2015 Ekim Anneleri

Canlar uyku problemi için bugün bi tv programında doktor yastığa lavanta koyun bi çay kaşığı da rezene içirin demiş rezene 1 dk kaynayıp demlenmeye bırakılcakmış deneyelim bakalım

Kızlar benimki de emmiyodu sürümde 20ml filan çıkardı ama 2 hafta çay kaşığıyla yedirdim evet çok zor oluyordu ama emmesi lazımdı sonunda başardık emerek beslenmeye programlı bebekler biberon emzik vermeyince mecbur döndü ve şimdilerde gece çok emmediginden sagiyorum 90 ml civarı çıkıyor onuda gündüz sürekli memede olduğundan yetmediginde bölüp veriyom pes etmeyin AC bırakmadan emmeye alistirin emin olun bu günler geçecek meme için delirdigi günler gelecek
Az önceKonu Sahibi : melekyuzlum06

unab26Aktif ÜyeÜye

Yeni

Meraba taze anneler :) uzun zamandır giremiyordum buraya bugün girebildim.herkeste gaz problemi uyku problemi emme problemi okudum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hakkaten hepsini bende yaşıyorum 6 ekimde kucagıma aldım bebeğimi 2 hafta önce geldi oğlum belden uyuşturrlarak sezeryan oldum çokta memnunum 1 haftada toparladım kendşmi çok şükür.. şuan sadece emme problemim var memeyi bıraktı oğlum doymuyordu bebeğim 50gr vermişti tam 1 aylıkken aşı olduk o aşıdan sonra huysuzlaştı beni emerken ağlayarak bırakıodu beni ama şimdş ek mamaya başladık şimdide beni almıyor doktorumun dediklerini uygulayamıyorum tamamen bıraktı beni beni emerken bi sinir gelio bırakıo beni katıla katıla ağlıo dayanamıyorum yine mama veriyorum çok alıştı mamaya ne yapıcam bilmiyorum sağıpta veriyorum ama sütümde azalmaya başladı üzüntüden. Nasıl memeye alıştırabilirim tekrardan bi taktiğiniz varmı kızlar

Benimki hiç emmiyor artık beni tamamen bıraktı anca biborana sağıyorum sütümü öyle veriyorum ama 2 göğüsümdende 20cc çıkıyor zamanla tamamen bitecek sütüm belli. Mamaya çok alıştı biberonla veriyorum ne yapabiirim mememi alması için yardım lütfen yaa

Canım
Günaydın kızlar. biz bugün 48 günlük olduk. Bebeğim kolik akşamları bi başlıyo ağlamaya iki kişi susturamıyoz kayınvalidem doğumdan beri yanımda. bana çok faydası oluyo bebekle ilgileniyo altını alıyo ağladığında alıyo kucağına konuşuyo avutıyo o olmasa ben kafayı yerdim. gece bebeği sallıyo ben uyuyorum sadece emzirmeye kaldıryo beni. Bu durum çok güzel fakat bebeğim bana alışmayacak diye korkuyorum. sürekli ağladığı için genelde kvdem alıyo. sizce bebeğim kvdeme mi alışacak ne yapmalıyım bana bi akıl verin.
canım belki ilk zamanlar biraz Zor olucak senin için ama bence biraz kendin bakmaya alışmalısın. Çünkü Kv gittiğinde senin için daha zor olur. Ne bileyim yemek vb şeyleri annen yapsın sen bebekle ilgilen haaa yorulduğunda tabiki yardım ederler sana ama bebeğin asıl ihtiyaçlarını sen yap derim.. Sana alışır tabiki bu konuda sıkıntı yaşamazsın çünkü daha çok küçük ama Kv olmadığında çok zorlanırsın

kvdem çok titiz herşeyime karışır ama çok faydası olıyo bana o yüzden bişey demiyorum o olmasa napardım ben. misafirlerim geliyo evi baştan aşağı temizliyo ben sadece yemek hazırlıyom. bebeğim çok mızmız olduğu için genelde onun kucağında o yüzden üzülüyom gece de kvdemin odasında yatıyo o değiştiriyo altını. ben sadece emziritom bazen de altını alıyorum.

Afedersin pislige de batsam onu bu kadar müdahil etmem bebeğime evime çünkü bi yerde mutlaka ipleri eline amir önüne gecemem o sinir kalkar bence bebeğinin her şeyini zor da olsa sen yap :( ben ayda bi kadın çağırıyorum bnormalde uyuyunca da yapmaya çalışıyorum eğer kv gelse daha söz geçiremem :(

Afedersin pislige de batsam onu bu kadar müdahil etmem bebeğime evime çünkü bi yerde mutlaka ipleri eline amir önüne gecemem o sinir kalkar bence bebeğinin her şeyini zor da olsa sen yap :KK43: ben ayda bi kadın çağırıyorum bnormalde uyuyunca da yapmaya çalışıyorum eğer kv gelse daha söz geçiremem :KK43:
Aynen oyle
Ben anneme bıle ettırmem
Herkes duracagı yeri bilecek
Yardım etmek ısteyen yer sılsın mesela
Yemek pısırsın
Toz alsın

Kızlar Philips avent elektrikli pompam tekliyordu. Şimdi de çekiş gücü azaldı. Aynı memede ara verince çekmiyor. Yani başlayıp bitirene kadar memeden ayırmamam lazım yoksa çekmiyor. Var mı Böyle sorun yaşayan :KK43:

Benimki hiç çekmiyordu Valf leri bozukmus değiştiler sende servise götür bence

yemeği bqzen ben bazen o yapıyo. kurallara gelince kvnin karışmaması imkansız gibi çok titiz ve herşeye karışıyo ters cevap versem alınıyo. kızıp da gider diye korkuyom şimdilik hep bizle kalacak. ikinci dönem okula başlayacam brbeğe kv bakacak

Canım işin zor inşallah öyle olmaz ama bi yerden sonra soylenirsin oda ben temizler bakarken iyiydi nankörlük yapıyorsunuz der mahçup eder seni o kafa çok kotu

2 dk rahat durcak diye çocuğu ömür boyu bronşit mi yapalım sevgili Kaynanacigim de onaaaa

Oyy sorma diyorum hemen yok yok vs vs :( bugunde misafirlikte ver hele diyo hep o gezdiriyor emecek diye evde canımı yer misafirlikte vermiyor emzireyim:( arabada biberonla süt veriyo bırakmıyor ben vereyim 3 kere soyledim de ana kucağına koydu oynamaya az kaldı dr um nerdeee

kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz gecen hafta sağlık ocağına gittiğimde hemşire prima kullanma israil malı bebekleri kısırlaştırıyolar dedi kafam karıştı huggise aldım ama 2 numara sıktı bebeğimi hangi beze devam etmeliyim kararsızım sürekli bezde değiştirmek istemiyorum sizlerr neler kullanıyosunuz?

Ben hanfendinin uyanikken çişli beze değil, temiz beze kaka yaptiğini farkettiğimde baticaz galiba dedim. Sonra bi arkadaşim Şok'ta satilan Baby Star'i onerdi. Denedim ve oldukça memnun kaldim. Pişik, taşirma filan yapmadi. Prima pişik yapmişti. Şu an 3.paketteyim. Üstelik diğerlerinin yari fiyatina.

Kızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı

Benim minik 49 günlük. Uzun süredir uyandiğinda ya da biz konuşurken gülümsüyordu. Ama bence bilinçli değildi. 10 gündür filan bilinçli gülüyor. Çünkü belli vurgularima, hareketlerime, söylediklerime daha fazla tepki veriyor, heyecanlaniyor. Ve ben onu yemek istiyorum:)

Oyy sorma diyorum hemen yok yok vs vs :KK43: bugunde misafirlikte ver hele diyo hep o gezdiriyor emecek diye evde canımı yer misafirlikte vermiyor emzireyim:KK43: arabada biberonla süt veriyo bırakmıyor ben vereyim 3 kere soyledim de ana kucağına koydu oynamaya az kaldı dr um nerdeee
Ya allah ne çatlak karilar var yahuuu.ilk torunumu bukadar görmemiş lik yapiyo.misafirlere hava atiyo dur o.bak ben bilinçli ilgili bir neneyim diye.sen takma keyfini çıkar nasılsa 3 aya kadar sana atılacak yawrun herkesin kucağında huysuzlanacak

Oyy sorma diyorum hemen yok yok vs vs :KK43: bugunde misafirlikte ver hele diyo hep o gezdiriyor emecek diye evde canımı yer misafirlikte vermiyor emzireyim:KK43: arabada biberonla süt veriyo bırakmıyor ben vereyim 3 kere soyledim de ana kucağına koydu oynamaya az kaldı dr um nerdeee
Yaa seviyorlar tamam da anneyi biraz özgür bıraksınlar bebeginle....

Ya allah ne çatlak karilar var yahuuu.ilk torunumu bukadar görmemiş lik yapiyo.misafirlere hava atiyo dur o.bak ben bilinçli ilgili bir neneyim diye.sen takma keyfini çıkar nasılsa 3 aya kadar sana atılacak yawrun herkesin kucağında huysuzlanacak

Evet ilk torunu bugün kendi kardeşleri kızdı uyuyan çocuğa dokunulur mu dedi nasıl kızdı lar ohh dedim içimden korkar rahatsız olur dediler ben korkutmuyorum diyo te allahım geliyor cinnet martılar ediversin o yuzune:)

Kaygilim bizde aynı sen gibiyiz ya bende meme olmasa hiç önemli değilim sanki kucagimdan alıp ver bi sevwyim diyor sürekli zaten emzirmeden emzirmeye alıyorum her kv ye geldiğimde aynı şey oluyor benimde oynatmama az kaldı vallahi sabahın köründe alıp gidiyorlar yanımdan sevmek için off off

Kizlar sevgilibebek.com diye bir siteden 0-6ay zeka kartları aldim. Daha elime ulaşmadı çok merak ediyorum. Bizim cimcime dönenceyi çok güzel takip etmeye başladi maşallah. 56gunluk. Erken eğitim zeka kartlarından alan oldu mu merak ettim? ?? Ben kullannca da yorum yaparım buraya

Y
Kaygilim bizde aynı sen gibiyiz ya bende meme olmasa hiç önemli değilim sanki kucagimdan alıp ver bi sevwyim diyor sürekli zaten emzirmeden emzirmeye alıyorum her kv ye geldiğimde aynı şey oluyor benimde oynatmama az kaldı vallahi sabahın köründe alıp gidiyorlar yanımdan sevmek için off off
Yaa her evde oluyor sanırım bu tür götürme muhabbeti. ..ilk çok yadirgadim şimdi aliştm bu muhabbete sanirm. .

Back
X