2015 Ekim Anneleri

Kizlar yaa benim kizim misafiri sevmiyor eve ne zaman biri gelse huyu değişiyor resmen.sürekli aglio huysuzlaniyor normalde uyku düzeni belli ama uyumak istemiyor hafta sonu canıma okudu resmen var mı böyle birşey yaşayan

Dünden beri uyumadıgın ıcın
Bebegı bıraktım salona saat 22:00 gıbı
Ben uyucam dedim
Cocuga bak
Saat bası getırme bana
Altını acmıs bızım kı
Mert işemiş
Temızledı
Bır ara kalktım eşim kafayı yemek uzereydı
Dedım ben tekrar uyucam 45 gundur yorgunum
Bakakaldı
Gıttım tekrar uyudum ohh ıyı yaptım
İçeridem gelen sesler
La ilahe İllallah şeklindeydisanki savaşa girecek bizimkiler
Yeni uyandım valla
Ohhhh dıyorum ıyı oldu bunlara
Alışmıştı eşimde tabi
Kırk dönüm bostan yan gel osman
Salla dedim cok uykum var bakamam ben
Sallıyo şimdi deyaptıklarını ceksın bıraz
Ben de dınleneyım
Ohh ne guzel yapmışsn cnm
Bnde dün sabah verdim az bak 1 saat uyim 15 dk snra geldi neymiş cocugu sallsrkn başı dönüyormş
Sen nasl bakıyosn hayret ediyorm diyo bana.
Bide akşam geldi 8 de koltukta uyudu çıldrmamak elde değil :(

Bnde dün sabah verdim az bak 1 saat uyim 15 dk snra geldi neymiş cocugu sallsrkn başı dönüyormş
Bide akşam geldi 8 de koltukta uyudu çıldrmamak elde değil :KK43:
Aynı benim ki
Ben kendım ettım kendım buldum canım
Öncesinde düne kadar hep benim odadaydı bebek
Tv falanda var sıkılmıyordum
Bebegın herseyıde yanımdaydı bezıne kadar
Babası on dakıka ugrar sever gıder ee tabı guzel oluyor oyle...
Ben sırf bebek alısmasın hep salonda kalmaya calısır aklı erince diye dusunmustum ama baktın olmuyor işte
Bunlar sanıyor kı kolay ısler
Ne var kı baksınlar
Ama yok onların dusundugu gıbı olmuyor
Sen de ıyı yapmıssın
Bızım kı işe de gec kaldı bugun:)
Üzülmedim görsün biraz uykuya yenilmek ne demek....

Ay yanliz degilmisim demekki
O nasil bi laf ya meme ne demek. Yani oyle bi laf ediyorarki kendimi sadece bebegimi besleyen biriymis gbi hissediyorum. :KK43: valla eskiden sus pus bbiriydim ama artik oyle olmak istemiyorum. İcime atiyorum her lafi olan bana oluyor.
Canim icine sakin atma yipratma kendini soyle rahatla cok kirmadan ben tutamam.kendimi solerim hep biz anneyiz memeye mi bagli annem ablami emzirmemis sutu varmis ama doktor zehirliyo sutun demis biz emdik ama annem tam ana olmuyo mu deli bu millet

Kızşar çok teşekkür ederim içim rahatladı ya. Ben de aç bıraktım diye masıl vicdan azabı çektim sütğ içirirken kızımın kan şekerini düşürdük diye ağladım resmen eşime. Ama şimdi üstümden bir yük kalk ış gibi. Ben dün gece 10 da emzirdim ilk defa 15 dk emdi, sonra yatak odasına geçtim yatırmaya gazını çıkarttım bayağı da çıkartto ben de kusmasının üzerine bir daha yedirmedim 11.30 gibi uyudu 2.30 da kalktım o hala uyuyor yatağa alıp altını değiştirdim uyansın diye hemen süt içirdim 65 ml yakın içti şimdi uyudu tekrar. Aç olsa ağlardı dedi eşimde bırak uyusun dedi.
Bebekler buyudukce kendileri acikip kalkiyorlar benimki iki bucuk aylik oldu yani artik onlar kendi uyanmaya alisiyor dert etmeyin sakın ac biraktim diye rahat olan bebek uykusu geldigi zamaninda yattığında uc veya dort saat uyurmus benim bebegim suan o planda insallah boyle gider yani korkmayin acikan bebek ac durmaz ağlar

Günaydın kızlar. biz bugün 48 günlük olduk. Bebeğim kolik akşamları bi başlıyo ağlamaya iki kişi susturamıyoz kayınvalidem doğumdan beri yanımda. bana çok faydası oluyo bebekle ilgileniyo altını alıyo ağladığında alıyo kucağına konuşuyo avutıyo o olmasa ben kafayı yerdim. gece bebeği sallıyo ben uyuyorum sadece emzirmeye kaldıryo beni. Bu durum çok güzel fakat bebeğim bana alışmayacak diye korkuyorum. sürekli ağladığı için genelde kvdem alıyo. sizce bebeğim kvdeme mi alışacak ne yapmalıyım bana bi akıl verin.

Bide akşam geldi 8 de koltukta uyudu çıldrmamak elde değil :KK43:
Sen nasil bakiyosun hayret ediyorum mu dedi..bu eşleri
Diyprum bu sefer yaramıyor mu diyorlar beğenmiyormuş benim sütümü illa mama verecekmişim
Yaa 10 kilo mu almasi gerekiyomş Allah Allah daha ne olsun. Benim bebeğim 1080gr almış ve doktorum mama mi veriyosun dedi. Mama evde bile yok ki dedim. Gayet iyi kilo almiş canım hiiiiç canını sıkma. ..bazen bazı şeyleri hiiiç duymazliga gelmen gerekiyo napalim..

Günaydın kızlar. biz bugün 48 günlük olduk. Bebeğim kolik akşamları bi başlıyo ağlamaya iki kişi susturamıyoz kayınvalidem doğumdan beri yanımda. bana çok faydası oluyo bebekle ilgileniyo altını alıyo ağladığında alıyo kucağına konuşuyo avutıyo o olmasa ben kafayı yerdim. gece bebeği sallıyo ben uyuyorum sadece emzirmeye kaldıryo beni. Bu durum çok güzel fakat bebeğim bana alışmayacak diye korkuyorum. sürekli ağladığı için genelde kvdem alıyo. sizce bebeğim kvdeme mi alışacak ne yapmalıyım bana bi akıl verin.

Yok canim merak etme. Sen emziriyorsun. Bebeginle arandaki bağ cok daha özel. Senin kokunu biliyor. Bana alişmaz diye duşunme sakin. Ne guzel bak dinlendiren biri var yaninda. Hatta bu cok daha iyi. Sadece anneye alişirsa, ileride çok zorluk cekersin zaten. Senden başkasinda durmaz cunku:) Biz de bugun 49 gunluk olduk. Ben de kv bi ara gelsin diye bekliyorum:)

Canim tabi ilgilenmesi ve senin memnun olman çok güzel. Ama altini sen alabilirsin.. kendini iyi hissettiğin zamanlarda sen ilgilenebilirsn.. yani ben kimseye altini aldirmiyrm kizimin mesela. Kimse altini benim gibi alamaz gibi geliyo güvenmiyorum.. hadi benim işim varken başkasi avutur da işlerini ben yaparim bebegimin..

Wrap sling canım. Ben aldım ama oğlum dikey durmayı sevmediği için bastı çığlığı :)) yoksa çok pratik bişey kolaylık sağlıyor
Bende çok istiyordum ama kilo artınca çok esniyormuş bizim topiş şimdiden 6 ya yaklaştı bile alsam sadece 1 ay kullancam ondan 3 aylık olunca kanguru alayım dedim

Yok canim merak etme. Sen emziriyorsun. Bebeginle arandaki bağ cok daha özel. Senin kokunu biliyor. Bana alişmaz diye duşunme sakin. Ne guzel bak dinlendiren biri var yaninda. Hatta bu cok daha iyi. Sadece anneye alişirsa, ileride çok zorluk cekersin zaten. Senden başkasinda durmaz cunku:) Biz de bugun 49 gunluk olduk. Ben de kv bi ara gelsin diye bekliyorum:)
kvdem çok titiz herşeyime karışır ama çok faydası olıyo bana o yüzden bişey demiyorum o olmasa napardım ben. misafirlerim geliyo evi baştan aşağı temizliyo ben sadece yemek hazırlıyom. bebeğim çok mızmız olduğu için genelde onun kucağında o yüzden üzülüyom gece de kvdemin odasında yatıyo o değiştiriyo altını. ben sadece emziritom bazen de altını alıyorum.

Canim tabi ilgilenmesi ve senin memnun olman çok güzel. Ama altini sen alabilirsin.. kendini iyi hissettiğin zamanlarda sen ilgilenebilirsn.. yani ben kimseye altini aldirmiyrm kizimin mesela. Kimse altini benim gibi alamaz gibi geliyo güvenmiyorum.. hadi benim işim varken başkasi avutur da işlerini ben yaparim bebegimin..
altını ben de alıyorum bu aralar uykum çok ağırlaştı gece hiç ilgilenemiyorum bebeğimle. emzirip yatıyorum o yüzden üzülüyorum bebeğim bana alışmaz diye

Günaydın annecikler biz bugün 1 aylık aşımızı yaptırdık dr a da gittik Denizli de güvendiğim bir dr doğum yaptığım hastanedeki dr yüzündrn yavruma eziyet etmişim şimdiye kadar mamayı istediği kadar ver aç bırakma dedi öyle miktar söylemem ben çocuk ne kadar istiyorsa içer dedi sütüm pek yok diyince mamadan önce mutlaka emzir sonra istediği kadar mamayı ver diyor İzmirdeki ille 3 saate 1 90 cc fazlasını verme diyordu açlıktan bağırtıp durdum çocugu onun yüzünden bu dr ortalama 2 saatden sonra ver dedi rezene ve su ver dedi diğeri kesinlikle verme demişti kehribar kolyemizi gördü kızdı bu ne diye ayağına takıyordum ben :) 1 ayda 1100 gr almış çok şükür sağlıklıymışız
Şimdiye kadar gittiğim drlar ne kadar kötü etkiliyordu beni ille emzir verme mama diye sanki varda emzirmiyormuşum gibi bu dr o kadar ılımlı ki sağmayla falan olmaz dedi sakin olduğunda aldıkça emzir sonra ver mamasını diyor
Birde bugüne kadar olan günler iyi günlerimizmiş asıl sıkıntılı dönem şimdi başlıyormuş:) 3 aya kadarda öyle dedi uyumamasınada ne olmasını bekliyorsunuz 10 dk uyudugu yeter dedi

Bende çok istiyordum ama kilo artınca çok esniyormuş bizim topiş şimdiden 6 ya yaklaştı bile alsam sadece 1 ay kullancam ondan 3 aylık olunca kanguru alayım dedim
Hahahhahahahahaha doğru topiklik olayı var gerçi daha büyük bebeklerde de kullanılıyormuş. Ben kanguruyu daha almak istemiyorum biraz daha araştırıp emin olmam lazım:))

canım sen de bilişim öğretmeniydin dimi öyle hatırlıyorum ben de bilişim öğretmeniyim ikinci dönem başlamayı düşünüyorum fakat benim bebek hep memede uyuyo o zaman napcam bilmiyo sütüm de yetiyo çok şükür kaynanam da sen gidince mama veririz diyo. ben de sağar bırakırım diyom o kadar sütün olur mu ki diyo sen napacaksın

Günaydın annecikler biz bugün 1 aylık aşımızı yaptırdık dr a da gittik Denizli de güvendiğim bir dr doğum yaptığım hastanedeki dr yüzündrn yavruma eziyet etmişim şimdiye kadar mamayı istediği kadar ver aç bırakma dedi öyle miktar söylemem ben çocuk ne kadar istiyorsa içer dedi sütüm pek yok diyince mamadan önce mutlaka emzir sonra istediği kadar mamayı ver diyor İzmirdeki ille 3 saate 1 90 cc fazlasını verme diyordu açlıktan bağırtıp durdum çocugu onun yüzünden bu dr ortalama 2 saatden sonra ver dedi rezene ve su ver dedi diğeri kesinlikle verme demişti kehribar kolyemizi gördü kızdı bu ne diye ayağına takıyordum ben :) 1 ayda 1100 gr almış çok şükür sağlıklıymışız
Şimdiye kadar gittiğim drlar ne kadar kötü etkiliyordu beni ille emzir verme mama diye sanki varda emzirmiyormuşum gibi bu dr o kadar ılımlı ki sağmayla falan olmaz dedi sakin olduğunda aldıkça emzir sonra ver mamasını diyor
Birde bugüne kadar olan günler iyi günlerimizmiş asıl sıkıntılı dönem şimdi başlıyormuş:) 3 aya kadarda öyle dedi uyumamasınada ne olmasını bekliyorsunuz 10 dk uyudugu yeter dedi
Kehribarı bende alıcam ama 3 aydan sonra falan sen niye aysğına takıyordun

kvdem çok titiz herşeyime karışır ama çok faydası olıyo bana o yüzden bişey demiyorum o olmasa napardım ben. misafirlerim geliyo evi baştan aşağı temizliyo ben sadece yemek hazırlıyom. bebeğim çok mızmız olduğu için genelde onun kucağında o yüzden üzülüyom gece de kvdemin odasında yatıyo o değiştiriyo altını. ben sadece emziritom bazen de altını alıyorum.

Her şeye tamam ama bebek senin odanda yatmali. Zaten bence en kolay gece bakimi bebeklere. Uyanip emip yine uyuyor. Yani gunduz başkalari bakabilir ama gece seninle olmali. Uyandiğinda ilk senin kokunu almali. Elbet bir gun kv gidecek yanindan. O zaman cok daha fazla afallarsin. Bebek agladiginda duyamayabilirsin alişmadigin icin. Bence bi an once yanina al..

Her şeye tamam ama bebek senin odanda yatmali. Zaten bence en kolay gece bakimi bebeklere. Uyanip emip yine uyuyor. Yani gunduz başkalari bakabilir ama gece seninle olmali. Uyandiğinda ilk senin kokunu almali. Elbet bir gun kv gidecek yanindan. O zaman cok daha fazla afallarsin. Bebek agladiginda duyamayabilirsin alişmadigin icin. Bence bi an once yanina al..
ben de bebeğin yanında yatıyordum son bi haftadır uykum ağırlaştı kendi odamda yatıyom. üzerimde bi ağırlık var. bi de bebeğim sallamaya alıştı sallamadan uyumuyo kvdem sallıyo uykusu çok hafif az uyuyo. uykusu bi düzene girse kendi odama alcam bakalım inş düzene girer

canım sen de bilişim öğretmeniydin dimi öyle hatırlıyorum ben de bilişim öğretmeniyim ikinci dönem başlamayı düşünüyorum fakat benim bebek hep memede uyuyo o zaman napcam bilmiyo sütüm de yetiyo çok şükür kaynanam da sen gidince mama veririz diyo. ben de sağar bırakırım diyom o kadar sütün olur mu ki diyo sen napacaksın
Canım evet bilişimciyim ben de. Bu yıl gitmek istemiyorm canim ben okula. 4aylik bile olmaz benim iznim bitince. .çok küçük olacak. Heyetle kapatmak istiyoruz bakalim. Benim de öyle bir durum olsa sağacak kadar olacağını sanmiyrm. Şimdi çok şükür yetiyor ama hiç sağmadim.

Back
X