Selam kızlar. Çok korkunç bir gece geçirdim. Dün tam gün evdeydik. Süpürge , yemek, bulaşık, bebek derken Akşamüstü oldu. Bu arada hapşu hapşu devam ediyor hastalığım. Burnum akıyor vs. Markete gittik, gezdik akşama doğru. Eve geldik kızım yine durmadı. Emmek istedi ağladı kaka yapmak için kendini zorladı derken yine oturamadım. Sonra ani bir üşüme geldi. Kasıldım, resmen dondum. 3 tane battaniye örttü eşim. Sırtıma saçıma da ince polar. Ağlıyorum ve çok üşüyorum diye bağırıyorum. Saat sürdü resmen. Kafamı battaniyeden çıkaramadım. Sızmışım. Gözümü açtım ter içindeyim ve çok sıcağım. Eşim üstümü değiştirmemde yardımcı oldu fakat üstümde ıslanmış kıyafeti çıkarmaya çalışırken yine üşüdüm ağladım zorlandım. Çok korkunçtu. Yatak odasına yürüdüm sırtımda battaniye ile. Çorba ilaç uyku derken yine acayip ter boşaldı. Kıyafet değiştirdim ve halen terlemeye devam ediyorum . Mahvoldum resmen. Kızımla ilgilenemedim. Çok üzüldüm. Eşim ve ben korktuk halimden. Kaç yıldır Faranjit grip atlatmış insanım böylesini görmedim.