• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hastalık belirtilerini yazarmisiniz l
Kaka rengi nasıldı. Hiç emmiyor muydu. Bizimkinin kakası farklı kokmaya başladı ve cok ikin arak morararak yapıyor.

6701. Sayfada yazdım canım. Çok geçmiş olsun sizede

isil0707 isil0707 ben doğumdan bir hafta sonra kullanmaya başladım. Sabah ve akşam olmak üzere iki kez kullanılıyor. Kontrole gittiğimde doktor dikiş izin çok azalmış dedi. Ben de görüyorum gerçi. Ama düzenli kullanamıyorum . useniyorum kimi zaman kimi zaman bebekten fırsat olmuyor. Uyanınca ve yatarken kullanabilirsin.
Aynen cnm bende ole yapayim..herkes etkili diyor ben biraz gec kaldim ins etki eder

selam arkadaslar epeydir bakamıyorum buraya. Sut icin dut kurusunu tavsiye ediyorum annem sağolsun yazın memlekette yapıp getirmişti cevizle beraber her aksam yiyorum 2 gündür yemiyorum sutum daha az. Oda bitmek üzere bende baska alternatifler deniyorum bakalım.

Canım bırakma bende aynı durumdayım 20 gündür emmiyordu 2 gündür uyku sersemi verince alıyor doyuyor mu hayır uykusu açılınca aynı miktarda mamayı içiyor ama hala umudumu yitirmedim artmasa bile içtiği 2 yudumda olsa kardır diyerek veriyorum
Senin durumunuda takip ediyorum canm Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun da işte Sabrımın ve umudumun tükendiği bir andı birde yalnızım sizle paylaşmak istedim inş sağlıkla büyür bebeklerimiz

Bizimki dış kısımda kanıyormuş gibi duruyo.. Ama çok şükür ki hiç Ağrı vs den dolayı rahatsızlık vermedi bebeğim sadece kakasını yapamadığım için Tedirginim acaba acıdığı için mi yapmıyo
Canım benim kızlarım çatlak ağrı yaptığı için yapmıyormuş ikizimin biri iki gündür yapmıyo

Kızlar her kakadan sonra musluk altında yıkıyormusunuz bebekleri
Ben yıkıyorum ama cok yorucu
Havlusu yok bebegı soyması
Uni baby ile silincede pek birşey olmuyor
Yine yıkamaya donuyorum
Ne sekılde yapıyorsunuz temıZlıgı

Yine yıkamaya donuyorum
Ben ilik su pamuk kullaniyorum her seferinde yikarsan usutmez mi cnm

Yine yıkamaya donuyorum
Ben uni baby kullanıyorum gayet de memnunum. Her kakadan sonra yıkamak çok yorucu olur tabi. Hem istesem de ben beceremem musluk altında yıkamayı. Sen iyi başarıyosun bravo canım. Ama cidden üşüyebilir bebiş öyle.

Yine yıkamaya donuyorum
Canım ben her kakadan sonra yıkamıyorum. Ağırlıklı olarak pamuk ve ılık su ile siliyorum poposunu. Bazen de uni baby ıslak mendille siliyorum.

Ben uni baby kullanıyorum gayet de memnunum. Her kakadan sonra yıkamak çok yorucu olur tabi. Hem istesem de ben beceremem musluk altında yıkamayı. Sen iyi başarıyosun bravo canım. Ama cidden üşüyebilir bebiş öyle.
Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı

Back
X