- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizede masaAllah cnm Allah iyilik versinn bende anca uyku saatlerinde falan bakiorum cepten rahat girebiliorum foruma, pc yi acmayali aylar oldu valla, anca 40 imiz cikti bn kendime yeni geliorum aman bebisler ii olsunda bn bakimsiz gezmeye raziyimMaşaAllah canim bizde iyiyiz her gun yeni seyler ogreniyoruz
Evet ya artik internete cok zaman kalmiyor tum gun minigimizle geciyor
Bu arada zombi gibi dolasan bir de ben varim hele ki ilk gunler : ))
InsaAllah zamanla hersey rayina oturur
Senin de mi zor gecti dogumuj canim?Benim esim kuyruk sokumu ameliyati oldu, sonrasında kafasi kopacak gibi bas agrisi cekti.O aağrıyiben biliyorum senin yasamani istemem pek razi değilim dedi. Ben cok istedim ama bisey de diyemedim. agrimin tavan yaptiginda yalvardim ebelere ama.artik olmaz dediler, epidural verirsek daha gec dogurrusun dediler. Oylece olmadim canim..
dr bana pansuman vermedi, vagi norm diye bi krem sizlamam gecti gibi ani bi hareket yapmazsam cok şükür.
Dikişler de düşecek mi yoksa eriyecek mi bilmiyorum açıkçası :/
mesela forum oglan anneleri olarak isteyenler olabilir bu cilek kizi :) masallah yerim yaa ne tatliiii :)
Canimmm sorduk biz onu dr. Kan dolasimi tam saglanamadigi icin yenidoganlarda el ayak soguk olurmus sicakligini ensesinden yada gogsunden anlayabilirsiniz dedi ole bakioruz...Kızlar merhaba
Sızın bebeklerde de ayaklarında corap olmasına ragmen alt degıstırırken sogukluk hıssedıyormusunuz
Ikı kat corap var ama ayaklar buz gibi
Haklisin canim yeter ki onlar iyi olsun ♡sizede masaAllah cnm Allah iyilik versinn bende anca uyku saatlerinde falan bakiorum cepten rahat girebiliorum foruma, pc yi acmayali aylar oldu valla, anca 40 imiz cikti bn kendime yeni geliorum aman bebisler ii olsunda bn bakimsiz gezmeye raziyim
Canim cok sevindim Rabbime sukurler olsun insaAllah hayirlisiyla evinize gittiginizin haberini de aliriz siz cok guclu bir ailesiniz masaAllah subhanAllah..Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? @paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Kilom alımını yek ölçüt sayıyor doktorlar canım. İlk zamanlar sütüm var diye dinlemedim doktorları mama vermedim ama çok iyi emmediği için herhalde kilo alımını beğenmedi doktor başladık mamaya.Evet benimde o kadar çıkıyo ama biz çocuk doymuyo diye mamada veriyoruz kilo alımına göre doktoramı sormalıyım mamayı kesip kesmicemi.. Mesela bazen beni emdikten sonra hafif Kusuyo ama Sonrasında mama verincede gayet güzel yiyo anlamadım gitti :)
Cikar cnm siznde nasi oldu bende anlamadim ilk gunler hungur hungur agliordum dogum aklima geldikce sende zor dogum yasamissin Allah gunahlarimiza kefaret sayar insaAllah benmde bebegim ters bakiomus kafasi 6 saat suni sanci sonrasinda cok zor dogdu ama hamd olsun sonuc guzelHaklisin canim yeter ki onlar iyi olsun ♡
MaşaAllah size daha arka sayfalara bakamadim 40iniz cikmis bizim daha var biraz : ))
Ben wc de sorun yaşamıyorum suyla ama bi kabızlık söz konusu şuan afedersin baya zorluyo 3 gündür korkudan oldu heralde başta olmadı amaBenim de dikislerim var icerden ve disardan hala korkarak taharet aliyorum yada duşta da cok dikkatliyim :/ psikolojik heralde bilmiyorum
2 hafta zaten topalladim hep dogumum zor gectigi icin sol kalcam incinmisti daha bir iki gundur toparladim cok sukur
Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfenLovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? @paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Tatlm kaç kilo bebiş :/Birde bebek beziyle başım dertte resmen 2 no kullanıyoruz şimdi 5 kg geçtik sıkmazsam çişi yatarken üstüne çıkıyor sıkıncada yavrumun karnı bacakları kıpkırmızı oluyor acaba 3 numaraya mı geçmeliyim
Bizde 5 kiloyu geçmişizdir aynı sorun bizdede oldu 3 numaraya geçtik.Tatlm kaç kilo bebiş :/
Biz 2 hafta önce 5200 kg dık biraz daha almışızdır hala 1 numara kullanıyrm biraz sıkıyor ama 2 numarayı denedim çişi üstten çıktı
Bnde 2 ye gecmelimiyim ki :/
Tulum çok kullanışsız geliyor bana ben alt üst giydiriyorum canım dışarıda alt açması da pratik oluyor. İki uzun kollu giydiriyorum ben içine üzerine yün ceket.KıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz
Sab simblex ver canım sende rahatla bebişinde.Gece 3.30 dan beri uyumuyor oğlum resmen belim koptu ayakta zıp zıp şeklindeyiz sürekli çocuk gazdan kıvranıyor resmen 10 dk içi geçiyor uyanıyor