- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genelde emzirmeden sonra kalanı boşaltıyorum canım. Taze kısmını kızçeme bırakıyorumKizlae süt sagma işini emzirdikten sonra mi yapıyorsunuz? Ben sutum ne kdr merak ediyorum hem de göğüs tam bosalinca süt uretimi artiyomus sanirim o yüzden bi sagsam diyorum ama ne dersiniz?
Doktor bana krem vermedi batikon yaptim bide sen epiduralsiz dogurdum değil mi neden yaptirmadin epiduralDR bana dikişler icin bi krem verdi canim, onu sureli daha iyiyim dikişlermin sizlamasi geçti, evin içinde dönüyorum, kv zaten rahatsız anca mutfak işini yapıyo cocuk hep bende..o konuda bi faydasi yok zaten değişik değişik konusmasindansa mutfakta olmasi daha ii.. dogumum müthiş zor oldu ama iyi ki normal olmus ki evladimla ilgileniyorum diyorum, yoksa perisan olurdum![]()
Ben genelde emzirmeden sonra kalanı boşaltıyorum canım. Taze kısmını kızçeme bırakıyorumama birkaç kere emzirmeden önce sağdım ne kadar çıkıyor görmek iÇin ama önemli olan göğsüne boşalmasıymış. Hiç sevmiyorum sapma işini arada yapıyorum emzirmeden sonra
oy maşallahMerhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)
1 haftayı geçti kullanıyorum sab simplex ile ama kızım hala gaz sancısı çekiyor 2 günde 1 kakasını yapıyorKızlar günaydın. Doktorumuz 3 hafta önce gaz problemi için biogaia önerdi. Ama sabırlı olun 1 haftadan sonra fayda göreceksiniz dedi. Bağırsakların gelişmesine yardımcı olan probiyotik içeriuomuş. Biz faydasını gördük. Belki size de yarar. Öperim![]()
Şükürler olsun cnm inşlh ömer daha da iyi olcak . Sütün için bol bol su iç moralini yüksek tutmaya çalış birde hurma çok iyi diyorlar ağaçta yetişen ama şimdi tam zamanı günde 1 tane mutlaka yemeye çalış cnm.Rabbim şifalar versnArkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba?
paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
40 ında abdestini aldıgında hala kanaman yoksa yasak yok .Kızlar bişey soracam sezeryan olan arkadaşlar ne Zaman adet oldunuz? Benim bugün tam 1 ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı. Normal adet görmeye ne Zaman başlıyoruz? Erkenden adet görmek daha mı iyi geçen bi arkadaş seviniyordu adet oldum diye o yüzden merak ettim ?bi de 40 gün sonunda cinsel ilişki yasağı kalkıyor mu?
Canım emzirdikten sonra sapınca ne kadar çıkıyo sütün yani kaç Cc merak ettim de sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.. Mama vermek istemiyorum artıkBen genelde emzirmeden sonra kalanı boşaltıyorum canım. Taze kısmını kızçeme bırakıyorumama birkaç kere emzirmeden önce sağdım ne kadar çıkıyor görmek iÇin ama önemli olan göğsüne boşalmasıymış. Hiç sevmiyorum sapma işini arada yapıyorum emzirmeden sonra
Canım bizim bugun 48 . Günümüz hala adet olmadım belirti de yokKızlar bişey soracam sezeryan olan arkadaşlar ne Zaman adet oldunuz? Benim bugün tam 1 ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı. Normal adet görmeye ne Zaman başlıyoruz? Erkenden adet görmek daha mı iyi geçen bi arkadaş seviniyordu adet oldum diye o yüzden merak ettim ?bi de 40 gün sonunda cinsel ilişki yasağı kalkıyor mu?
Canım çok şükür kavuşmuşsunuz. İnşallah kiloda alacak cihazlardan da kurtulacak sen hiç merak etme zoru atlattınız artık çok şükür. Hipp combiotik alabilirsin canım hipp çok yağlı güzel bir mama ben ondan memnun kalmıştım ama sma'yla devam ediyorum. Hipp daha küçük kutuda satılıyor ben sma'yı 900 gramlık alıyorum daha uygun oluyor ondan da çok memnunum nestle satın almış sma'yı babamı bile babaannem bununla beslemiş yılların maması. Bu arada golden goat keçi sütü de çok kilo aldırıyor o da çok yağlı ama ela hem emiyor hem mama yiyor çok kilo almasından korktuğum için almadım ama sizin için kilo alması çabuk gelişmesi önemli olduğu için ben hipp ya da golden goat öneririm yağlı mama tercih et derim canım. Bu arada ben aptamilde denedim çok su gibi o ben beğenmedim aptamili aptamille ela çok sık acıkıyordu hiç doymuyordu canım.Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba?
paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Canım emmeden sonra max 30 cc çıkıyor ama makinaya çok Aldanma bebekler daha kuvvetli çekiyorlar kilo alımı çok önemli bir de aç olsa aranır benimki öyle uyumuyo açsa bazen sağdığım sütü bazen de mama takviyesi yapıyorumCabı
Canım emzirdikten sonra sapınca ne kadar çıkıyo sütün yani kaç Cc merak ettim de sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.. Mama vermek istemiyorum artık![]()
Evet benimde o kadar çıkıyo ama biz çocuk doymuyo diye mamada veriyoruz kilo alımına göre doktoramı sormalıyım mamayı kesip kesmicemi.. Mesela bazen beni emdikten sonra hafif Kusuyo ama Sonrasında mama verincede gayet güzel yiyo anlamadım gitti :)Canım emmeden sonra max 30 cc çıkıyor ama makinaya çok Aldanma bebekler daha kuvvetli çekiyorlar kilo alımı çok önemli bir de aç olsa aranır benimki öyle uyumuyo açsa bazen sağdığım sütü bazen de mama takviyesi yapıyorum
@fleuri canım çok cok geçmiş olsun sana da.. cok üzüldüm yaşadıklarına da hastaligina da.. takmamaya çalış canım insanların eşinin anlayissizliklarini.. biraz zor hele de bu hassas zamanimizda.. Allahim sabir versin ins daha da toparlanirsin.. ben de herlafina sinir olma modundaym kvnin.. mesela suan esim borc isteyen biarkadasna para vermeye gitti, oglum uyuyo beni yalniz odada birakmio oturma odasnda oturuyoz yani o gayet guzel kenepenin birinde uzaniyo, ben de diğer kanepede yanimda port bebede oglum yari uzanma bazen oturma halinde duruyorum.. onun sacma dizilerine maruz kalıyorum. O kadar sıkıldım ki, anlatamam..patlamak üzereyim.. Allahtan burasi var, ama benim daha 30gunum var.. aglayasim gelio düşününce![]()
![]()
Kızlar iki bağımsız sorum var 1.sağmak sütü arttırıyor mu? 2.benim bebiş 3 günde 1 kaka yapıyor sizce normal mi?
Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı
benim kızın gece uykuları daha uzun o yüzden iki meme de doluyor o uyanana kadar hatta önceki gün gece bi uyandım taş gibi olmuş hepsini sağmadımama baya yumuşadı az kalmıştır. 100 cc çıktı. makine aldım o gelince bi deniycem bir memeyi tamamen boşaltmayı. zaten iki saatte doluyor bir sonraki emzirmeye kadar dolar sanırım.Kizlae süt sagma işini emzirdikten sonra mi yapıyorsunuz? Ben sutum ne kdr merak ediyorum hem de göğüs tam bosalinca süt uretimi artiyomus sanirim o yüzden bi sagsam diyorum ama ne dersiniz?
Günaydın uykusuz anneler kulübü. Benim kız dün gece 12 den. Sabah 8 e kdr uyumadı uyutmadı ağladı durdu kucakta uyuyan Bebek niye yatağına yatırınca uyanır sürekli gündüz ağlamszda gece ağlar durur anlamıyorum ya gazı yok altı temiz karnı tok niye bu kadar direnir ki uykuya perişan etti hem babasını hem beni ne zaman düzelecek bu uyku sorunumuz merakla bekliyorum çok bunaldımmm
benim de 30. günde falan kesildi kanamam. kırk başı adeti olursun dedi kv. 50 55. güne kadar ondan sonra olmazsın dedi. annem 6 ay, kv 1,5 yıl, eltim 9 ay adet görmemiş. inşallah benim de şçyle 1 yıl gelmezKızlar bişey soracam sezeryan olan arkadaşlar ne Zaman adet oldunuz? Benim bugün tam 1 ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı. Normal adet görmeye ne Zaman başlıyoruz? Erkenden adet görmek daha mı iyi geçen bi arkadaş seviniyordu adet oldum diye o yüzden merak ettim ?bi de 40 gün sonunda cinsel ilişki yasağı kalkıyor mu?