2015 Ekim Anneleri

Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr:KK68:
Alllah kabul etsin
Hep yüzünüz gülsün
Çok sekersınız
Bizimde bugun 40 mız
Cok sukur bu gunlere

Canım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Mememi karnını doyurmak için değil kaka yapmak için destek amaçlı kullanıyor. Sayesinde göğsümden üşüttüm :(

Şuna çok güldümmm
Kızlar aslında hepimiz MOMBIEYİZ
image.webp

Kızlar 3 minnoş arasındaki farkı bulunuz :)
Sizin bebişlerin yüzü de devamlı değişiyor mu? Teyzeme bazen gönderiyorum fotoğraflarımızı, senin bebek değil bu diyor :) Dün farklıydı diyor :)

Çok tatlı maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın. Çekime göre çok değişiyor, bazen eşime bazen bana benziyor bizimki de. Halbuki alakamız yok :)

Canım hatırlıyor musun ilk doğduklarında bizim bebişleri birbirine benzetmiştik. Şimdi baya değişmişler :)
Evt herkes başka birine ben
zetiyor bir bana benzetemediler :) Benim babama eşime kardeşime kayınpederime. Nasıl aynı anda bir çok şekle giriyor bu minnoşlar :)

Ay canım sorma. Tam emziriyordum miniği. Muhabbet kuşum çırpınmaya başladı. O ara sallandık. Napcağmı şaşırdım. Anneme seslendim deprem oluyor diye. Ay Allah korusun. Allah yaşatmasın.
Ay sorma kaptim yagizi bnde dua etmeye basladim Allah beterinden saklasinnn yaa

Back
X