2015 Ekim Anneleri

teyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında :D

Eklentiler

• 12208593_1158511727511391_4410765630534011298_n.webp
    12208593_1158511727511391_4410765630534011298_n.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 136
Günaydın uykusuz anneler kulübü. Benim kız dün gece 12 den. Sabah 8 e kdr uyumadı uyutmadı ağladı durdu kucakta uyuyan Bebek niye yatağına yatırınca uyanır sürekli gündüz ağlamszda gece ağlar durur anlamıyorum ya gazı yok altı temiz karnı tok niye bu kadar direnir ki uykuya perişan etti hem babasını hem beni ne zaman düzelecek bu uyku sorunumuz merakla bekliyorum çok bunaldımmm
canım bizde de aynı sorun var gündüz sakin düzenli bi şekilde uyuyor ama akşam saat 9 dan sonra mümkün değil uyumuyor tam uyudu diyoruz hop 10 dk sonra ayakta uyuduğu zamanlarda ya gözü açık uyuyo yada sürekli kıpır kıpır bi türlü derin uykuya dalamiyor

canım bizde de aynı sorun var gündüz sakin düzenli bi şekilde uyuyor ama akşam saat 9 dan sonra mümkün değil uyumuyor tam uyudu diyoruz hop 10 dk sonra ayakta uyuduğu zamanlarda ya gözü açık uyuyo yada sürekli kıpır kıpır bi türlü derin uykuya dalamiyor
Bizde de ayni sorun var ,uyumuyoruz. Uyusak da 10 dakikada kalkıyoruz. Sonra da deron uykuya geçince yine azıcık uyuup uyanıyoruz. Zombi gibi geziyorum evde. gece 2buçukta uyuyup 5te yine kalktık :mad:

Kızlar bişey soracam sezeryan olan arkadaşlar ne Zaman adet oldunuz? Benim bugün tam 1 ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı. Normal adet görmeye ne Zaman başlıyoruz? Erkenden adet görmek daha mı iyi geçen bi arkadaş seviniyordu adet oldum diye o yüzden merak ettim ?bi de 40 gün sonunda cinsel ilişki yasağı kalkıyor mu?
55.günde adet oldum

Bizde de ayni sorun var ,uyumuyoruz. Uyusak da 10 dakikada kalkıyoruz. Sonra da deron uykuya geçince yine azıcık uyuup uyanıyoruz. Zombi gibi geziyorum evde. gece 2buçukta uyuyup 5te yine kalktık :mad:
canım gündüz böyle değil ama gece çok fenayim cook doymuyor sütüm yetmiyor desem gündüz de uyumazdi o zaman dün gece mama verdim 90 cc içti üstüne emdi tok ama yine uyumadı gözler çipil çipil açık avazi çıktığı kadar bağırıyor gazı vardı sanırım herseyi yaptık ama her gece aynı şey çatlamak üzereyim

Canim 2 aylık aşınz yapıldı mı? ?? Nasıl ateş falan oldu mu

Biz iki aylık asilarimizi olduğumuzda o gün hiç susmadan ağladı verem karma ve hepatitb aynı gün oluyo ateside çıktı biraz mor calpol verdim 1,5 cc icirmemi söyledi doktorumuz calpoldan sonra çok rahatladı 6 saatte bir verdim ateşi çıktıkça 1 günde gecti

Doktor bana krem vermedi batikon yaptim bide sen epiduralsiz dogurdum değil mi neden yaptirmadin epidural

Benim esim kuyruk sokumu ameliyati oldu, sonrasında kafasi kopacak gibi bas agrisi cekti.O aağrıyiben biliyorum senin yasamani istemem pek razi değilim dedi. Ben cok istedim ama bisey de diyemedim. agrimin tavan yaptiginda yalvardim ebelere ama.artik olmaz dediler, epidural verirsek daha gec dogurrusun dediler. Oylece olmadim canim..
dr bana pansuman vermedi, vagi norm diye bi krem sizlamam gecti gibi ani bi hareket yapmazsam cok şükür.
Dikişler de düşecek mi yoksa eriyecek mi bilmiyorum açıkçası :/

teyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında :KK70:

mesela forum oglan anneleri olarak isteyenler olabilir bu cilek kizi :) masallah yerim yaa ne tatliiii :)

Kızlar biz bugün 2.ay asilarimizi olduk gözlerinden yaşlar aktı kuzumun içim gitti
Ateşi cikabilirmis CALPOL diye bir ilaç söylediler ama ne kdr nasıl vericegimi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi ..

Herkeze iyi geceler :KK48: deli uyuyan bi oğluşum var :)[/QUOTE ]
Oy caniimm :KK48: Pek minnooss :KK36: Masallaahh :nazar:
Bizimki de seviyor böyle uyumayı. Yastık koymuyoruz, ellerini altına alıyor, popo da dikili yukarı :KK45: Isirmak lazım popisleriii :KK72:

Son düzenleme:
Maşallah yavruya sakin bir bebek gibi duruyor. Allah kabul etsin, büyüdüğünü de göstersin inşallah.
Amin canım.. Hepimiz görelim inşallah :KK36: Çok saol.. Valla maalesef ki gazı fena. Yoksa sakin olacak da.. Geceleri baya zorluyor bizi minnak. Mevlutte pek sakindi. Misafirlere hürmeten herhalde :confused:
Oyy maşallh size cnm bnm cok güzl görünüyorsunuz :)
Çok saol canım :KK16: :KK68:
dely dely caniiiim Allah kabul etsiin masaAllah :nazar::nazar:cok tatlisinizz benm yagiziminda aynen boyle acilmaya basladi anli hehe dokuluo saclarimiz yenileri geliceeeekk....
Çok saol caniim :KK68:
Sırma saçlar gelsin inşallah :KK9:
Çok tatlı canım maşallah sen de çok güzelsin hani :KK66:
Benim oğluşumun saçlarda aynı :KK70:
Çok saol caniimm :KK22::KK68:

Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Canım çok sevindim :KK68::KK9: Bu da çok büyük bir ilerleme :nazar: İnşallah çok çok daha iyi olacak, en kısa zamanda yanınızda olacak tatlı yavrunuz canım benim :KK200: İnşallah gelmek istiyorum ziyaretinize ben de en kısa zamanda :KK55:

Kızlar bişey soracam sezeryan olan arkadaşlar ne Zaman adet oldunuz? Benim bugün tam 1 ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı. Normal adet görmeye ne Zaman başlıyoruz? Erkenden adet görmek daha mı iyi geçen bi arkadaş seviniyordu adet oldum diye o yüzden merak ettim ?bi de 40 gün sonunda cinsel ilişki yasağı kalkıyor mu?
Canım benim tam 40 günlükken falan kesildi kanamam. Ablam doktor. Sürekli verimli bir şekilde emzirdigin sürece adet olmazsin dedi bana ama herkeste degisiyordur herhalde canım. Ablam 8 ay emzirmisti ve 6. ayda falan adet olmuş. Erken olmak iyi falan gibi bir şey yok.

Anneanne evinden meraba teyzeleriiim. Ben 43 günlük olduuum:KK46:
Eki Görüntüle 1691700
Oy kuzuuummm :KK68: Tam yemelik bu miniikkk :KK72: Masallaaahhh :nazar:

Back
X