2015 Ekim Anneleri

:KK54:
Cnm senin bebis kac gunluk..benim kiz 10 gunluk oldugundan beri boyle yatiyor anca boyle uyuyor..yani kucuklukle alakasi yok demekki sevmedi senin kuzucuk..bende duz yatsin istiyorum bazen de olsa..surekli yanaginjn ustunde yanagi kulagi kipkirmizi oluyo yavrucugumun
Oğlum 25 günlük oldu canım bizde düz kafalı olmasın diye doğduğundan beri hep yan yatırıyoruz kafa arkaya doğru sip sivri uzadı yanlar basık düz sırtüstüde yatamıyo :KK45: yüzüstü daha rahat ediolar diye düşünmüştüm kucaktada daha rahat durur diye ama farketmicek demekki

Kızlar bebeğin kolik olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bizimki belli saatlerde inanılmaz ağlıyor sabah saat 6 akşamüstü de 5.30-6 gibi başlayıp akşam 11 e kadar ağlıyor gaz sancısı diye düşünüyordum ben hep ama kolik olabilir mi diye aklıma geldi
Valla ben bebeğime kolik diyorum artık 5 dk emiyor sonra basıyor yaygarayı. Uyumakta zorluk çekiyor sallamalar ninniler. Dün gece annem 3 ten 6 ya kadar ayağında salladı 6 da tekrar uyandı. şuanda da hala uyanık. Sürekli gazını çıkartıyorum. Ne uyuyor ne ağlaması kesiliyor. Uyuduğunda 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor.

Ay bende istiyorum sling alayım demiştim ama 7 kg dan sonra zor oluyormuş bizimki 5 zaten 1-2 ay sonra tekrar kanguru almak zorunda kalıcam diye almıyorum ama kollarım koptu şimdiden hiç oturmuyoruz bütün gün ayaktayız birde boba 4g var ama o çok pahalı
Ben alıyorum Coffee rengini valla artık dayanamıyorum hep kucak istiyor birde illa karnıma dayanıp öyle tutacağım tam kanguru tipi yani. İnşallah rahat ederim momfortla.

Selam kızlar.Epeydir giremiyorum.bu hafta işe başladım annem de yanımda sağolsun bakıyor bebeğe.gece saat 2 de gaz sancımız başlıyor sabah 10 a kadar devam ediyor.yavrum inim inim inliyor bense sadece sırtına masaj yapabiliyorum.geceleri sadece 2 saat uyuyoruz ve çok yorgun,uykusuzum.zinco gaz damlası,nurse harveys şurup,om-x damla,biogai damla hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi.çörekotunu kaynatıp suyunu içiriyorum.o çok az fayda etti.masajla 14 defa gaz çıkarttığımı biliyorum ama yine de rahatlamıyor bebeğim.sizler çözüm bulabildiniz mi?

Durum böyle uyku yok...

Eklentiler

• 20151113_115643.webp
    20151113_115643.webp
    18 KB · Görüntüleme: 131
Oğlum 25 günlük oldu canım bizde düz kafalı olmasın diye doğduğundan beri hep yan yatırıyoruz kafa arkaya doğru sip sivri uzadı yanlar basık düz sırtüstüde yatamıyo :KK45: yüzüstü daha rahat ediolar diye düşünmüştüm kucaktada daha rahat durur diye ama farketmicek demekki
bundan alın kızlar ben daha doümadan hemen aldım yuvarlak kafa olmasını sağlıyormuş . ortası yuvarlak içi dolgulu degısık bırsey onda yatıcak kafasını cevırmeye gerek yokmus

http://www.hepsiburada.com/theralin...qOiSjckCFU-6Gwod0lkBlg#extendedImageContainer

Eklentiler

• Oyuncak_2530624.webp
    Oyuncak_2530624.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 71
Selam kızlar.Epeydir giremiyorum.bu hafta işe başladım annem de yanımda sağolsun bakıyor bebeğe.gece saat 2 de gaz sancımız başlıyor sabah 10 a kadar devam ediyor.yavrum inim inim inliyor bense sadece sırtına masaj yapabiliyorum.geceleri sadece 2 saat uyuyoruz ve çok yorgun,uykusuzum.zinco gaz damlası,nurse harveys şurup,om-x damla,biogai damla hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi.çörekotunu kaynatıp suyunu içiriyorum.o çok az fayda etti.masajla 14 defa gaz çıkarttığımı biliyorum ama yine de rahatlamıyor bebeğim.sizler çözüm bulabildiniz mi?
Gaz sorununa bize de hiç birşey fayda etmedi. Sab simplex biogaia aguline metsil rezene anason hiç birşey yaramıyor hep ağlıyor hep gazı var sürekli sırtımda gazını çıkartıyorum. Çözüm bulamadım :(

Hayırlı cumalar herkese..zor bebeklerin annelerine kolaylık, kolay bebeklerin de hep böyle devam etmelerini diliyorum... Öğretmenim ama branşımı degistirmek için Açıköğretimden başka bir bölüm okuyorum. Edebiyat 2.sinifim. Araliğin 2.haftası vizelerim var. Bebeğim güzel uyuyo maşallah ama daha kitap açmadım.. vakti geldi artık sanırım.

Canım aynı benim oğlumu tarif ettin. Sırtüstü yatıramıyoruz. Her yatırmamızda bi tarafına yatırıyoruz, kafası arkaya doğru sivri, yanlar basık. Annem büyüdükçe düzelir diyor ama yarın 1 ay kontrolümüzde sormayı düşünüyorum doktora.

Günaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz :KK43:
Gazımız cok fazla paArtesi yeni doktorumuza gittim güzelcene muayenemiZi olduk hafif öksürük ce burun tıkanıklığı vardı ilaç feln vermedi öksürk geçene kadar yıkama dışarıda çıkarma annesi dedi inşlh ilerlemez 4 gündr yıkanmıyorz ama durum aynı :/
İdrar tahlilimizide yeniledi enfeksiyn feln cıkmadı çok şükür .
51 günlüğüz 5200 kg 60 cm olmuşuz :nazar:doktorumuz çok ii bakmışsın dedi . Çarşamba günüde kalça çıkıklığı için randevumuz var inşlh bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada doktorumuz kendinden ayaklı tulumları önermedi tırnakları cok hassas olduğundan tırnak batmasına sebep oluyormuş biliysonuz benm kuzuda oldu çok şükür geçmek üzere .
Ayrıca çoraplarıda tersinden giydirtti içindeki dikişlerde buna sebep oluyor dedi . Evde şapka ve eldiven takmayın dedi birde :)
Sizlerlede paylaşim dikkat edelim .
Evde babamız fena grip oldu kuzuyu yzak tutuyorm ama sanırım bende olmak üzereyim yavrum zatn bir türlü toparlıyamadı inşlh ona geçmez.
Çok uzun oldu ama :) hepinizi öptm
Buda bizden gelsin :)
Ayy maşallah çok tatlısınız

Cnm ayni bizimde kafa oyle..uyanikken bile sivrilikten duz de yatamiyo:KK48:

Valla ben de bakıyorum öyle kullanacağım gibime geliyor en iyisi alayım en azından 4.ayına kadar kullanır aparatı.
Kızlar ben aldım aparatlı bir şekilde 57 günlüğüz şimdiden aparatta sıkılıyor benim kız boba4g deki gibi değil aparat sistemi içinde oturtmak zor bebeği. Alacaksanız aparatsız alın derim. Bacaklarını ayırması da kalça çıkıklığı için iyi bir şey o konuda bence tereddüt etmeyin

Valla ben bebeğime kolik diyorum artık 5 dk emiyor sonra basıyor yaygarayı. Uyumakta zorluk çekiyor sallamalar ninniler. Dün gece annem 3 ten 6 ya kadar ayağında salladı 6 da tekrar uyandı. şuanda da hala uyanık. Sürekli gazını çıkartıyorum. Ne uyuyor ne ağlaması kesiliyor. Uyuduğunda 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor.
Bizimkide bahsettiğin gibi ve kesinlikle ayakta sallamayla durmuyor sürekli ayakta zıplama halindeyiz ağırda brlim koptu şimdiden birde benden başka kimsede sakinleşmiyor artık rvdr müzik açıp deli gibi zıplıyorum birde bizimki arabayı çok sevdi uyutup hemen çıkınca arabada uyuyor bebek arabasında da öyle gezenti diyorum bende:)

Canım aynı benim oğlumu tarif ettin. Sırtüstü yatıramıyoruz. Her yatırmamızda bi tarafına yatırıyoruz, kafası arkaya doğru sivri, yanlar basık. Annem büyüdükçe düzelir diyor ama yarın 1 ay kontrolümüzde sormayı düşünüyorum doktora.
bundan alın kızlar ben daha doümadan hemen aldım yuvarlak kafa olmasını sağlıyormuş . ortası yuvarlak içi dolgulu degısık bırsey onda yatıcak kafasını cevırmeye gerek yokmus

http://www.hepsiburada.com/theralin...qOiSjckCFU-6Gwod0lkBlg#extendedImageContainer

Eklentiler

• Oyuncak_2530624.webp
    Oyuncak_2530624.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Sivri kafalar anneler birliği olarak bizi de bilgilendirirmisin doktordan sonra :)

Back
X