• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

canım bizimki de kakasını yapamayınca ağlıyoemziriyom çok emiyo sonra kusuyo sakinleşince ayağını karnına çekip gazını çıkartıyom kakasını yapınca rahatlıyo ama yapana kadar suratı sürekli ekşi ve ıkınıyo sonra ağkıyo. Allah yardımcımız olsun çok zor.
Evet bizimki de tam olarak böyle ıkına ıkına bi hal oluyo aslında her emzirmede kaka yapıyor ama yetmiyor sanırım. En kötüsü memedeyken ıkınması sürekli memeyi cekistiriyor sağa sola o da göğüs uçlarını devamlı yara yapıyor:(

Canım biz kullandık ela daha beter oldu sizde kesin bırakın o ilacı yazık. Biz çareyi sab simblexte bulduk kızıma tek yarayan o oldu. Arkadaşımada tek bu yaramış. Alın bunu deneyin benim kızım maşallah artık pırtlasada canı acımıyor. Rahat rahat uyuyor. Sorunumuz kalmadı çok şükür. Kendi kendine ağızdan çıkarıyor bile gazını.
zinco doğal içeriklisi diye veriyorduk Can'ım bilemedik verdiğin ilacın adını aldım deneyeceğim

Ay biz mi kıyamıyoruz o zaman annem erkek çocuğu bu kadar ağlatılmaz kasığı çatlar diyor bende dayanamayıp veriyorum
Bizimkiler de öyleydi canım hala da aynılar bebek ağladı mı doymuyor heralde diye yapıştırıyor herkes. Onlar yüzünden mama verdim zaten çok pişmanım. Göbeğinde kanama vardı bizim bebisin aglatiyorsun ondan oluyor dediler. Doktora götürdük alakası yok ağlamayla böyle şeyler olmaz dedi. Tabi kasıklara zarar verir mi fıtığı tetikler mi ağlamak bilemiyorum. Ben de çok çok üzülüyorum suan gaz sancimizdan aglamamiz iyice arttı. Ama böyle böyle buyuyecekler alisacagiz. Sen elinden geldiği kadar emzir lütfen pes etme hiç. mecbursan tabiki mama devam edersin ama sütüm yetecek diye kendini bi Şartlandır ne olacak bakalım.

biz geç kaldık onun için.. cuma günü bende geceye kadar mama vermedim çok kızdı ağladı ama şu an memeyi almaya başladı uyuyor ama hala memede :KK43: uyurkende ağır ağır emiyor bırakınca hemen uyanıyor o_O arada doymadığını hissedersem mama takviyesi yapıyoruz
Canım ben hala doymuyor diye kuşku duyuyorum diyorum ya 10 dakika emiyor sadece. Başlarda en az yarım saat emiyordu. Ama bezine bakıyorum doluyor maşallah. Ağlaması sürekli meme aramasi açlıktan değil çoğu zaman bunu anladım artık. Her sıkıntısında meme istiyor öyle geçecek sanıyor. Mesela gazdan kivraniyor bizimkisi diyorum tok vermeyim ama kıyamıyorum veriyorum memeyi bu sefer emmiyor yutmuyor sadece ucunu cekistiriyor ıkınıyor hem o acidan kivraniyor hem ben:(

Çok istiyorum artık dışarılara çıkmak, markete bile gitmeyi özledim hiç sevmem normalde. Benim korkum da ağlar da susturamazsam. Memede sakinleşiyor, meme veremem ki dışarda :)
Bende de ayni korku var canım çünkü bizim kız da tam memede uyumayı seviyor.

Bi eczacı tanıpaylasirmisin.onunda 3 çocuğu var ayva çekirdeğini dene hemen dedi bnde hemen 5-6 ayva çekirdeğini kaynamış ılımış suya koydum az su tabi bi gece beklicekmiş sabh merhem gi bi olcakmış onu sürcekmişim öyle geçiomuş hemen denicem inş gçeer artk emzirmk istiyorum sağıp vermk çok zor oluyoo bi tanıdıkta organik sabunla hergün yıka dedi onuda yapıyo. Hayırlısı
Canim sonucu paylasirmisin.sana iyi gelirse bende deneyeyim.

ters bşy olsa anlardım zaten enfeksiyondur,şişliktir falan normal herhalde bazılarında geç düşüyordur belki 20 gun oldu doğum yapalı

Neyse ki dün kontrolüm vardı kaynamış dikislerim çok şükürr ve hasret giderdik ;) ama bebis anlamış olacak uyurken direk agladi

Canım ben hala doymuyor diye kuşku duyuyorum diyorum ya 10 dakika emiyor sadece. Başlarda en az yarım saat emiyordu. Ama bezine bakıyorum doluyor maşallah. Ağlaması sürekli meme aramasi açlıktan değil çoğu zaman bunu anladım artık. Her sıkıntısında meme istiyor öyle geçecek sanıyor. Mesela gazdan kivraniyor bizimkisi diyorum tok vermeyim ama kıyamıyorum veriyorum memeyi bu sefer emmiyor yutmuyor sadece ucunu cekistiriyor ıkınıyor hem o acidan kivraniyor hem ben:KK43:

Bencede daha güçlü çektikleri için daha kısa süreli emiyodur benımkıde gaz sancısı nin acısını mememi sıkarak cikariyo bende dudaklarımi sıkıyorum acidan:(

Memnun kaldınızmı ne kadar sürede iyileşti ?

İki oğlumada aynı işlemi yaptırdım çok memnun kaldık biz. Göbeği düşmeden dikişleri iyileşmisti her ikisininde.
Büyük oğlum 4 yaşına yaklaştı hic sıkıntı çekmedik tavsiye ederim

Bencede daha güçlü çektikleri için daha kısa süreli emiyodur benımkıde gaz sancısı nin acısını mememi sıkarak cikariyo bende dudaklarımi sıkıyorum acidan:KK43:
Aynen ya nasıl yanıyor canları ki o acıyla göğsüm kopcak sanıyorum bende . Yavrum vnmya bi an önce zaman geçsede şu bağırsaklar bir düzene girse kuzular iyileşse :( :(

Aynen ya nasıl yanıyor canları ki o acıyla göğsüm kopcak sanıyorum bende . Yavrum vnmya bi an önce zaman geçsede şu bağırsaklar bir düzene girse kuzular iyileşse :KK43: :KK43:

Aynen üzülüyorum benimki geçen gün gaz çıkarırken sesten korktu sandım sıçradı ama sonra düşündüm belki gaz poposunu acitti:(:(

Back
X