2015 Ekim Anneleri

Kolik bebiş anneleri benim bebiş bu sesle rahatlıyo. Ağlamak üzereyken açıyorum uyku kıvamına geliyo. Ağlarken faydası olmuyo ama kar kardır :)

Ayy inanmıyorum. Az önce bunu açtım. Sayesinde dusumu aldim kahvaltı mi ettim Kahvemi içtim şimdi etrafı topluyorum.büyük oğlumun uyanmasink bekliyorum

Momfort baby alanlat kullananlar. Ben aipariş vereceğim yenidoğan paketi alanlar ne zamana kadar kullanılır. 3.ayımıza giriyoruz yenidoğan değilde tek kanguru mu alsam?
Ay bende istiyorum sling alayım demiştim ama 7 kg dan sonra zor oluyormuş bizimki 5 zaten 1-2 ay sonra tekrar kanguru almak zorunda kalıcam diye almıyorum ama kollarım koptu şimdiden hiç oturmuyoruz bütün gün ayaktayız birde boba 4g var ama o çok pahalı

Kızlar bebeğin kolik olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bizimki belli saatlerde inanılmaz ağlıyor sabah saat 6 akşamüstü de 5.30-6 gibi başlayıp akşam 11 e kadar ağlıyor gaz sancısı diye düşünüyordum ben hep ama kolik olabilir mi diye aklıma geldi

Birde bebek beziyle başım dertte resmen 2 no kullanıyoruz şimdi 5 kg geçtik sıkmazsam çişi yatarken üstüne çıkıyor sıkıncada yavrumun karnı bacakları kıpkırmızı oluyor acaba 3 numaraya mı geçmeliyim

Ya benim minnoş bu ara En fazla 5 dk emip memede uyuyo Dena alıştı karnı doyuyor mu diye endişe ediyorum. Gerçi aç olduğunda yıkıyor ortalığı ama memede uyurken napcam uyandıramıyom. Gece 3msin diye kaldırıyorum 2 emip başlıyor uyumaya onu uyandırcam derken 2 saat geçiyor memede ben uykusuz kalıyorum

Kabus bir gece geçirdik yine 4-5 saat ağlar mı bi bebek sinirden meme bir ememiyo boğazına kaçırıyo yawrum tam geçer diye sevindiğim göğüs yaralarım şiddetli emmeden sonra yine çatlıyor kanıyor . Sanıyorum benim kız dığru emmeyi bilmiyor çok bunaldım bu göğüs yarasından nerdeyse emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum

IMG_20151113_095430.webp Kzlâr bizim kirkimiz cikti.gezmelere de gittik. Bir de sariligi atlatirsak harika olacak.Yarin da mevludumuz var. Bu da oglusumun mevlud kiyafeti

benim kizimda da olmustu o kucuk sivilcelerden. Ben ilk islak mendille temizliyordum altini ve farkettim ki islak mendilden hem sivilce hem pişik oldu. Sonra pamuklari islatip oyle temizlemeye basladim. Ama oda care olmadi. simdi herseferinde lavaboda su ile temizliyorum. ve sivilcelerden eser kalmadi.
Cnm bnde iliks suyla temizliyorum senin gibi yapim o zmn
Kabus bir gece geçirdik yine 4-5 saat ağlar mı bi bebek sinirden meme bir ememiyo boğazına kaçırıyo yawrum tam geçer diye sevindiğim göğüs yaralarım şiddetli emmeden sonra yine çatlıyor kanıyor . Sanıyorum benim kız dığru emmeyi bilmiyor çok bunaldım bu göğüs yarasından nerdeyse emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum
Cnm bnm kizda bazen asabi oluyir almio bn sagip veriyirum srnde oyle yap amac anne sutu icirmek degil mu ztn sekli onemli degil

Bizimki belli saatlerde inanılmaz ağlıyor sabah saat 6 akşamüstü de 5.30-6 gibi başlayıp akşam 11 e kadar ağlıyor gaz sancısı diye düşünüyordum ben hep ama kolik olabilir mi diye aklıma geldi
Yokk kolik sürekli ağlar. Kıpkırmızı olup ayaklarını karnina çeker. Hatta artık ağlamaları dayanamayıp acile falan goturuluyoooo

Canim biz daha dun ogrendik kolik oldugunu doktorun tarifi suydu ozellikle aksam ustu belli saatlerde sanki etini kesiyormus gibi siddetli aglamasi aglarken bacaklarini karnina dogru cekmesi aglarken kizarip morarmasi birde bunun gazla alakasi yok dedi yani gazini cikariuor olmasi aglamasini kesmezmis

Yokk kolik sürekli ağlar. Kıpkırmızı olup ayaklarını karnina çeker. Hatta artık ağlamaları dayanamayıp acile falan goturuluyoooo
Ağladığı zamanlar öyle oluyor ama dediğim gibi sadece belli zamanlarda öyle bütün gün değil genelde akşamları oluyor bana kalsa ben götürürümde eşim benim çok sakin ağlıcak tabi gazı var çocugun diye sakinleştiriyor beni

Acaba benimki kolik mi ama 22 günlüğüz bugün bugüne kdr 2 kez fln bu kdr uzun ağladı kolikler hep mi ağlar böle arada mı acaba

Canim biz daha dun ogrendik kolik oldugunu doktorun tarifi suydu ozellikle aksam ustu belli saatlerde sanki etini kesiyormus gibi siddetli aglamasi aglarken bacaklarini karnina dogru cekmesi aglarken kizarip morarmasi birde bunun gazla alakasi yok dedi yani gazini cikariuor olmasi aglamasini kesmezmis
Bizimde akşamüstü 6 oldu mu başlıyor 11 e kadar kıpkırmızı oluyor ağlarken gazda çıkartıyor alttan sürekli biz gaz sancısı diye düşünüyoruz hep bugün kontrolumüz var sorayım bende bari

dely dely caniiiim Allah kabul etsiin masaAllah :nazar::nazar:cok tatlisinizz benm yagiziminda aynen boyle acilmaya basladi anli hehe dokuluo saclarimiz yenileri geliceeeekk....

Kiz bebekleri olan anneler, bebeklerinizin genital bolgesini nasil temizliyorsunuz. Benim kiziimin vajina ic dudaklar arasinda beyazz koyu kivamli akinti toplanmis gibi. Dogdugunda da vardi o beyazlar, ama sonradan da fazla pisik kremi kullandigimdan birikti kaldi orda o beyazlar. su ile temizliyorum ama vajina dudaklarini fazla acip kurcalamaya korkuyorum kizlik zarina zarar veririm diye.
Cnm bende kulak pamugunu ilik suya batirip sildim bi kac kez zorlamadan..

Ilık suyu doldurmalı canım dıger turlu usuyebılırler haklısın
Benim de baby me pamuklarım var onlarla deneyecegım

@Dontleaveme isil0707 isil0707 Kızlar fısfıslı şişe fikri güzelmiş bende evde baby n me pamuk kullanmaya çalışıyorum ama bazen su ısıtmaya fırsat olmuyor.
Fısfıslı Şişede suyun soğumaması içinde benim aklıma fikir geldi yani ben öyle yapacağım. Şişeyi sürekli kalorifer peteği üzerinde bırakacağım böylece hep ılık kalır
Kizlar bizde kalorifer yok..gece su isitmaktan fenalik geldi ben usenmesem de kizim o sirada basiyo yaygarayi apt ayaga kalkiyor..dun yeni bi cozum buldum termos yatarken koyuyorum kaynar suyu bitti gitti..

Ben yavaş yavaş yapmaya başladım keyfi yerinde olunca altı temiz karnı tokken bi 5 dk tutmaya çalışıyorum artık konuştukça dinlemeye başladığı için o vakti öyle geçiriyoruz mızırdanmaya başladımı yine sırtüstü:)
Cnm senin bebis kac gunluk..benim kiz 10 gunluk oldugundan beri boyle yatiyor anca boyle uyuyor..yani kucuklukle alakasi yok demekki sevmedi senin kuzucuk..bende duz yatsin istiyorum bazen de olsa..surekli yanaginjn ustunde yanagi kulagi kipkirmizi oluyo yavrucugumun

island island ayay35 ayay35
Kizlar benim bebegimin burnu 1 hftlikken tikandi ne yapicami bilemedim dr otribebe yapabiliriz baska yapacak bisey yok cok kucuk demisti.. dun 1 aylik olduk tamamen iyilesmedi hala..ama azaldi baya..yani yapcak bisey yok sanirim temizlemekten baska..

Benimki hepsini alamıyor ağzına büyük geliyor ssanırım. yaram geçsede hep tekrar edecek. Göğüs ucu çıkartıcılar var onlardan dene istersen işin kolay olur o zmn. Emzirmek ne kdr zormuş doğurmak daha kolaydı sanki. Benim kızda gece uykusu uyumuyor ya gece 3-4 saat uyutmaya uğraştım çok ağladı off off
Gercekten bu emzirme olayi cok zormus canim.benim bebiste kac gecedir pek düzenli uyumuyor. Artik kendimi yorgun hissediyorum. kac gündür zorda olsa emziriyorum.insallah zamanla düzelir.

Back
X