• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bebeği kusan var mı anneler? Normal mi değil mi bilemiyorum ben? Genelde kusuyor emzirdikten sonra kusmadigi zamanlarda oluyor ama. Bazen hemen kusuyor bazen yarım saat sonra emmesinden.
Canım benimki hep kusuyor ya emdiği midesinde kalmıyor diyorum ben hep ağzının kenarından süzülüyor

Bizde sizin gibiyiz canım 19 gün oldu emmediği için çoğalmadı sütüm süt az oluncada memeye yaklaşmak bile istemiyor mamayla besleniyor sadece fırsat buldukça sağıyorum 10cc çok nadir 20 cc çıkıyor onu veriyorum ama dr emzirmezsen sağmayla kısa sürede o da kesilir diyip iyice canımı sıktı
evet sağmayla coğalmıyormuş emzirdikçe gelirmiş ama süt gelmiyor doymuyor

Kızlar bise sormak istiyorum yani siz nasil tepki veriridiniz bu söze cocugun kime benzedigiyle alakali konusuluodu kv ne dese begenirsin anasi 9 ay tasidi ama babasi senelerce tasidi tabi babasina benzicek!! Bu ne dmektir ya tepki gösterdim bende..sen yanlis anladin falan yapio..bizim taraftan birine benzetilince surati asilio farkediorum bu durum da benim sinirimi bozuyo..önemli olan saglik diodum her seferinde benzetme konulari acilinca..bugun de böyle deyince susamadim artik siz olsaniz napardiniz??

Merhaba kizlar.medela biberon alanlar memnun mu.bi de hangi siteden ne kadara aldiniz guvenilir sitelerde bulamadim

Tekrar çağırdılar sanirim supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum
Biz bugün sağlık ocağındaydık başka bir bebeğin topuk kanını alıyorlardı çok ağlayınca annesi bu kadar yetsin dedi hemşirede tam olmazsa tekrarlamak zorunda kalıyoruz demişti belki öyle birşey olmuştur hemen kötüyü aklına getirme canım bi arkadaşımıda 2 kere ağırmışlar ilk sonuçları yanlış çıkmış iyi düşün canım ağlama

Merhaba kizlar.medela biberon alanlar memnun mu.bi de hangi siteden ne kadara aldiniz guvenilir sitelerde bulamadim
Hızlıal dan almıştık biz fiyatı hatırlamıyorum şu an memeye alışsın diye almıştım ben çok hava yutuyor emerken aklında bulunsun ama baya çaba harcıyor emmek için akmıyor kendi

Biz bugün sağlık ocağındaydık başka bir bebeğin topuk kanını alıyorlardı çok ağlayınca annesi bu kadar yetsin dedi hemşirede tam olmazsa tekrarlamak zorunda kalıyoruz demişti belki öyle birşey olmuştur hemen kötüyü aklına getirme canım bi arkadaşımıda 2 kere ağırmışlar ilk sonuçları yanlış çıkmış iyi düşün canım ağlama
Canim insallah dedigin gibidir Allah kimseyi evladiyla sinamasin herkesin yavrusuna saglik versin baktikca ogluma tutamiyorm ağlıyorum sonuclar hemen de cikmiyor yerim kendi kendi mi sagol canim benim

canım benim sakin ol hemen niye panik yapıyorsun. Allah korusun kötü bişey olsa çağırmazlar tekrar bence direk söylerler. Bi karışıklık olmuştur sordun mu
Canim sordum kadinn bulamadi sonucu telde konustuk bse demedi tekrar alicaz dedi ama supheli bi durum olursa cagiriliyor sanirum..insallah dedigin gibidir tatlim elim kolum kalkmiyo

Ay kadınlar bitti erkeklerde mi başladı yorum yapmaya herkes çok biliyor allahtan annem bana çok destekçi ben emmiyor diye üzüldükçe annem bir emmeyen çocuk seninki mi ne takıyorsun bu kadar emmezsedr yapcak bişi yok aç bırakmayın çocuğu diyor
Aynen cnm ya üzülme okadar karnı doysun yeter ki

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben bebegimi surekli emziriyorum ama hic sagim yapmıyorum suan yapayim dedim emzirdikten sonra iki gogsumdrn sagdim 5damla sut cikti ve ben tedirgin oldum suan acaba doymuyormu diyr ama doymayan bebekte aglar dimi ac oldugu zaman zaten cok aglio ama bunu yapmio boyle bi durum yasayan varmi
Bebegi emzirirken önce birini sonra digerini mi veriyosun canim öyleyse bebis icip beslendiginden de gelmio olabilir

Bebegi emzirirken önce birini sonra digerini mi veriyosun canim öyleyse bebis icip beslendiginden de gelmio olabilir
Aynen canim bide hani surekli emzirme modundayim biraz uyuyo diyelim uyanio hemen memede surekli gunduz boyleyiz ikisinide veriyorum genelde ama hani cikmayinca sut dedim acaba sutum yokmu

Canim sordum kadinn bulamadi sonucu telde konustuk bse demedi tekrar alicaz dedi ama supheli bi durum olursa cagiriliyor sanirum..insallah dedigin gibidir tatlim elim kolum kalkmiyo
Canım bizimde bikere aldılar sonra kızımın kanı pıhtılaşmış tekrar istediler. Lütfen hemen kötüyü düşünüp sütünü kaçırma sakin ol. Bişey yoktur allahın izniyle

Tekrar çağırdılar sanirim supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum

Canım kötü düşünme. Ebe topuk kanında doldurmamız gereken yuvarlakları tam dolduramamışsınız tekrar alıp gönderin diye çok arıyorlar demişti bana. Sizde de öyle olmuştur.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben bebegimi surekli emziriyorum ama hic sagim yapmıyorum suan yapayim dedim emzirdikten sonra iki gogsumdrn sagdim 5damla sut cikti ve ben tedirgin oldum suan acaba doymuyormu diyr ama doymayan bebekte aglar dimi ac oldugu zaman zaten cok aglio ama bunu yapmio boyle bi durum yasayan varmi
Bi de bebegin kac günlüktü

Ay kadınlar bitti erkeklerde mi başladı yorum yapmaya herkes çok biliyor allahtan annem bana çok destekçi ben emmiyor diye üzüldükçe annem bir emmeyen çocuk seninki mi ne takıyorsun bu kadar emmezsedr yapcak bişi yok aç bırakmayın çocuğu diyor
Cnm bnm kaynim cok bilmis esim hic anlamaz her gormesine birsey der sinir bu arada tabi ac kalmayacak bebegin bnm iki kardesimde mama yemis hic meme emmems biri iki unv bitiridi digeri bilgisayar mubendisi :D sen takma kimseyi cocugunu dusun
Canim benim ben meme olayina şöyle çozum buldum.benim bebis 3 gun yogun bakimda kaldi emme refleksi yoktu basta hortumla beslediler sonra biberonla.biz teslim aldigimuzda bebis memeyi almiyordu bende mama yaptim memeyi agzina dayadim biberindanda meme basina mama damlattim oyle oyle tutturmaya calistim.cok zorlandim ama pes etmedim hala ugrasiyorum mamada veriyorum ama bugun hic vermedim bugun bide emzige basladim cene kaslarini kuvvetlendiriyormus.
Cnm bnmki emiyir problem yok ama bn sagiyirum mecbur agri yapiyor gogus birde tek anne sutuyle doymuyir belli takviye veriyirum
Cnm bn aldim 50 tl ama sitenin adini unuttum mail adresimden bakarim siparis detayindan guvenilir bir siteydi biberon ii aa bnm kizim nuka alisti san bulur adini yazarim

Back
X