- 25 Şubat 2013
- 1.727
- 1.270
- 133
Kordonda değiliz canım Çeşmedeyiz biz:)aşk olsun kordon larda gezin kızımla beni çağırmayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kordonda değiliz canım Çeşmedeyiz biz:)aşk olsun kordon larda gezin kızımla beni çağırmayın![]()
Canım giydirdim güZelce örttümde hava sıcaktı kendim yelekle bile terledim hatta üşümek yerine terletmemişimdir inş dedim:) Çeşme sahil canım yürüdüğümüz yerÇok iyi yapmissiniz bizde ilk defa arabayla bugün yürüyüşe çıktık iyi geldi inşallah usumemislerdir sizin yürüyüş yeriniz mis gibi tabi:) Tarabya ya benzettim:)
o daha güzelmiş oraya da gelirdikKordonda değiliz canım Çeşmedeyiz biz:)
Maşallah rabbim nazarlardan saklasın ne kadar tatlıKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk![]()
Senlnki daha iyiymiş ben henüz çıkıp kendime pantolon bile alamadım hamile pantolonu giyiyorum kaşlar falan fena bizimki gündüz uyumuyor bırakıp çıkamıyorum ondan ama gezen ti olucaz ne zaman çıksak uyuyor:) bu arada annemde 2 gün önce çıkarmadı bari 20 si çıksın diye dün 20 miz çıktı bugün attık kendimizi sokağa bizede çok iyi geldi sıkılmışızo daha güzelmiş oraya da gelirdik
Ohh iyi yapmışsınız valla annesi sefası olsun miniğin. Ben de niyetlendim bugün güneşli görünce havayı ama annanemiz izin vermedi hıtıltımız var buruna tıkalı daha kötü olmasın diye.
Ben de kendimi 5000 km bakımına aldırdımsaçlarımı ombre yaptırdım aylar sonra kendime geldim valla
bakalım babamız ne dicek görünce
![]()
KansokHangi fitili verdi doktor?
Sagol canim Cok zor ama bi saglik problemi hastalik degil gecici bisey cok sukur ben de sabir diliyorum bol bol :)Kolik çok zor olmali ama şükür önemli bir şeyi yokk allah beteribden korusun 3 3 4 ay sabır versin :)
Bizimki dış kısımda kanıyormuş gibi duruyo.. Ama çok şükür ki hiç Ağrı vs den dolayı rahatsızlık vermedi bebeğim sadece kakasını yapamadığım için Tedirginim acaba acıdığı için mi yapmıyoCanım benim bebeklerim de aynı makatta iç kısımda çatlak varmış doktor anestol krem verdi serce parmağimla iç kısma sürecek mişim ama ben dayanamadım kulak pamuğu ile sürüyorum
Kuru börülce yedin mi cnm çok arttryoMerhaba 44 günlük oldu bugün kızım burda verdiğiniz tariflerin dışında humana malt içecek ne varsa deniyorum yılmadan hergün bugün yeteyim allahım diye dua ile başlıyorum ama OLMUYOR kızlar![]()
annemdeydim 1 hafta 2 gündür De evdeyim yalnız başıma hiç baş edemiyorum umudum bitiyor meme emsin diye azıcık yapıyorum mamayı kızım doymuyor bir ağlıyor ki içim parçalanıyor
bugün ilk defa doydu verdiğim mamayla çok mutlu oldu kıyamam ya ben daha fazla sütü arttırma çabalamalarımı bırakıcam sanırım
![]()
![]()
O bebek benimde içimi dağladıKizlar yaa ben oglusuma bakip aglayip duruorum iyice duygusala bagladim onu kaybetme korkusumu artik bu neyse bilemiorum gerci haberlerede agliorum ya gecen cope atilan 2 gunluk bebegi gosterdi mahvoldum onuda versinler ben bakarim diorum esime boyle herseye uzuluorum sutum gidicek die korkuorum uzulmekten dua ediorum surekli Allahim yardim etsin
Bugün. Doktora gittik oda Zeytinyağı önerdi artık öyle denicez teşekkür ederim canım :)Canım annem yanmda mamasının içine bi minicik çay kaşığı hakiki zeytinyağı koydu bikez çözdü işi bidahada yaşamadık şükür
Hastalık belirtilerini yazarmisiniz lPazartesi sabahı oğlum bronşit olduğu için yattığımız hastaneden bu sabah taburcu olduk çok şükür oğlum baya düzeldi emmesi normale döndü, kakasının rengi normale döndü, hırıltı ve öksürüğü azaldı iyiyiz ama yine de sıklıkla kontrolümüz olacak. Bu arada hastalığından dolayı 1 aylık aşısını yapmadı dr. Kalça ultrasonuda cekilmedi. Cumartesi tekrar kontrol olacak ona göre karar verir artık ne zaman olacağına
Ayy inşallah çözüm olur insanın içi gidiyo kıyamam miniğeBugün. Doktora gittik oda Zeytinyağı önerdi artık öyle denicez teşekkür ederim canım :)
Merhaba 44 günlük oldu bugün kızım burda verdiğiniz tariflerin dışında humana malt içecek ne varsa deniyorum yılmadan hergün bugün yeteyim allahım diye dua ile başlıyorum ama OLMUYOR kızlar![]()
annemdeydim 1 hafta 2 gündür De evdeyim yalnız başıma hiç baş edemiyorum umudum bitiyor meme emsin diye azıcık yapıyorum mamayı kızım doymuyor bir ağlıyor ki içim parçalanıyor
bugün ilk defa doydu verdiğim mamayla çok mutlu oldu kıyamam ya ben daha fazla sütü arttırma çabalamalarımı bırakıcam sanırım
![]()
![]()
Canım bırakma bende aynı durumdayım 20 gündür emmiyordu 2 gündür uyku sersemi verince alıyor doyuyor mu hayır uykusu açılınca aynı miktarda mamayı içiyor ama hala umudumu yitirmedim artmasa bile içtiği 2 yudumda olsa kardır diyerek veriyorumMerhaba 44 günlük oldu bugün kızım burda verdiğiniz tariflerin dışında humana malt içecek ne varsa deniyorum yılmadan hergün bugün yeteyim allahım diye dua ile başlıyorum ama OLMUYOR kızlar![]()
![]()
![]()
Baktım canım ya 3 aya kadar kullanılıyormuş bunlar ne fena bi de 2 tane satıyorlar inş alışır minnakİkili satılıyordu canım ondan :) damaksız, anne meme ucuna benziyor yuvarlak.
Ayy ben hiç sevmem ama öğlen akşam yedim o kadar etki etmedi bendeKuru börülce yedin mi cnm çok arttryo