Tam 2 aylik canim gunlugu gectik artikBi de bebegin kac günlüktü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 2 aylik canim gunlugu gectik artikBi de bebegin kac günlüktü
Oo masallahTam 2 aylik canim gunlugu gectik artik
Hepimizde ayni sorunlarbak hiç almıyor değil demek sütünü istediği kadar emzir unutmayın. Biz de öyle uzun uzun emiyoruz bakıyorum hala aranıyor o zaman 30 cc max 60 cc veriyorum Mamayı onu bitiremiyor zaten. Mamada yazan ölçüden daha mı fazla tüketiyor canım. Üzerinde haftasına göre tüketebileceği miktar yazıyor
Canım paytaktan haber yok ben de çok merak ettim, kaç gundr haber bekliyorum. ..bana gelince bugün kontrolmz vardı 41+0 ız çarşamba 41+2 de hastaneye gidiyorz artık, suni sancı deniycez olmazsa sezeryan artık. ..hayırlısı çok heyecanlıym :) sen nasılsın canım neler yapıyorsun kuzun nasıl :)
Canim benim bebegim kuvezde kaldi dogdugunda bi hafta ve damardan beslediktrn sonra biberona gectiler anne sutu verdiler bebegim sol gogsumu alip sagi almiyordu mucadele ettim ve sagida verdim ama bigun bebegim acliktan cok agladi mama verdik ve bi sure gece sadece takviye yaptik ama sadece gece ve ben sutum yetmiyir diye hep moralim bozuluodu su son 15 gundur bebegim sadece beni emmek istiyor biberonu veriyorum ama biberonda agliyor ve bir suru mama denemem ve biberon a ragmen he ben tabi mama verme taraftari deilim ama doysun istiyorum ac kalmasin ama en azindan doymasa aglar diyorum ama simdi saginca dedim bes damla nedir ya ama emerkende guzelce çekiyor bide o var kafam karisti resmenOo masallahsarilik falan gibi bise de deildir doyuyodur bence ama bi de emzirmeden sagsan baksan o zaman belli olur iki gogusten ne kdar sut ciktigina bi bak bence eger sütün azaliosa falan simdiden bi caresine bakarsin yok eger güzel sütün cikiosa böyle devam
![]()
canım ya sen süt ve incirle bi tarif vermiştin ben onu bugün yaptım ama süt kesilir gibi oldu güvenip yiyemedim ben mi beceremedim acaba nasıl yapıyorsun senİnşallah hiçbir bebek de sancı olmaz. Belki bize yarayan başkasına yaramaz diye tedirgin oldum canım. Bir de ilk çocuk falan çok tecrübem yok. Ne biliyim işte bilgiçlik falan olmasın diye şeyettim.
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinKızlar oğlumu hastaneye yatırdık öksürüyor ve burnu akiyordu cumartesi geldik biraz hava filan verildi iyi gibiydi dün tekrar kötü oldu emmemeye başladı sabah getirdik hemen zaten 1 aylık olduğu için kontrolümüz vardı. Dr.u hemen yatış verdi bu gece hastanede yatacak. Bronşit olmuş. Bir yandan serum bir yandan oksijen veriyorlar sürekli. Arada da hava veriyorlar birde antibiyotiğe başladık. Dua edin ne olur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın![]()
canım ya sen süt ve incirle bi tarif vermiştin ben onu bugün yaptım ama süt kesilir gibi oldu güvenip yiyemedim ben mi beceremedim acaba nasıl yapıyorsun sen
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Üzme kendini dediğin gibi sütün azalır bu sefer ona üzülürsün inş herşey normal çıkar sen düşünmemeye çalışCanim insallah dedigin gibidir Allah kimseyi evladiyla sinamasin herkesin yavrusuna saglik versin baktikca ogluma tutamiyorm ağlıyorum sonuclar hemen de cikmiyor yerim kendi kendi mi sagol canim benim
40 çıkana kadar denemeye devam edicem olmazsa o zamana kadar daha fazla eziyet etmicem çocuğa keşke emse elimden geleni yapıcam olmazsa da artık yapıcak birşey yokAynen cnm ya üzülme okadar karnı doysun yeter ki
Bu saate kadar sabrettim emzirdim ama idrara iki kere cikti birde cok agladi dayanamadim verdim mamayiOnu çok denedik sürekli damlattık memenin üstünden ama o döktüğümüzü yutuyor sadece fena bizimki :)
Benimki de öyle normal mi acaba. Doktora falan sordun mu canım? Çok emiyor da ondan mı onu da anlayamıyorum kusuyor tekrar emmek istiyor bi deCanım benimki hep kusuyor ya emdiği midesinde kalmıyor diyorum ben hep ağzının kenarından süzülüyor
Ben sadece hıçkırık tuttuğunda veriyorumMama veren anneler suyu çocuklarnıza nasıl ve ne kadr veriyorsunuz
tamam o zaman canım yiyebilirim bende demek ben yanlış yapmamisim ☺Canım bizim de öyle oldu. Annem öyle olur dedi. Ben içtim ve incirini de yedim. Eğer içine sinmezse su ile yapabilirsin.
Bende mamaya tamamen karşı değilim ihtiyaç durumunda vermek lazım diretmemek gerek sadece emecek diye bizimki de iri olduğu için zaten emse de mama takviyesi şart diyordu drBu saate kadar sabrettim emzirdim ama idrara iki kere cikti birde cok agladi dayanamadim verdim mamayi
Afiyet olsun canım. Bol bol süt olsun inşallah. Sende de işe yararsa yazarsın.tamam o zaman canım yiyebilirim bende demek ben yanlış yapmamisim ☺
Aynen banada emzik niyetine kullaniyormus gibi geliyor hic biraktirmasam 2 saat emecek.ama sut yok.kuvvetli emmeleri lazim.emzige basladim sende bi dene istersen belki faydasini goruruzYok canım pek yutkunmuyor bana emzik niyetine emiyor gibi geliyor
Hmm tamam cnm kaynstıp ılıtılmış su mu buBen sadece hıçkırık tuttuğunda veriyorum
Sütü neden sagıyorsun cnm sütün fazla olduğundan mı bebiş emerken memeyi tamamen bosaltamadığı için miGünaydın herkese,
Biz de güne başladık. Miniğime uyurken sağdığım sütü verdim, anında bitirdi. Şimdi bakışıyoruz. Ikınmalar başladı, kakamızı yapıp, temizlenir, emmeye geçeriz. Güzel bir gün olsun inşallah.