- 25 Şubat 2013
- 1.727
- 1.270
- 133
:) zaten en iyi insan kullanmayı bebekler bilir diyorlar ağlayıp oynatıyorlar bizi:)Ay o an cok komik ya bende mendili koyuyorum hemen ağız acılıp deli gibi aranıyor :) gece uykuda bile aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) zaten en iyi insan kullanmayı bebekler bilir diyorlar ağlayıp oynatıyorlar bizi:)Ay o an cok komik ya bende mendili koyuyorum hemen ağız acılıp deli gibi aranıyor :) gece uykuda bile aynı
Onu bizde aradık maalesef yok hiç bit yerde gelince haber vericekler:)Kızlar bu ara hep duyuyorum malt anne sütünü çok güzel arttırıyormuş. Gnc ve solgarın malt tablet leri var almayı düşünüyorum. Gnc de stokta yokmuş denk gelirse solgar alacağım.
Silikon ucu sevmedi biberonun ucunu çıkarıp onla denedim tuttu ama çok fena oldu gögüs ucum nasıl kanamışgece ver o zaman memeyi canım uyurken çok güzel emiyorlarbenim akşam üstü sütüm azalıyo diye kıyamet kopuyor veriyorum mamayı ama sabaha karşı teklif ettiğimde uykulu uykulu çok sarılıyor...
silikon uç kullanıyorum ben onun içine sıkıştırdım bir defasında sondayı yandan tutmak gerekti ama öyle de aldı bir de onu denesen belki işe yarar silikon ya biberon gibi algılar mı acaba![]()
kimyon ben de verdim dün bi işe yaramdı gaz damlasının da bir hafta sonra etki gösterir dedi doktor düzenli olarak vercem damlayı başka çaremiz kalmadı dün sürekli ağladı acile götürdükGünaydın kızlar dün gaz için kimyon tarifini uyguladım bebegime gaz ilacı veriyordum kimyon verince gaz ilacini vermedim sizce vermeli miyim
E bebekte satiliyor diye biliyorumOnu bizde aradık maalesef yok hiç bit yerde gelince haber vericekler:)
Hmm sizin de loobex demek ki canım. Teşekkürler
Bizim kullandığımız Termometre de bu. hepsi burada dan almıştık oda nemlendirici si de var aynı markanınBi arkadasta bu markayi yazmis cnm saol bu ihtiyacimizi karsilar sanirim, birde bizimde salonumuz cok sicak yatak odamizda buz gibi oluyor odadan odaya okadar fark ediorki bizde cocuk dogdugundan beri salona transfer olduk usutmeyellim die valla cnm evin sicakligini dengelemek cok zor...
Ben ertesi gün rahat hareket ediyordum ama bünye meselesi galiba ama dr be kadar iyi hissedersen hisset 5 gün yataktan kalkmak yok demişti ben 3 gün dayanabildim tabisezeryan olan anneler, şuan nasılsınız
ne zaman ayaklandınız?
Gnc nin ürünleri var mı e bebekteE bebekte satiliyor diye biliyorum
Gnc nin ürünleri var mı e bebekte[/QUOT
Valla ona bakmadim canimben malt gordum diye hatırlıyorum
Benimkide inat ediyor resmen bogusuyoruz sakinlestirip meme degistiriyorum o zaman aliyor pes etme canim benim.benimde sutum yetmiyor mama takviye ediyorum ama pes etmek yokEmmeyi reddediyor çünkü ağlama krizine giriyor. Bende sağıp veriyorum verimli emmiyor emmedikçe sütüm azaldı artsın diye sağıp veriyorum.
Kizlar bende bu durumu yasadim umutsuzluga kapilmayin sakin bi zaman sonra oyle bi emecekler ki siz bile şaşıracaksiniz benimki simdi mamayi reddediyor hatta mama verirsem agliyor masallah iki aylik olduk biz sizde duzene gireceksinizBenimkide inat ediyor resmen bogusuyoruz sakinlestirip meme degistiriyorum o zaman aliyor pes etme canim benim.benimde sutum yetmiyor mama takviye ediyorum ama pes etmek yok
canım e bebekte promalt die içecek şeklinde var tablet olarak değil ben geçenlerde aldım kullandım faydasini gördümGnc nin ürünleri var mı e bebekte
Ayy ben şimdi bile bakamam canım yaa 2.yi de dogurduktan sonra ,inşallah Allah nasip ederse, izlerim. Şimdi mümkün değilAman allahım buna hazır değilmişim. Doğumdan önce korkarım diye ne normal doğum ne de sezeryan videosu izledim. Şimdi bi bakayım bana neler yapmışlar diye sezeryan videosu açtımizleyemedim tamamını ama gördüklerim yetti
![]()
cnm ben termometre kullanmıyorum tıkanıklık bizde de vardıBizde de kaç gündür hırıltılı var canım serum fizyolojik damlatıyorum sürekli ama geçmedi bir türlü. Termometreye göre odadaki nem oranı %65-70 lerde ama yeterli gelmiyor mu ki?
Yok yok gerek yokmuş izleme canım ben de kapattım hemencik ama doktorlara bravo gerçekten büyük bir operasyon ama çok şükür hemen ayaklandık benim çok ağrım da olmadı ama kolay bir ameliyat değilmişAyy ben şimdi bile bakamam canım yaa 2.yi de dogurduktan sonra ,inşallah Allah nasip ederse, izlerim. Şimdi mümkün değil
Dut suyunu içiyorum bende dutlarını da yiyor Musunuz peki?Canim sana bisi sormak istiorum dutu hergun iciyomusun ve bi kere mi iciosun benim bebegim iki aylik o yuzden soruyorum dun yapip ictim bi bardak. Bugun kizim pirt pirt ediyor alttan