2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba
Sızın bebeklerde de ayaklarında corap olmasına ragmen alt degıstırırken sogukluk hıssedıyormusunuz
Ikı kat corap var ama ayaklar buz gibi

MaşaAllah canim bizde iyiyiz her gun yeni seyler ogreniyoruz
Evet ya artik internete cok zaman kalmiyor tum gun minigimizle geciyor
Bu arada zombi gibi dolasan bir de ben varim hele ki ilk gunler : ))
InsaAllah zamanla hersey rayina oturur
sizede masaAllah cnm Allah iyilik versinn bende anca uyku saatlerinde falan bakiorum cepten rahat girebiliorum foruma, pc yi acmayali aylar oldu valla, anca 40 imiz cikti bn kendime yeni geliorum aman bebisler ii olsunda bn bakimsiz gezmeye raziyim

Benim esim kuyruk sokumu ameliyati oldu, sonrasında kafasi kopacak gibi bas agrisi cekti.O aağrıyiben biliyorum senin yasamani istemem pek razi değilim dedi. Ben cok istedim ama bisey de diyemedim. agrimin tavan yaptiginda yalvardim ebelere ama.artik olmaz dediler, epidural verirsek daha gec dogurrusun dediler. Oylece olmadim canim..
dr bana pansuman vermedi, vagi norm diye bi krem sizlamam gecti gibi ani bi hareket yapmazsam cok şükür.
Dikişler de düşecek mi yoksa eriyecek mi bilmiyorum açıkçası :/

mesela forum oglan anneleri olarak isteyenler olabilir bu cilek kizi :) masallah yerim yaa ne tatliiii :)
Senin de mi zor gecti dogumuj canim?
Ben hastaneye gittim 8 cm acilmam varmis ama oglum ters bakiyormus o yuzden cok zordu 9 cm oldu dedi ebe saatler sonra ben dd artik dayanamiyorum bisey versinler dedim ebeye kiii ıkınma hissi yani dogum baslamisti sonrasinda zaten o kadar bitkindim ki eşini çıkaramadım yarıda kaldi felan suan da belki kurtaj olmam gerekebilir 3-4 hafta sonra muayene de kesin belli olacak rahimin toparlanmasi bekleniyor suan net bisey soylemek icin

Kızlar merhaba
Sızın bebeklerde de ayaklarında corap olmasına ragmen alt degıstırırken sogukluk hıssedıyormusunuz
Ikı kat corap var ama ayaklar buz gibi
Canimmm sorduk biz onu dr. Kan dolasimi tam saglanamadigi icin yenidoganlarda el ayak soguk olurmus sicakligini ensesinden yada gogsunden anlayabilirsiniz dedi ole bakioruz...

sizede masaAllah cnm Allah iyilik versinn bende anca uyku saatlerinde falan bakiorum cepten rahat girebiliorum foruma, pc yi acmayali aylar oldu valla, anca 40 imiz cikti bn kendime yeni geliorum aman bebisler ii olsunda bn bakimsiz gezmeye raziyim
Haklisin canim yeter ki onlar iyi olsun ♡
MaşaAllah size daha arka sayfalara bakamadim 40iniz cikmis bizim daha var biraz : ))

Bu arada kizlar dogumda eşleriniz yaninizdamiydi?
Biz beraberdik ve iyi ki de yanimdaydi esim diyorum..

Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? @paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Canim cok sevindim Rabbime sukurler olsun insaAllah hayirlisiyla evinize gittiginizin haberini de aliriz siz cok guclu bir ailesiniz masaAllah subhanAllah..
Emziremedigin icin sutun artmiyor olabilir pompayla denesen olmazmi artar o zaman belki?

Evet benimde o kadar çıkıyo ama biz çocuk doymuyo diye mamada veriyoruz kilo alımına göre doktoramı sormalıyım mamayı kesip kesmicemi.. Mesela bazen beni emdikten sonra hafif Kusuyo ama Sonrasında mama verincede gayet güzel yiyo anlamadım gitti :)
Kilom alımını yek ölçüt sayıyor doktorlar canım. İlk zamanlar sütüm var diye dinlemedim doktorları mama vermedim ama çok iyi emmediği için herhalde kilo alımını beğenmedi doktor başladık mamaya.
Mutlaka sor dr.a zaten ölümden sonra söyler gerek olursa mamaya. Dr bana her öğünde emzirmeden sonra mama teklif et o karar versin yiyip yemiyeceğine dedi toksa almıyor zaten akıllı bıdıklar
Bir de ben emzirip diğer göğsü geçmeden gazını çıkarıyorum sonra diğer göğüs tekrar gaz çıkarma ve üstüne sağdığım süt ya da mama en son yine gaz çıkarma. Çünkü gaz varsa ememiyor doyduğunu sanıyor ve kısa uyuyor sonra.

Haklisin canim yeter ki onlar iyi olsun ♡
MaşaAllah size daha arka sayfalara bakamadim 40iniz cikmis bizim daha var biraz : ))
Cikar cnm siznde nasi oldu bende anlamadim ilk gunler hungur hungur agliordum dogum aklima geldikce sende zor dogum yasamissin Allah gunahlarimiza kefaret sayar insaAllah benmde bebegim ters bakiomus kafasi 6 saat suni sanci sonrasinda cok zor dogdu ama hamd olsun sonuc guzel

Gece 3.30 dan beri uyumuyor oğlum resmen belim koptu ayakta zıp zıp şeklindeyiz sürekli çocuk gazdan kıvranıyor resmen 10 dk içi geçiyor uyanıyor

Hep kusuyor uz üst değişmekten yorulduk :(:( dr dün reflü şurubu verdi başladık ama
Yinede kusuyor bence çok emiyo doymak bilmiyo oğlum ağzından burnundan fiskirmiyo yandan şu sızar gibi akiyo

Benim de dikislerim var icerden ve disardan hala korkarak taharet aliyorum yada duşta da cok dikkatliyim :/ psikolojik heralde bilmiyorum
2 hafta zaten topalladim hep dogumum zor gectigi icin sol kalcam incinmisti daha bir iki gundur toparladim cok sukur
Ben wc de sorun yaşamıyorum suyla ama bi kabızlık söz konusu şuan afedersin baya zorluyo 3 gündür korkudan oldu heralde başta olmadı ama

Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? @paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.

Bende cook sevindim bundan sonrası hızlıca gelişecek inşallah similac ya da sma gold rahatça kullanabilirsin canım sen sağ bol bol sütün gelecektir moralini yüksek tut ki sütün azalmasın artık bebişinin senin sütüne moraline daha çok ihtiyacı var rabbim tez zamanda birbirinize kavuşturacak sizi:)

Kafayı yemek üzereyim dun saat 1 den beri ağlıyor karnı tok altı temiz kakasını yaptı sürekli gaz çıkartıyor niye ağlıyor bu cocuk :(
Uyuyor 5 dk olmada viyakkk viyakkk:( uykuda kıvrım kıvrım kıvranıyor birde burnunu sürekli yastığa sürtmeye basladı kaşınıyor sanırım içide temiz ama niyeki :(

1 saat uyumak istiyorm yaaaa :((((

Birde bebek beziyle başım dertte resmen 2 no kullanıyoruz şimdi 5 kg geçtik sıkmazsam çişi yatarken üstüne çıkıyor sıkıncada yavrumun karnı bacakları kıpkırmızı oluyor acaba 3 numaraya mı geçmeliyim
Tatlm kaç kilo bebiş :/
Biz 2 hafta önce 5200 kg dık biraz daha almışızdır hala 1 numara kullanıyrm biraz sıkıyor ama 2 numarayı denedim çişi üstten çıktı :(
Bnde 2 ye gecmelimiyim ki :/

KıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz

KıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz
Tulum çok kullanışsız geliyor bana ben alt üst giydiriyorum canım dışarıda alt açması da pratik oluyor. İki uzun kollu giydiriyorum ben içine üzerine yün ceket.

Back
X