2015 Ekim Anneleri

Canim benm oglum da aksam ustu agliyordu. Cok sukur suan yok. Doktor dediki bazi bebeklee aksamin ilk saatlerinde yanlizlik duygusu hisseder.o zamanlarda kucagina al konus evdedolastr sakinlestr dedi. Belki seninki de oyledie.
Zaten hep kucağımda bütğn gün kucaktan inmiyoruz müzik açıp dans ediyoruz konuşuyoruz ama o an geldi mi fayda etmiyor

Inşallah canım çok şükür ki annem var.. Istanbuldayım burada öyle rapor bulma şansım varsa en azından bir kereye mahsus alabilmek isterdim.. Şimdiden sınavlarında sana başarılar diliyorum :)
İnşallah alabilirsin canim.. aslında keşke izinlerimiz yeteri kadar olsa da biz de rapor almak zorunda kalmasak.. çok teşekkürler canım:KK66::21:

Canim aynen öyle yapıyorum 1 saat sonra mesela tekrar istiyor ama o zamana kadar yine sulu kısım doluyor göğsüme yaglı kısma gelemeden yine ayriliyor memeden. Bir de mesela emiyor bırakıyor 10 dakika geçmeden,sonra yine aranıyor veriyorum memeyi ama ememiyor ağlıyor bakıyorum acaba süt mü yok diye gayet var. Gazını çıkarıyorum tekrar bakıyorum aranıyor vereyim diyorum yine ememiyor ağlıyor. Niye böyle yapıyor anlayamadım hala.

Memeyi istedigi halde ağlayip titamiyorsa gazdir canim. Gaz gelince bizde de oyle oluyor malesef. Savaşiyor resmen memeyle.

Kızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım

Bizde de cok capak olmuştu. Doktor serum fizyolojik haricinde baska bi göz damlasi verdi ve masaj yapin dedi. 1 gunde gecti cok sukur. Anne sutu sadece yumusatip temizliyor, gecirmiyor malesef.

Kızlar bugün oğlum kanepedeydi, kucağıma alacaktım tam, yerini hala tespit edemediğim muhtemelen kalçamda olduğunu tahmin ettiğim bi yere ağrı girdi, resmen kilitlendim kaldım. Yürümekte zorlanıyorum, valla napacağımı şaşırdım. İnşallah önemli bir şey değildir.

Kızlar bugün oğlum kanepedeydi, kucağıma alacaktım tam, yerini hala tespit edemediğim muhtemelen kalçamda olduğunu tahmin ettiğim bi yere ağrı girdi, resmen kilitlendim kaldım. Yürümekte zorlanıyorum, valla napacağımı şaşırdım. İnşallah önemli bir şey değildir.
Dün aynısnı bwnim sol bacağıma oldu akşama kadar topalladım üzerine basamadım bacağım diyorum sancısı kalçama vuruyordu basınca o yüzden topalladım ama geçti bugün yok.

Cnm onu sıktıktan sonra yüzüstü duracak sekilde bebişi elinin Altın'da tutmayı denedin mi? Akıntı aşağı doğru iniyor, biraz rahatlıyor. Akana kadar da yarım saatte bir damlatabikirsin, yeterki rahatlasın. Yiğenimde aynı şekildeydi , kardeşim günde 4-5 defa sıkmış daha fazla vermek istemiyordu tehlikeli olur diye, Dr da Bronşit olması daha mı iyi sence, sıkmaktan çekinme demişti, bende bolca sıkıyorum rahatlayana kadar. Birde en güzel yatmadan önce duşa soktuğumda Basını yıkarken başaşağı gelecek sekilde yüzüne doğru suyu dökerken, hem suyu döküp hemde akan suyla yüzünüde aynı anda yıkarken biraz burnuna girmesinene izin veriyorum, onuda hırpalamadan pıt diye tüm içindekiler çıkıyor, o zaman feci rahatlıyoruz. Biraz Karışık gibi oldu ama inş anlatabilmişimdir...
Damlayan sonra yüzüstü fikri çok güzel canım teşekkür ederim deneyeyim onu. Banyoda ne yaptığınızı tam anlayamadım ama :KK48:
Gunaydin guzel anneler dogum gunum bugun oglusumla ilk onu kucagmda gordukce hamd ediyorum Rabbime en guzel hediyem...Allahim hepimize yavrularimzla hayirli omurler versin
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla nice mutlu senelere ailecek
Elma demişsin zaten benim kafa gitmiş iyice ya ilk başlarda sağmıştım doktor sağma dedi ama denicem bir daha sağmayı peki ne Zaman sağmalıyım Bebek emmeden mi göğüsler doluyken mi yoksa emdikten sonra mı?benim gece daha çok sütüm oluyor nedense Bebek 1-3 saatte bir uyanıyor ve göğüslerim dolmuş oluyor emiyor uykuya devam gündüz asla o kadar müsade etmiyor hep meme de yetmiyor az biraz mama veriyorum 40 cc kadar o da az geliyor ama sırf emsin diye arttırmadım 1 hft 200 gr almış normal dedi hemşire küçük doğdu sarılık oldu falan büyümüyor gibi geliyor bana üzülüyorum 5 kilo bebişlerden bahsediyor kızlar benim ki daha 3700
Biz 2900 doğduk sonra 2600 lere düştü şimdi 25 günlüğüz 3100 Olabildik. Siz ne kadarlık oldunuz canım
Canim aynen öyle yapıyorum 1 saat sonra mesela tekrar istiyor ama o zamana kadar yine sulu kısım doluyor göğsüme yaglı kısma gelemeden yine ayriliyor memeden. Bir de mesela emiyor bırakıyor 10 dakika geçmeden,sonra yine aranıyor veriyorum memeyi ama ememiyor ağlıyor bakıyorum acaba süt mü yok diye gayet var. Gazını çıkarıyorum tekrar bakıyorum aranıyor vereyim diyorum yine ememiyor ağlıyor. Niye böyle yapıyor anlayamadım hala.
Sabaha karşı sinir krizi geçirdim içten içe saati kurup uyandırıyorum çoğu zaman kendi uyanmıyor benim minik sonra 5 dk emiyo memede uyuyor yatırıyorum hemen ağlıyor 1.5 saat uğraştım sabah 5 te bu kuzın uyku sorununu nasıl çözeceğim ya emerken hep uyuyor. Resmen zıbınla kalacak şekilde soyuyorum uyansın diye her yerini mıncıklıyorum yok memeye yaslıyor kafayı bir güzel uyuyor
Benim kızlarım kırk günlük 100 cc mama veriyorum canım dün kontrole gittik gayet güzel kilo alımı bu şekilde devam et dedi
Emiyorlar mı canım ayrıca günde toplam 100 cc mi gün içinde

C
Canım birde atladıgim birsey var bize cocuk cerrahi normalde bebeklere önermiyoruz anestezi alacağı icin dedi sizinki nasilsa alicak fitik ameliyati icin dedi anestezi almisken olsun diyoruz dedi yani anladigim keyfi olarak önermiyoruz dedi fitik ol

Çocuk cerrahı normalde bebeklere önermiyoruz ama sizinki nasilsa anestezi alıcak almisken isterseniz yapalim dedi yani anladigim keyfi olarak mecbur kalmadikca yapmak istemiyorlar anestezi açısından
bize soylenen belli zamana kadar lokal olacagını soyledıler su an 37 gunluk
Genel anestezıye bende yanasmam sunnet ıcın zaten canım
Lokal yaparız derlerse hallettırıcem

Memeyi istedigi halde ağlayip titamiyorsa gazdir canim. Gaz gelince bizde de oyle oluyor malesef. Savaşiyor resmen memeyle.

Bizde de cok capak olmuştu. Doktor serum fizyolojik haricinde baska bi göz damlasi verdi ve masaj yapin dedi. 1 gunde gecti cok sukur. Anne sutu sadece yumusatip temizliyor, gecirmiyor malesef.
Geçmezse doktora gögötüreyim o zmn cnm

Masajı sakın bırakmayın. Ebruli3545 Ebruli3545
Bizim ilk haftalarda baya baya çapaklıydı. Çok ağladım üzüldüm. Sonra dokor normal olduğunu söyledi ve masaj önerdi. Israrla masaj yaptım, anne sütü damlatıp temizledim. Çok şükür geçti. Bayadır hiç olmuyor. İnşallah tekrar da olmaz. Sizin kuzularında hemencecik geçer.
Tmm cnm masaja başlayayım o zmn yazıknbnde çok üzülüyorum tek gözü açılmıyor yaşarıp duruyor

Sınıf Öğretmeniyim ben canım 41 tane çocuğum sabırsızlıkla ikinci dönem beni bekliyor sürekli arıyorlar.. Heyet raporu bulabilir miyim emin değilim.. Annem bakacak yarım gün öğleden sonra da ben bakalım inşallah zorlanmam..
Bnde 2 heyet raporu alsam bide 40 gün rapor hakkımı kullansam kalan bi iki ayda ücretsiz izin almak istyrm 2. Dönemde okula gitmek istmiyorum çnkü çocuğuma bakacak kimse yok

Tmm cnm masaja başlayayım o zmn yazıknbnde çok üzülüyorum tek gözü açılmıyor yaşarıp duruyor
Bizimkinin baya ileriydi. Uykudan kalkınca yavrum tek gözünü hiç açamıyordu. Hemen süt damlatıp temizliyordum. Sonrasında da masaj. Çok şükür atlattık galiba.

Öyle diyorlar ama 6 aya kadar süren de varmış. Büyük tuvaletini bile ilaçsız yapmıyor benimkisi.
Of o kdr sürmesin ama bizede onada yazık. Benim kızda bi kere büyük tuvaletini yapıyo günde az değil mi bugün onu da yapmadı bnce sıkıntısı ondan günde bi kere yapması normal mi

Ayyy canimmmm benimkide oyle cildiricam wala emziriyorum kendi birakana kadar gazini cikarip yatiriyorum yatirdigim an aranio elini emio parmagimin arka kismini veriyorum hemen yakalayip emmeye baslio kucama aliyorum memeye yaklastigi an solucan gibi kivranio memeyi almak istemio napicami sasirdim

Canım eczaneden mi aktardan mı aldın?
Evet cnm ztn eczaci onerdi bana
Inşallah canım çooook teşekkür ediyorum yarın hemen denemeye başlıyorum inşallah bize de yarar..
İns cnm yararsa cok sevinirim zor bir durum
@tugbap canım iyi ki doğdun, bebişinle nice uzun mutlu yıllara inşallah.

kuvakvakvak kuvakvakvak canım dut için bende teşekkür ederim, arttı sütüm sağmıyorum ama bu gidişle sağacağım :)

hazal1595 hazal1595 canım o damlayı doktor hastane çıkışı reçetesine yazmıştı, gazı olduğunu anladığımda veriyordum bu denli etkisi olduğunu bilmiyordum, düzenli vereyim bundan sonra :)
Kulln cnm duzenli valla bnm kizda cok ise yaradi

Kayınvaldemle iyi anlaşırız ma şuanda ona okadar uyuz oldum ki :KK62: yarın mevlütümüz var bu sabah istanbuldan geldi tamam cok özledi torununu anlıyrm da oğlumu her kucağıma alıdğımda ver kızım bana sen dinlen ver kızım bana sen işini hallet:KK62: oğlum huysuz benm kokuma alıştı uyumuyo başka türlü şimdiye kadar coktan uyuması lazım tam alıyrm kucağıma hadi anneciö uyucaz diyorum pat ver kızım bana ben altını değişim ;(
Bişey de diyemiyorum kalbi kırılcak sinirden girdim banyoya içerde durdukca ağzımdan bişy çıkcak diye korkuyorum :(
Allahtan paaar günü gidicek nekadar alışmışız oğlumla birbirimize kimseye vermek istemiyorum çok yoruyor beni ama yineee veremiyorum :(
Bide demesinmi biz paşamla bu gece beraber yatarız ona direk yok dedim gece yine beni uyandırcanz meme için siz uyuyon sabah veririm dedim :(

Evet canım bizede hastaneden cıkarken bi set verdiler ama almıyo bnm bıcırığım. Aryrıca şaka gibiler burda 2- 3 $ arası bişey. Philipse mesaj yagdırmalı getırsınler turkıyeyede.
Gerçekten olmaması çok ilginç ya tüm ürünleri getiriyorsun onu da getir :) çık şükür sevdi benimki :)))

Back
X