• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Vallahi hiç bilmiyorum canim doktoru 3 kere yapılması gerek ondan bu marka dedi diğeri iki kere yapiliyomus 3 ve 6 da bi farkı olucagini sanmam canim ya sadece rotateq daha tuzluya malolucak :KK70:tanesi 120 lira:KK76:
Ne kadar kopartirsak okadar kar mi oluyor yani insanlarda valla bilmiyorum. Yaptircamda hangisini bilmiyorum simdi senin uc doz dediginde cikti tamamen kafam bi milyon

Canim cok gecmis olsun bu bronsitin belirtileri neler ates yaptimi mesela ve oksurugu varmiydi kakasi nasilsi bize onemli bisey yok dedi doktor ama hiriltisi gecmio korkuorm:110:

Sağol canım. Önce hapşırmayla başladı. Hapşırdıkca sümük geliyordu burnundan sürekli temizledik tabi otribebe ve serum fizyolojikle. Sonra çocuk inlemelere başladı öksürük bogazda hırıltı. Dr.a götürdük ventolin verildi döndük biraz rahatladı ama ertesi gün daha kötü oldu. Ememedigi için vücut susuz kalmış kakası koyu bir yesil ve sümüksü yapıdaydı. Pazartesi sabahı hemen götürdük tekrar rengi bembeyaz olmuştu bebegimin ve atesi 38den biraz fazlaydı. Hemen yatış verildi serum takıldı oksijene bağlandı ve bunlarla birlikte antibiyotik ve hava verilmeye başlandı. Cok şükür 3 günde çok ciddi şekilde atlattık inşallah tamamen sıfırlanacakta. Dikkat edin bebeklerinize biz çok korktuk. Hatta dün dr. Ve bebek hemşireside bebeği ilk getirdiğimizde çok korktuklarini durumun kötü olduğunu ve gece sürekli hastaneden bilgi aldıklarını söylediler. Allah bir daha yasatmasin kimseyi evladıyla sınamasın :(

Evet bazen nisandan 1 hafta sonra bile dogum oluyormus.ne yapacagimi bilemedim dogum icin memleketime geldim esiminbdaha yanima gelmesinr 3 gun var kimselere soylemedim telaslanmasinlar diye...benimde bebegim kiz...gorev yaptigim yerdeki doktorum 12 kasimdan sonra olur demisti .surekli uykm var cok yorgun hissediyrm birde nezle oldum korkuyrm o yuzden dogum olmasindan
Allah hayırlısını versin canim inşallah.

Havayı güzel bulunca yürüyüşe çıktık biz:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 115
Sağol canım. Önce hapşırmayla başladı. Hapşırdıkca sümük geliyordu burnundan sürekli temizledik tabi otribebe ve serum fizyolojikle. Sonra çocuk inlemelere başladı öksürük bogazda hırıltı. Dr.a götürdük ventolin verildi döndük biraz rahatladı ama ertesi gün daha kötü oldu. Ememedigi için vücut susuz kalmış kakası koyu bir yesil ve sümüksü yapıdaydı. Pazartesi sabahı hemen götürdük tekrar rengi bembeyaz olmuştu bebegimin ve atesi 38den biraz fazlaydı. Hemen yatış verildi serum takıldı oksijene bağlandı ve bunlarla birlikte antibiyotik ve hava verilmeye başlandı. Cok şükür 3 günde çok ciddi şekilde atlattık inşallah tamamen sıfırlanacakta. Dikkat edin bebeklerinize biz çok korktuk. Hatta dün dr. Ve bebek hemşireside bebeği ilk getirdiğimizde çok korktuklarini durumun kötü olduğunu ve gece sürekli hastaneden bilgi aldıklarını söylediler. Allah bir daha yasatmasin kimseyi evladıyla sınamasın :KK43:
Anladim cnm tekrar cok gecmis olsun bizde buhara baglandik gecen gun hiriltilar devam edio burnu tikali bizede doktor ama cigerde bisey yok dedi ama ben pek guvenemiorum doktorlara genzi dolu bebegimin ve doktor ozellikle ates oldumu ve kakasi nasil die sordu atesimiz yok kakamizda altin sari normal deyince yok bisey dediler neyse ins yavrularimiz hasta olmaz Allahim korusun..

Kızlar Cumartesi günü doğum yaptım îlk topuk kanımız hastanede alındı ikinci sağlık Ocağında bi hafta sonra Alınacak dediler ama araya hafta sonu giriyo 10.gün gidicez sağlık Ocağına bu önemli mi??? Bi de doğum yardımı in hangi evrakla başvuru yapıcaz kuruma gitmek Şart mı yoksa o evraklar internetten felan çıktı olarak alınabiliyor mu ben dışarı çıkmadan eşim halledebilir mi??? Yardım

aman allahımmmm Hazal bu neeee:KK200::nazar:
Ne kadarlık oldunuz maşallah maşallah kuzuma yaa. Biz de Maviş olcaz sanırım annesine benzicek benim kuzu
Cnm cok tsk ederiz teyzesi 50 gunluj olduk ya herkes bana benzetiyir gozler degsir diyorlar ama bakalim ;)

Kızlar Cumartesi günü doğum yaptım îlk topuk kanımız hastanede alındı ikinci sağlık Ocağında bi hafta sonra Alınacak dediler ama araya hafta sonu giriyo 10.gün gidicez sağlık Ocağına bu önemli mi??? Bi de doğum yardımı in hangi evrakla başvuru yapıcaz kuruma gitmek Şart mı yoksa o evraklar internetten felan çıktı olarak alınabiliyor mu ben dışarı çıkmadan eşim halledebilir mi??? Yardım

Bildiğim kadarıyla topuk kanının gün aralıkları oluyo onu dr bilir ona göre tarih verir sanırım hastaneden doğum raporu alıyorsun canım onunla kimlik çıkarıp sgk ya bildiriyorsun esin yapabilir

Canim saglik ocagini arayip sor derim esin basvuru yapabilir dogum yaptigina dair evraklarla bide nufus kağıdını verirsin esine

Merhaba güzel anneler ve bebişleri bugün 1 ay kontrolüne gittik çok şükür oğlum gayet sağlıklıama 2 gündür perişan haldeydik dün sabah 5ten aksam 5e kadar uyumadı ve surekli ağladı hem de nasıl ağlama morariyo sesi kesiliyo çok korkuyorum öyle olunca biz hep gazi var diyorduk ama doktorumuz teşhisi koydu: kolik bunun gazla falan alakası yokmuş oğlum da maşallah hem alttan hem üstten gazını cikariyo 3 4 ay olana kadar cekicekmisiz

Kolik çok zor olmali ama şükür önemli bir şeyi yokk allah beteribden korusun 3 3 4 ay sabır versin :)

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun oncelikle saglik ocagi icin gun onemli degil biz sarilik olunca topuk kani almadilar gec almislardi hafta sonu 2 gunden hic biseycik olmaz, esin cocuk parasini kendi basina hallediyor fakat senn kimliginle ve bebisnkiyle basvurucak bu bilgileri hastanedende ogrenebilir esimin bana soyledigi bulundugu ilcedeki il saglik mudurlugune gtsin orda hallediyorlar cok basit

Kızlar emziğimiz geldi, kaynattım şimdi. Emzik kullanmakta da acemiyim, bir sorum olacak. Bebek acıkınca emziği kabul etmez değil mi, çocuğum gece rahat uyusun diye aç bırakmayayım bir de. o_O

Canım ben doyuruyordum bakıyordum uyuyo memeyi vermiyor enziminde veriyordum ama uyurken ağzından cikariyo yüzünü gözünü Çizmesin diye cikariyordum

Pazartesi sabahı oğlum bronşit olduğu için yattığımız hastaneden bu sabah taburcu olduk çok şükür oğlum baya düzeldi emmesi normale döndü, kakasının rengi normale döndü, hırıltı ve öksürüğü azaldı iyiyiz ama yine de sıklıkla kontrolümüz olacak. Bu arada hastalığından dolayı 1 aylık aşısını yapmadı dr. Kalça ultrasonuda cekilmedi. Cumartesi tekrar kontrol olacak ona göre karar verir artık ne zaman olacağına

Çok geçmiş olsun şükür hafiflemis çocuk yorgun düşmüştür Kıyamam bir daha olmasın hic insallah

Back
X