Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasil bakiyosun hayret ediyorum mu dedi..bu eşleri
Yaa 10 kilo mu almasi gerekiyomş Allah Allah daha ne olsun. Benim bebeğim 1080gr almış ve doktorum mama mi veriyosun dedi. Mama evde bile yok ki dedim. Gayet iyi kilo almiş canım hiiiiç canını sıkma. ..bazen bazı şeyleri hiiiç duymazliga gelmen gerekiyo napalim..
2 aylığız daha anca kunşmalar istyor cnm çok nadr guluyoKızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
İlk oğlumda ayagima sallamaya alistirmisttim.anam ağladi ve sonunda 9 aylıkken yatağına bırakınca uyuması gerektiğini ogrettim ona.bu oğlumda beşiği ne bırakıyorum maslalh kendi kendine uyuyoBiz bugün 20 günlük olduk sukur ama uyku problemi başladı meme de uyumak istiyor öylede artik benim gogusler aciyo bende ayagimda sallamaya başladım yavaş yavaş şimdi çok güzel uyudu kollarım agrimisti sizde salliyormusunuz?
2 ayligiz 10 gündür guluyo bazende kahkaha tarzında ses cikariyo.bide bizimki atılıyor babası konuşunca falanKızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Wala canim biz 24 gunluguz ama baya biz konusurken bize bakip guluo artik bize mi guluo baska biseye bikemiyorumKızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Canım ağlama sebebi gaz mi yoksa kolik mi bizimde öyleydi durmuyordu bir türlü ama şimdi iyiyiz bizimki gazdanmis ve büyük çişini yaparken zorlanması imiş neyse ki çözümü bulduk..Canım ben ayağımda da sallıyorum battaniyede de. Bulsam eve salıncak jurucam ama durmuyot durmuyor durmuyor
Cnm bnm kiz iki haftadir guluo dun 2. Ayi bitirdikKızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Baby me leke cıkarıcı varKızlar bir şey soracağım bebeklerinizin kıyafetlerindeki özellikle de zibinlarindaki kaka lekesini nasıl çıkarıyorsunuz elde yıkayıp makinaya atmadan benim makina kesinlikle çıkarmıyor 40 derecede atıyorum ben ne yapacağımi şaşırdım ütü yapıyorum lekeleri öylece duruyor leke çıkarıcı da koymustum bu sefer hemde..
Bakalım tekrarlarsa denerim canım çok sağol. İnşallah yaşamayız bir daha ben hipp mamadan kaynaklandığını düşünüyorum.Canım biz de çektik onu fitil verdik çok rahatladı ya da bi kaşık zeytinyağı içir çok iş görüyo bi daha olmaz ama inşallag
Aşıyla bi ilgisi var mı acaba bugün bizde aşı olduk benimki de bugün emmek istemiyor beni ağlama krizine giriyorAz önceKonu Sahibi : melekyuzlum06
unab26Aktif ÜyeÜye
Yeni
Meraba taze anneler :) uzun zamandır giremiyordum buraya bugün girebildim.herkeste gaz problemi uyku problemi emme problemi okudum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hakkaten hepsini bende yaşıyorum 6 ekimde kucagıma aldım bebeğimi 2 hafta önce geldi oğlum belden uyuşturrlarak sezeryan oldum çokta memnunum 1 haftada toparladım kendşmi çok şükür.. şuan sadece emme problemim var memeyi bıraktı oğlum doymuyordu bebeğim 50gr vermişti tam 1 aylıkken aşı olduk o aşıdan sonra huysuzlaştı beni emerken ağlayarak bırakıodu beni ama şimdş ek mamaya başladık şimdide beni almıyor doktorumun dediklerini uygulayamıyorum tamamen bıraktı beni beni emerken bi sinir gelio bırakıo beni katıla katıla ağlıo dayanamıyorum yine mama veriyorum çok alıştı mamaya ne yapıcam bilmiyorum sağıpta veriyorum ama sütümde azalmaya başladı üzüntüden. Nasıl memeye alıştırabilirim tekrardan bi taktiğiniz varmı kızlar
Canm bizimki bir ayini doldurmaya yakin basladi uyaninca bana tepki vererek guluor bir sure ama sonra aciktigini anlior ve zirlama moduna girioruz sonra karnimiz doyuyor yine baslioruz siritmaya bu arada babasina 40 indan sonra gulmeye basladi...Kızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Birinci ay asisi tek bacaktan yapılıyor canım. Bizimkide aşı olduğu gün çok huysuzlanmisti aglamisti baya.sonra ağrısı geçince uyumustu.Kızlar bugün 1 aylık aşımızı olduk o zmndan beri emmek istemiyo kız çok mutsuzum biberonunda zor alıyo. 1 aylık alışa 2 tane bacaktan yapılmıyomuydu bizim tek bir tane bacaktan yapıldı
Canım teşekkür ederim baby më biberon temizleyici ıslak mendil temizleme pamuğu her şeyi almıştım leke çıkarıcısi olduğunu bilmiyordum gözden kaçırmışim hemen deneyeceğim.. Hatta annemde soruyordu bebekler için leke çıkarıcı yok mu diye..Baby me leke cıkarıcı var
Memnunum ben
Lekeye sıkıp bir gün bekletip ya da makina da su içinde bir gün bekletip cıkarıyorum tabi bu sadece beklemiş lekeler için
Bekletmeni öneririm
Rica ederimCanım teşekkür ederim baby më biberon temizleyici ıslak mendil temizleme pamuğu her şeyi almıştım leke çıkarıcısi olduğunu bilmiyordum gözden kaçırmışim hemen deneyeceğim.. Hatta annemde soruyordu bebekler için leke çıkarıcı yok mu diye..