• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Cnm gecmis olsun ins hemen iyilesir bebegin gercekten bebek buyutnek zor bnde korkuyorun hasta olacak diye salgin var

Ah kiyamam cokk geçmiş olsun. İnş Bian önce sağlıklı evine beşiği ne kavuşur

kıyamam ya minicik daha çok geçmiş olsun

Ah kıyamam. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an evel toparlar, evinize kavuşur minik. Allah şifa versin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin miniğinin :KK43:

Cnm ya gecmiş olsun bizde aynı şilayetler doktora gidicez 15:30 da rabdevumuz bizde birde enfeksiyn var bakalm bize be dicek evde hasta ettik yavruları :KK43:

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin miniğe.

Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin. Çok dikkat etmek lazım salgın var ve enfeksiyon hızlı ilerliyor malesef. Tedavimiz devam ediyor inşallah çabucak toparlanır yavrum

Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin. Çok dikkat etmek lazım salgın var ve enfeksiyon hızlı ilerliyor malesef. Tedavimiz devam ediyor inşallah çabucak toparlanır yavrum
Allah acil şifalar versin canım çok üzüldüm çabucak toparlar inşallah minik kuzun.
Bizim de çok tıkanıklık var burnunda boğazında da geniz akıntısı var sanki arada öksürmeye çalışıyor yavrum. Bugün kontrolümüz vardı bol bol serum fizyolojik damlat dedi inşallah ilerlemez

Sorma bizim dün mevlüdümüz vardı 50 kişinin elinden eline dolaştı kızım salavat getirdiler kucaklarına aldıkça korktum birinden bulaşır diye ama çokta duygulandım başladım ağlamaya kızım gözlerini bile açmadı herkes okurken ya :)
Cnm ii olmus ne guzel rabbime emsnetler cok masumlar ya cnm melekler daha bol dua edelim
MAMA VEREN ANNELER HANGİ MARKA BİBERON KULLANIYORSUNUZ?
Cnm nuk cam biberon didinda ne denefiysem almadi madela calma bile aldim yok illa nuk

Allah acil şifalar versin canım çok üzüldüm çabucak toparlar inşallah minik kuzun.
Bizim de çok tıkanıklık var burnunda boğazında da geniz akıntısı var sanki arada öksürmeye çalışıyor yavrum. Bugün kontrolümüz vardı bol bol serum fizyolojik damlat dedi inşallah ilerlemez

Bizimde öyle başladı canım Geçen hafta çarşamba günü. Cumartesi getirdik toparlandı geri döndük. Dün öğleden sonra kötü oldu sürekli bir inleme hali vardı ve hiç emmedi. Allahtan çok aşırı ilerlemeden getirdik. Dr. Biraz daha kalsa şok hali olurdu daha kötü olurdu dedi allah korusun. Aman dikkatli olun insan kendini o kadar çaresiz hissediyor ki anlatamam. Ağlaya ağlaya bi hal oldum dünden beri

Allah için bakma böyle gereksiz insanlara laf olsn torba dolsun.ben 2 oglumda mamaya büyütüyor um maslalhh diyim amaa daha hic doktora götürmedim ikisinide.herkes doya doya emzirmekten ister evladını ama bu vucut sal bişi. Olmayınca olmazz
Dimi ama ben sanki istemiyorum çocuk toplu olunca mama bile yetmiyor deniyor emmeyi çok gelmeyince sinirleniyor bende istiyorum anne sütü alsın diye ama olmuyor sağıp çıktığı kadarını veriyorum

Sakin kimseyi takma cnm bebeginin sagligi herseyden ondrmli cocuk doymuyorsa tabi vereceksin ne yani cocuklar meme emecek diye ac mi jalsin yani nefret ediuorum emzir diyen insanlardan bak bnm sutum ii emziriyorumsa ama kizim cok ememiyor bellinbndr sutumu sagip biberonla veriyordum dun kari kilikli kaynim pompalama diyor bebegin cenesi gelismezmis ya her kesin bir yorumu var ya cok sinir bozucu sen canini sıkma takilma kimseye bizden baska kimse cocugumuzu koruyamaz dusunemez ver mama cnm ver bndveriyorim gunde 3-4 defa
Ay kadınlar bitti erkeklerde mi başladı yorum yapmaya herkes çok biliyor allahtan annem bana çok destekçi ben emmiyor diye üzüldükçe annem bir emmeyen çocuk seninki mi ne takıyorsun bu kadar emmezsedr yapcak bişi yok aç bırakmayın çocuğu diyor

Canım sakın aç bırakma önemli zamanlarımız bir şekilde doymaları lazım bebeklerimizin mama yla beslenen de ölmüyor yani tövbe yarabbim kulak asma sen kimseye. Her mamadan önce mutlaka emzirmeyi dene hem göğüslerine uyarı olur üstüne mama ver. Ben çok kıskandım mamayı sütüm çok olmasa da var emiyor da ama doymuyordu çocuk dr mutlaka mama teklif et o karar versin yiyip yemiyeceğine dedi. 2900 doğduk zaten 2600 lere düştü yavrum emerken uyuyor du hep mamayla takviye yapınca toparlamaya başladı 20 günde doğum kilosunu yakalayabildik 2970 olmuş bugün emzirme + mama takviyesiyle oldu bu. Ben de üzülüyorum keşke tek başına sütümüz yetse ama kilo almadığını görmek daha üzücü mama vermemekten. İnşallah kilosu toparlanınca daha da güçlenecek çeneleri daha güzel emecekler
Bizimki mamayla beslendiğinden fazla kilo alıyor dr o yüzden de kızdı emzir diyor ama uyku sersemi tutarsa anca gğnde 1 defa falan emiyor o da canı isterse ama süt az o yüzden emmek istemiyor bence çünkü 2 gündür 40 dk duruyor hiç durmadan emiyor ama sonra yine mamayı istiyor demekki pek bişi gelmiyor diye düşünüyorum bende

Aldım canıım içiyorum denemediğim şey kalmadı.Şimdide memeyi almak istemiyor süt az geldiği için
Bizde sizin gibiyiz canım 19 gün oldu emmediği için çoğalmadı sütüm süt az oluncada memeye yaklaşmak bile istemiyor mamayla besleniyor sadece fırsat buldukça sağıyorum 10cc çok nadir 20 cc çıkıyor onu veriyorum ama dr emzirmezsen sağmayla kısa sürede o da kesilir diyip iyice canımı sıktı

Bizimde öyle başladı canım Geçen hafta çarşamba günü. Cumartesi getirdik toparlandı geri döndük. Dün öğleden sonra kötü oldu sürekli bir inleme hali vardı ve hiç emmedi. Allahtan çok aşırı ilerlemeden getirdik. Dr. Biraz daha kalsa şok hali olurdu daha kötü olurdu dedi allah korusun. Aman dikkatli olun insan kendini o kadar çaresiz hissediyor ki anlatamam. Ağlaya ağlaya bi hal oldum dünden beri
Geçmiş olsun canım üzme sen kendini sen iyi olki bebeğine güven ver inş bir an önce toparlar bebeğinde

Dimi ama ben sanki istemiyorum çocuk toplu olunca mama bile yetmiyor deniyor emmeyi çok gelmeyince sinirleniyor bende istiyorum anne sütü alsın diye ama olmuyor sağıp çıktığı kadarını veriyorum
Sen geldiği kadar ver.sonra mama takviye et.fazlada kimseye hesap verme. Sağdim sütümü biberonla veriyorum goguslerimden yara dee;)

Bebeği kusan var mı anneler? Normal mi değil mi bilemiyorum ben? Genelde kusuyor emzirdikten sonra kusmadigi zamanlarda oluyor ama. Bazen hemen kusuyor bazen yarım saat sonra emmesinden.

Bizimki mamayla beslendiğinden fazla kilo alıyor dr o yüzden de kızdı emzir diyor ama uyku sersemi tutarsa anca gğnde 1 defa falan emiyor o da canı isterse ama süt az o yüzden emmek istemiyor bence çünkü 2 gündür 40 dk duruyor hiç durmadan emiyor ama sonra yine mamayı istiyor demekki pek bişi gelmiyor diye düşünüyorum bende
bak hiç almıyor değil demek sütünü istediği kadar emzir unutmayın. Biz de öyle uzun uzun emiyoruz bakıyorum hala aranıyor o zaman 30 cc max 60 cc veriyorum Mamayı onu bitiremiyor zaten. Mamada yazan ölçüden daha mı fazla tüketiyor canım. Üzerinde haftasına göre tüketebileceği miktar yazıyor

Sakin kimseyi takma cnm bebeginin sagligi herseyden ondrmli cocuk doymuyorsa tabi vereceksin ne yani cocuklar meme emecek diye ac mi jalsin yani nefret ediuorum emzir diyen insanlardan bak bnm sutum ii emziriyorumsa ama kizim cok ememiyor bellinbndr sutumu sagip biberonla veriyordum dun kari kilikli kaynim pompalama diyor bebegin cenesi gelismezmis ya her kesin bir yorumu var ya cok sinir bozucu sen canini sıkma takilma kimseye bizden baska kimse cocugumuzu koruyamaz dusunemez ver mama cnm ver bndveriyorim gunde 3-4 defa
Canim benim ben meme olayina şöyle çozum buldum.benim bebis 3 gun yogun bakimda kaldi emme refleksi yoktu basta hortumla beslediler sonra biberonla.biz teslim aldigimuzda bebis memeyi almiyordu bende mama yaptim memeyi agzina dayadim biberindanda meme basina mama damlattim oyle oyle tutturmaya calistim.cok zorlandim ama pes etmedim hala ugrasiyorum mamada veriyorum ama bugun hic vermedim bugun bide emzige basladim cene kaslarini kuvvetlendiriyormus.

ysdeniz .!.:

Canım emdikçe artar 40dk az değil, yutkunuyor mu emerken sürekli takip edebildin mi?

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben bebegimi surekli emziriyorum ama hic sagim yapmıyorum suan yapayim dedim emzirdikten sonra iki gogsumdrn sagdim 5damla sut cikti ve ben tedirgin oldum suan acaba doymuyormu diyr ama doymayan bebekte aglar dimi ac oldugu zaman zaten cok aglio ama bunu yapmio boyle bi durum yasayan varmi

Kizlar cok moralim bozuk saatlerdir agliyorum cocugumu topuk kani alimi icin tekrar cagirdipar

Tekrar çağırdılar sanirim supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum

Sen geldiği kadar ver.sonra mama takviye et.fazlada kimseye hesap verme. Sağdim sütümü biberonla veriyorum goguslerimden yara dee:KK66:
Allahtan akrabalardan uzak yerde yaşadığımızdan gelen giden laf eden yok ama 40 ından sonra annemlerin yanına gidicem o zaman duyucam daha sağolsun annem cevap veriyor bana gerek kalmıyor

bak hiç almıyor değil demek sütünü istediği kadar emzir unutmayın. Biz de öyle uzun uzun emiyoruz bakıyorum hala aranıyor o zaman 30 cc max 60 cc veriyorum Mamayı onu bitiremiyor zaten. Mamada yazan ölçüden daha mı fazla tüketiyor canım. Üzerinde haftasına göre tüketebileceği miktar yazıyor
Üzerinde ortalama 4.2 kilo için 2-4 hafta arası 4 saate 1 120 cc yazıyor ben 60 cc gündüzleri geceleri 75 cc veriyorum 5 kg yuz yazandan az veriyorum bu arada hiç almıyordu 2 gündür uyku sersemi 1 defa aldı uykusu açılınca başlıyor hemen bağırmaya

Canim benim ben meme olayina şöyle çozum buldum.benim bebis 3 gun yogun bakimda kaldi emme refleksi yoktu basta hortumla beslediler sonra biberonla.biz teslim aldigimuzda bebis memeyi almiyordu bende mama yaptim memeyi agzina dayadim biberindanda meme basina mama damlattim oyle oyle tutturmaya calistim.cok zorlandim ama pes etmedim hala ugrasiyorum mamada veriyorum ama bugun hic vermedim bugun bide emzige basladim cene kaslarini kuvvetlendiriyormus.
Onu çok denedik sürekli damlattık memenin üstünden ama o döktüğümüzü yutuyor sadece fena bizimki :)

Back
X