekler hayirlisi artik

benim oğlum da sürekli kusıyo hem peynirli hem normal emdikten sonra kucağımıza alfığımızda yatatken sürekli kusuyo üstünü hergün değiştiriyoz. aşı olmaya gittiğimizde ebeye söyledim kusması normal dedi sütün yarıyo demekki dedi. bi de ağladkça rmziriyoö çok emdiği için kusuyo dedi. kilo alımı da çok iyi.
Canım inşallah benim bebişte böyledir. Kucağımda gazi çıkınca uykuya dalıyor tam yerine koyuyorum kusuyor ve uyanıyor kiyamiyorum uykusuzluktan ağlıyor bu seferde. Bir de yüzü hep midesi eksiyo gibi bi ifadede.

Canım biberon vermeyince o kadar ağlıyor ki katılıyor nefesi gidiyor ödüm kopuyor o zaman senin sütün yeterliydi galiba benim sütümde çok az o yüzden emmek istemiyor asıl
Aynen bizimki de öyleydi sütüm de yoktu pompayla deniyordum çıkmıyordu ama emdikce geldi ve arttı. Su çok iciyorum tahin helvası yiyorum bir de milk tea içiyorum bilmiyorum etkisi olmuş olabilir mi..

Canim bende 15 inde yaptim ole dedi msaj attimstim rahim kalinligna bakicaz dedi senin de bakar insallah iyilesmisizdir dikisler geciyor ama tam manada 40 cikinca gecer sanirim afedersin ayip olacak ama ben iliski olayindan da korkuyorum o bolge dikisli oldgu icin...zaten doktorlar duzelmis mi ona bakicak kanamam az oldu benim biraz kafam takildi ona tam gitnedyse ilac veriyorlarmis bakalim ne dcekler hayirlisi artik
Canım ben gebe okuluna gitmistim, orada ebeler adet kanaması gibi 10 ya da maksimum 12gün süreceğini daha sonra çok ufak lekelenme veya sari alıntı geleceğini söylemişlerdi. Benim de yaklaşık o kadar surdu ama hala ufak ufak lekelenme oluyor. Ben de o konuda cekiniyorum . Bakalım bizi neler bekliyor .

Kızlar bir şey soracağım Bebişinizi dışarı çıkartırken mont gibi bir şey giydiriyor musunuz? Biz daha 1 aylık olacağız, bugün mont gibi kalın bir şeyler baktım kızım için hic ufak boy bir şey bulamadım. Siz ne yaptınız?

Kızlar bir şey soracağım Bebişinizi dışarı çıkartırken mont gibi bir şey giydiriyor musunuz? Biz daha 1 aylık olacağız, bugün mont gibi kalın bir şeyler baktım kızım için hic ufak boy bir şey bulamadım. Siz ne yaptınız?

Valla canım ben öyle çok çıkmıyorum, sadece annemlere gidiyorum. Kalın battaniyeye sarıp portbebeye koyuyorum.

Canım inşallah benim bebişte böyledir. Kucağımda gazi çıkınca uykuya dalıyor tam yerine koyuyorum kusuyor ve uyanıyor kiyamiyorum uykusuzluktan ağlıyor bu seferde. Bir de yüzü hep midesi eksiyo gibi bi ifadede.
canım bizimki de kakasını yapamayınca ağlıyoemziriyom çok emiyo sonra kusuyo sakinleşince ayağını karnına çekip gazını çıkartıyom kakasını yapınca rahatlıyo ama yapana kadar suratı sürekli ekşi ve ıkınıyo sonra ağkıyo. Allah yardımcımız olsun çok zor.

Aynen bizimki de öyleydi sütüm de yoktu pompayla deniyordum çıkmıyordu ama emdikce geldi ve arttı. Su çok iciyorum tahin helvası yiyorum bir de milk tea içiyorum bilmiyorum etkisi olmuş olabilir mi..
Ay biz mi kıyamıyoruz o zaman annem erkek çocuğu bu kadar ağlatılmaz kasığı çatlar diyor bende dayanamayıp veriyorum

Canım ben gebe okuluna gitmistim, orada ebeler adet kanaması gibi 10 ya da maksimum 12gün süreceğini daha sonra çok ufak lekelenme veya sari alıntı geleceğini söylemişlerdi. Benim de yaklaşık o kadar surdu ama hala ufak ufak lekelenme oluyor. Ben de o konuda cekiniyorum . Bakalım bizi neler bekliyor .
Canim benimde bahsettigin gbi oldu su an sari akinti var kanama yok artik..hayirlisi saglik olsunda insallah canim doktora gdince soylerler zati

Canım biz de çıkmadık daha 2kez doktor kontrolü haric, ama çıktığımizda da dediğin gibi sardik biz de.

Çok istiyorum artık dışarılara çıkmak, markete bile gitmeyi özledim hiç sevmem normalde. Benim korkum da ağlar da susturamazsam. Memede sakinleşiyor, meme veremem ki dışarda :)

Canim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.
Bi eczacı tanıdıkla konuştum onunda 3 çocuğu var ayva çekirdeğini dene hemen dedi bnde hemen 5-6 ayva çekirdeğini kaynamış ılımış suya koydum az su tabi bi gece beklicekmiş sabh merhem gi bi olcakmış onu sürcekmişim öyle geçiomuş hemen denicem inş gçeer artk emzirmk istiyorum sağıp vermk çok zor oluyoo bi tanıdıkta organik sabunla hergün yıka dedi onuda yapıyo. Hayırlısı

Canım ne kadar çok ağladı sana anlatamam meme istemedi biberon istedi ama vermedim mama, mecbur kalınca emmeye başlayacak demişti hemşire öyle de oldu 3.gün artık düzgün emmeye başlamıştı memeyi. Sadece emzirmeye çalıştım başka bir şey yapmadım. Ama biberon vermedim asla. Bak şimdi 1 aylık olduk aklına bile geldiğini sanmıyorum gayet güzel emiyoruz. Ama tabi gaz sancimiz var şimdi de..

biz geç kaldık onun için.. cuma günü bende geceye kadar mama vermedim çok kızdı ağladı ama şu an memeyi almaya başladı uyuyor ama hala memede :KK43: uyurkende ağır ağır emiyor bırakınca hemen uyanıyor o_O arada doymadığını hissedersem mama takviyesi yapıyoruz

Kızlar 40 çıkmadan adet olunur mu? Doğumdan sonra ilk 10 gün hemen hemen hep kanamam oldu. Sonrasında 1 hafta sadece sarı bi akıntı. 1 haftadır da tekrar kanamam vardı. Bugün iyice azaldı, minik bir leke sadece.

Aile il mudurlugune eşim başvuru yaptı sonra mesaj gelicek pttden gidip alicaz

Kız ne inatçı çıktı senin bebis aman yarabbim :) iyiyim canım çok sukur gece uykularimiz çok az gündüz iyi uyuyo maşallah alisiyoruz bakalım

Mesaj geliyormuş canım
Tamam cnm çok soal zamanı var mı peki bebek doğduktan sonra ne zamana kadr alabilirm

Back
X