• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım alarm kurdum 2-3 saatte bir sağıp veriyorum. Bazen 20 cc bazen 30-40 cc bazen 50 cc süt çıkıyor toplamda 2 göğüstende. Arada göğsümede alıyorum emmek istiyor kıyamıyorum. Başta çok güzel gelen sütüm ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Birde annem ve kayınvalidemin lafları. Kayınvalidemin üst komşusunun şarıl şarıl geliyormuş falan süt anne mi bulsak ne yapsak gibi söylemleri beni çileden çıkarmak üzere.
Hepsi bi zırdeli yemin ediyorum
Bebegı doktora kontrole goturuyorum ne gerek var bu kadarına diyeni duyuyorum cevremde
Gecen malmısın ası mı yaptırmıyım dedim yani
Offffff bazen dıyorum tek kalmaya devam mı etsem
Aslında en ıyısı

Tatlım kvnin biyoloji bilmemesinden kaynaklanıyor :) şöyleki kadınların yumurtaları daha anne karnondayken oluşur kaçıncı haftada olduğunu hatırlamıyorum tam ama kızlarımız tüm yumurtalarıyla doğuyorlar. Oysa spermin raf ömrü 72 saat yani üretiliyor boşaltılıyor bitince yenileri üretiliyor. Kv tekrar bu cümleyi kurarsa anlatırsın bunları
Kvlere akıl sır ermez. Dün ipek mızırdanıyor meme istiyor kızım dedi daha bir saat olmadı emdikleri nereye gitmiş dedim güldüm. Sonra ipekle konuşuyor onu susturmak için " kızım annen memesini sana vermeyip babana mı saklıyor" ölür müsün öldürür müsün. Annem de yanımızdaydı da şükür duymadı. O şokla bişey döyleyemedim bile. Basitlikten ölmeseler fesatlıktan ölür bunlar
Ne d3misler kaynananin iyisi olmaz diye hepsinde bir fesatlik var terbiyesiz iste dedigi lafa bak evet deseydin sende :KK62:
Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi sezeryan olan arkadaşlara soruyorum. Biz nasıl ağda yapıcaz ? Sanki alt taraflar neyse de yukarı dikişe yakın yerlerde sıkıntı olur gibime geliyor. Ay çekince açılmasın dikişler. Jilet kullanmak istemiyorum. Bu sezeryan hep sorun :KK12:
Cnm bn kac kerr aldim dogumdan sonra makineyle dikislerle alakasi yok ki alinan yerin bnm kasik ust tarafin biraz dahaustu oldugu icin rahat aldim bn

Sorma stresten benim gastritim çoştu ne yesem midem bulanıyor zorla tiksine tiksine yiyorum
Canin benim stres yapma bu isin ustesindende gelecegiz insallah.bugun arkadasla konustum.iki cocuk buyuttu.isirgan otunu soyluyor.diyorki misafir gelirdi kendimle ilgilenemezdim misafirle ilgilenmekten sutum kesilirdi hemen isirgan otu icerdim sutum gelirdi cok faydasi oluyormus.zaten bebek gormeye geliyorlarya sinir oluyorum.misafirlemi ilgilenecen kendinlemi bebeginlemi.insanlar cok dusuncesiz.

Tatlım kvnin biyoloji bilmemesinden kaynaklanıyor :) şöyleki kadınların yumurtaları daha anne karnondayken oluşur kaçıncı haftada olduğunu hatırlamıyorum tam ama kızlarımız tüm yumurtalarıyla doğuyorlar. Oysa spermin raf ömrü 72 saat yani üretiliyor boşaltılıyor bitince yenileri üretiliyor. Kv tekrar bu cümleyi kurarsa anlatırsın bunları
Kvlere akıl sır ermez. Dün ipek mızırdanıyor meme istiyor kızım dedi daha bir saat olmadı emdikleri nereye gitmiş dedim güldüm. Sonra ipekle konuşuyor onu susturmak için " kızım annen memesini sana vermeyip babana mı saklıyor" ölür müsün öldürür müsün. Annem de yanımızdaydı da şükür duymadı. O şokla bişey döyleyemedim bile. Basitlikten ölmeseler fesatlıktan ölür bunlar
:KK57::KK57::KK57: kusura bakmasın da ben buna ayarsızzz derim:KK67:

Jiletle de nasıl yapicam orası da ayrı dert. Maşallah göbüşümden hala kuku görünmüyor :KK45: canım öğrenince hayrına banada haber ver. Artık normal hayata dönelim

Valla aynen canım zaten orayı görünce içim bi hoş oluyor, haber veririm tabi canım. Ben 6 ay olmadan yaptırabileceğimi zannetmiyorum gerçi :)

Sorma stresten benim gastritim çoştu ne yesem midem bulanıyor zorla tiksine tiksine yiyorum
Canim benim bir kere şunu aklina koy bu işin üstesinden gelecegiz.benim bebis emme refleksi olmadigi icin 3 gun yogun bakimda kaldi hortumla beslediler sonra birgunde normal serviste kaldik sabah cocuk dru geldi ben dedimdi dr hanim sutumu sagiyorum veriyorum korkuyorum aç kalacak şekeri düsecek diye.dedi korkma hicbirsey olmaz sagarak verme sagarsan sutun cogalmaz dedi aç kalsin emzir dedi.neyse dr gitti ben 3 saatte bir mama veriyordum mamadan once memeyi tutuyordum almiyordu.neyse mama saatini biraz geciktirdim ve memeyi verdim 2 saat emdi şok oldum.bu seferde sütüm az oldugu icin sadece anne sutu veremedim mamayla destekledim simdide sutu artirmaya ugrasiyorum amacim tamamen mamadan kurtulmak.bak bugunde ne denedim biliyonmu bebegi dizlerimin ustune yatiriyom memeyi sarkitarak veriyom daha guzel kavriyor ve sut daha guzel asagiya iniyor.şu cok cok diye ses cikacak diyorlarya boyle yapinca cikmaya basladi.yani arkadasim sabredecegiz bu isler hemen oyle şak diye olmaz mucadele gerektiriyor herkes nasil ustesinden geliyorsa bizde gelecegiz.

Canım paytaktan haber yok ben de çok merak ettim, kaç gundr haber bekliyorum. ..bana gelince bugün kontrolmz vardı 41+0 ız çarşamba 41+2 de hastaneye gidiyorz artık, suni sancı deniycez olmazsa sezeryan artık. ..hayırlısı çok heyecanlıym :) sen nasılsın canım neler yapıyorsun kuzun nasıl :)
Oooo günümüz belli artık desene çok az kalmış minik prensesin gelmesine:KK46: inşallah kendi sancılarinla normal doğum yapabilirsin çok istediğini biliyoruz.. Ben iyiyim kuzum da iyi gaz sancısı tek derdimiz ona da razıyız ama sağlıklı olalım da:KK54: şimdiden gözün aydın diyorum inşallah kolay bir doğum olur..

Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi sezeryan olan arkadaşlara soruyorum. Biz nasıl ağda yapıcaz ? Sanki alt taraflar neyse de yukarı dikişe yakın yerlerde sıkıntı olur gibime geliyor. Ay çekince açılmasın dikişler. Jilet kullanmak istemiyorum. Bu sezeryan hep sorun :KK12:

Selam canim hemen bilgi vereyim ben dogum yapali 90 gün oldu 40imiz çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeden ağda yaptırdım hemde ameliyat yerimin üstünde çıkmıştı orayı bile aldi buick bisey olmadı canim 3 kere gittim agdaya doğumdan sonra dikkat ettiğin sürece hiç bisey olmaz için rahat olsun

Kızlar geceleri bebişlerin altini nasil degiştiriyorsunuz uykularini dagitmadan? Benim minnoş 11,12'den sonra filan sabah 7-8'e kadar 2 saatte bir sadece emmek icin uyaniyor. 5-6saat cok mu uzun bez degistirmek icin?

Kızlar geceleri bebişlerin altini nasil degiştiriyorsunuz uykularini dagitmadan? Benim minnoş 11,12'den sonra filan sabah 7-8'e kadar 2 saatte bir sadece emmek icin uyaniyor. 5-6saat cok mu uzun bez degistirmek icin?
Canım bence çok uzum pişik olabilir allah korusun. ben şöyle yapıyorum bir göğsü emince altını alıyorum sonra diğer göğüsle emziriyorum ya da mama vereceksem emzirmeyi bitirip altını alıyorum sonra mamasını veriyorum

Kizlar cok cok cok defalarca cok demek istiyorum, o kadar cok zor bir dogum oldu ki.. eve üç kişi geldiğimize nekadar sukretsek bilemedik...
normal doğum epiduralsiz.. cok zor oldu.. hala düşündükçe aglayasim geliyor..Perşembe gecesi gittik cuma aksam 17:50 de doğdu oğlum..ultrasonda 3700 civarı çıkıyordu, 3200 gibi doğdu. Iyi ki oyle olmus daha kilolu dogursam ölürdm herhalde.. suan hareketlerim rahat ama dikislerim cok sanirim, dr aciklama yapmadı,herkesinki kdr dedi..
zobiska zobiska ve merak eden herkes cok sagolun kızlar.. ayrintili anlatirim belki sonra.. sizler naptiniz okuyamadim :( ??

Kizlar cok cok cok defalarca cok demek istiyorum, o kadar cok zor bir dogum oldu ki.. eve üç kişi geldiğimize nekadar sukretsek bilemedik...
normal doğum epiduralsiz.. cok zor oldu.. hala düşündükçe aglayasim geliyor..Perşembe gecesi gittik cuma aksam 17:50 de doğdu oğlum..ultrasonda 3700 civarı çıkıyordu, 3200 gibi doğdu. Iyi ki oyle olmus daha kilolu dogursam ölürdm herhalde.. suan hareketlerim rahat ama dikislerim cok sanirim, dr aciklama yapmadı,herkesinki kdr dedi..
zobiska zobiska ve merak eden herkes cok sagolun kızlar.. ayrintili anlatirim belki sonra.. sizler naptiniz okuyamadim :KK43: ??
Neden epidural almadinnp canım geçmiş olsun sağlıkla buyut kurtuldun sukur

Canım bence çok uzum pişik olabilir allah korusun. ben şöyle yapıyorum bir göğsü emince altını alıyorum sonra diğer göğüsle emziriyorum ya da mama vereceksem emzirmeyi bitirip altını alıyorum sonra mamasını veriyorum

Hic olmadi ama hep icim icimi yiyor. Aynen canim iki meme arasi mantikliymis, deniyim ben onu:)

zobiska zobiska ve merak eden herkes cok sagolun kızlar.. ayrintili anlatirim belki sonra.. sizler naptiniz okuyamadim :KK43: ??

Ama güzel bitmis bak:) olsun canım, sağlikla miniğine kavuştun sonunda. Saglikli, uzun omurlu olsun. Bi kaç gun sonra doğum ani sana film karesi gibi gelecek, hayal gibi her sey. O yuzden duşunme hic, gecti gitti bak.

Sen asil kafani rahatlat, bebişin gümbür gümbür gaz problemlerine hazirla kendini:)

Hic olmadi ama hep icim icimi yiyor. Aynen canim iki meme arasi mantikliymis, deniyim ben onu:)
Ben sadece 1 gece almadım yavrum 2 gün ciyak ciyak bağırdı hemen pişik oldu popişi sudocrem yetişti imdadımıza. Cidden çok etkili geçti hemen allaha şükür. Evet arada alırsan altını hem o an açılıp aktif emiyor sonra da memede uyuyor zaten

Back
X