• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Geçmedi gitti şu göğüs yaralarım emziremiyorum bebeğimi sağıncada düzelmio ayva çekirdeği ii geldi ama tam olarak geçirmedi yine ne zamn geçcek de rahat rahat emzircem ben yaaa uykusuzluktan daha fena bişey bu kimsenin benim kdr yarası olmamş sanırım offf

Kızlar herkes iyidir umarım. Bizde hersey yolunda.oglumu sünnet de ettirdik krem fitil le çok fazla bir şey hissetmedi çok şükür. Muhabbetlerimizi özledim inşallah herkes iyidir tüm mesajları okuyamadim

Ya kizlar oglumu emzirip gazini alip yatoriyorum uykusunda surekli ih ihliyor gozler kapali uyuyo ama nie surekli mizmiz gazdan mi acaba warmi boyle sorun yasayan bi el atin bana

Doktora gitsem bi çare bulur mu acaba göğüs ucu yaralarıma
Canım ayva iyi gelmişti, tekar mı yara oldular.
Benim de hala aynı. 2 gündür ayva çekirdeği deniyorum ama gelişme yok gibi. Anlık rahatlıyorum. Eczacı arkadaşım var. Ona uğradım, ne önerirsin diye. O da baktı göğüs uçlarıma, sende ne yara var ne çatlak var dedi. Ama çok ağrıyor. Canımdan can gidiyor. Kıpkırmızı oluyor. Galiba aşınıyor. Çok güçlü emiyor.

Geçmedi gitti şu göğüs yaralarım emziremiyorum bebeğimi sağıncada düzelmio ayva çekirdeği ii geldi ama tam olarak geçirmedi yine ne zamn geçcek de rahat rahat emzircem ben yaaa uykusuzluktan daha fena bişey bu kimsenin benim kdr yarası olmamş sanırım offf
Tahin yağı sur canım benim yumuşak oluyo öyle devamlı kullaniyorum

Ya kizlar oglumu emzirip gazini alip yatoriyorum uykusunda surekli ih ihliyor gozler kapali uyuyo ama nie surekli mizmiz gazdan mi acaba warmi boyle sorun yasayan bi el atin bana

Arada benim kız da yapıyor canım bilmiyorum nedenini..
Emzik kullanıyor musunuz kızlar? Benim kız da uykuya geçerken elleriyle yüzüyle oynuyor emzik verince rahat duruyor. Belki sizin bebişler de aranıyor olabilir uykuya geçmek için

Canım ayva iyi gelmişti, tekar mı yara oldular.
Benim de hala aynı. 2 gündür ayva çekirdeği deniyorum ama gelişme yok gibi. Anlık rahatlıyorum. Eczacı arkadaşım var. Ona uğradım, ne önerirsin diye. O da baktı göğüs uçlarıma, sende ne yara var ne çatlak var dedi. Ama çok ağrıyor. Canımdan can gidiyor. Kıpkırmızı oluyor. Galiba aşınıyor. Çok güçlü emiyor.
Acaba sürekli nemli tuttuğumdan mı geçmio bilemedim ayva çekrdeği çatlakları yoketti bnde ama geçmedi tam anlamıyla çok şey sürdüğümden mi bilmiyorum çok korkuyorum emzirmeye

Back
X