- 25 Şubat 2014
- 385
- 525
- 33
Çözümü nasıl buldunuz canımCanım ağlama sebebi gaz mi yoksa kolik mi bizimde öyleydi durmuyordu bir türlü ama şimdi iyiyiz bizimki gazdanmis ve büyük çişini yaparken zorlanması imiş neyse ki çözümü bulduk..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözümü nasıl buldunuz canımCanım ağlama sebebi gaz mi yoksa kolik mi bizimde öyleydi durmuyordu bir türlü ama şimdi iyiyiz bizimki gazdanmis ve büyük çişini yaparken zorlanması imiş neyse ki çözümü bulduk..
Yaa çok sinir bozucu oluyor canım ya sizde de mi aynı durum var . Biz iki gün sonra evimize gidiyoruz da rahatım 5 6 gün disimi sikacagim artık napayim zaten ona güvenip rahatlatiyorum kendimi.Y
Yaa her evde oluyor sanırım bu tür götürme muhabbeti. ..ilk çok yadirgadim şimdi aliştm bu muhabbete sanirm. .
İlk defa bugün konuşurken güldüKızlar bebişleriniz nekadarlıkken farkında olarak gülümsemeye başladı
Kaygilim bizde aynı sen gibiyiz ya bende meme olmasa hiç önemli değilim sanki kucagimdan alıp ver bi sevwyim diyor sürekli zaten emzirmeden emzirmeye alıyorum her kv ye geldiğimde aynı şey oluyor benimde oynatmama az kaldı vallahi sabahın köründe alıp gidiyorlar yanımdan sevmek için off off
Evet canım büyüyünce götürürz deniyor. .ya sonuçta dedesi babanesi gitmesinde bir sıkıntı yok. Onlar köyde oturuyr. Aramizda 10dk mesafe var. Şöyle düşün canım büyüyünce ne bileyim eşinle bir sinemaya gitmek istersin birakirsn. Hem onlarin gönlü olur hem bizim için değişiklik olur..öyle düşünüyorum artık. Sen de sık canım dişini bak az kalmış. Napalım sabır etmek en güzeli..Yaa çok sinir bozucu oluyor canım ya sizde de mi aynı durum var . Biz iki gün sonra evimize gidiyoruz da rahatım 5 6 gün disimi sikacagim artık napayim zaten ona güvenip rahatlatiyorum kendimi.
Kizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki
Bizde bugün yaptırdık tek bacaktan 1 tane yaptılarKızlar bugün 1 aylık aşımızı olduk bugün o zmndan beri emmek istemiyo kız çok mutsuzum biberonunda zor alıyo. 1 aylık alışa 2 tane bacaktan yapılmıyomuydu bizim tek bir tane bacaktan yapıldı
Evet canım büyüyünce götürürz deniyor. .ya sonuçta dedesi babanesi gitmesinde bir sıkıntı yok. Onlar köyde oturuyr. Aramizda 10dk mesafe var. Şöyle düşün canım büyüyünce ne bileyim eşinle bir sinemaya gitmek istersin birakirsn. Hem onlarin gönlü olur hem bizim için değişiklik olur..öyle düşünüyorum artık. Sen de sık canım dişini bak az kalmış. Napalım sabır etmek en güzeli..
yaa bende onu uyutmaya çalışıyorum, uyutuyorum sonra uyuyunca çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum belli bi süre başında bekliyorum.. Bebeğimmm sen uyuduğunda ben seni çok özlüyorumAyy okuyunca senin üzülmene üzüldüm canim.. gözünün önünden gitmez dogrudur canım için parçalanr.. ben de zorlandgnda ikindiginda üzülyrm bazen..bir de kusarkenki yüz ifadesi..sanki benim midem bulanıyr gibi oluyrm..onun gazi varken ben de var cikarrsam rahatlar diye geçyr icimden saçma belki ama annelik bu olsa gerek..
Mutlaka bekliyorum bende dün bakıyordum o kartlara işe yarar mı acaba diye merak ediyorumKizlar sevgilibebek.com diye bir siteden 0-6ay zeka kartları aldim. Daha elime ulaşmadı çok merak ediyorum. Bizim cimcime dönenceyi çok güzel takip etmeye başladi maşallah. 56gunluk. Erken eğitim zeka kartlarından alan oldu mu merak ettim? ?? Ben kullannca da yorum yaparım buraya
memeye doğru yaklaştırıp Ağzına enjektörle mama sık memeyi alıncada yan taraftan sıkmaya devam et canım..çok faydasını gördük biz umarım sizde görürsünüz.. Birde biberonla verme eğer biberon kullanıyorsanAz önceKonu Sahibi : melekyuzlum06
unab26Aktif ÜyeÜye
Yeni
Meraba taze anneler :) uzun zamandır giremiyordum buraya bugün girebildim.herkeste gaz problemi uyku problemi emme problemi okudum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hakkaten hepsini bende yaşıyorum 6 ekimde kucagıma aldım bebeğimi 2 hafta önce geldi oğlum belden uyuşturrlarak sezeryan oldum çokta memnunum 1 haftada toparladım kendşmi çok şükür.. şuan sadece emme problemim var memeyi bıraktı oğlum doymuyordu bebeğim 50gr vermişti tam 1 aylıkken aşı olduk o aşıdan sonra huysuzlaştı beni emerken ağlayarak bırakıodu beni ama şimdş ek mamaya başladık şimdide beni almıyor doktorumun dediklerini uygulayamıyorum tamamen bıraktı beni beni emerken bi sinir gelio bırakıo beni katıla katıla ağlıo dayanamıyorum yine mama veriyorum çok alıştı mamaya ne yapıcam bilmiyorum sağıpta veriyorum ama sütümde azalmaya başladı üzüntüden. Nasıl memeye alıştırabilirim tekrardan bi taktiğiniz varmı kızlar
ben de bakıyorum bebeğe tabi ama bebeğim uyanık olduğunda genelde ağladığı için ona veriyom. bebekle konuşuyo bişeyler yapıyo ben çok üzülüyprum bebek ağlayınca daanamıyorum. kvdem sürekli bizle kalcak o yüzden gider diye sıkıntım yok gitse bile bir hafta sonra gelcek. 3 aya kadar biyere yollamam daCanım
canım belki ilk zamanlar biraz Zor olucak senin için ama bence biraz kendin bakmaya alışmalısın. Çünkü Kv gittiğinde senin için daha zor olur. Ne bileyim yemek vb şeyleri annen yapsın sen bebekle ilgilen haaa yorulduğunda tabiki yardım ederler sana ama bebeğin asıl ihtiyaçlarını sen yap derim.. Sana alışır tabiki bu konuda sıkıntı yaşamazsın çünkü daha çok küçük ama Kv olmadığında çok zorlanırsın
Ben almak istiyordum ama bebeğiö kilolu 7 kilodan sonra zor olabiliyormuş kullanması dokuma sling daha uzun kullanılıyormuş o da pahalı alıp 1 ay sonra kenara kaldırmaktansa diye almadımKimse sling kullanmıyor mu?![]()
Kizlar hepinizi okuyor ama cevap yazmayafirsat bulamiyorum
Eşimin memleketinde öğretmenim. Lohusalikla birlikte gurbeti dibine kadar yaşıyorum. Annem 10 günlükken gitti. Evde onsuz yapamiyorlarmis. Hepsine kızgın ve kuskunum. Eşime de anlatamıyorum derdimi. Bu oglumbdaha var o da küçük üç yaşında. Kardeşini çok kiskandi altına yapmaya başladı gecevaglamalari bitmiyor. Kafayı yemek üzereyim. Neyse ki kv bizdevkaldi. Buyuk le o ilgilendi sağolsuno burda olunca aakşamları kp gorumce eşi hepsi arada buraya gel iyi. Kalabalıktan çok bıktım. Kg kirk çıkınca gidecek ne yap caz bilmiyorum. Dua edelim birbirimize ben süreçler hemen ve kolaycacik atladım ins. Anlattım rahatladım. Iyi ki varsiniz
Aynı aynı kendi annem babam KaRdeşim rahat olsun rahat uyusun çocuk diye iki de bir almıyorlar hem daha ufacık bebek ellenip durulmaz ki ya . Kv gil uyuyan cocugu bile elleyip duruyorlar sinirime dokunuyor ya . Bebek emmese uyumasa da olur onlar için yeter ki onların kucağında olsun da sevsinler. Bir de kp durup durup çocuk burda çok iyi duruyor diyo. Normalde çok gaz sıkıntısı cekiyo kızım sürekli ağlıyordu bizde aradiklarinsa söylüyorduk ağlıyor durmuyor diye buraya gelirken sab simplex aldık iyi geldi galiba burada uyuyor kizim baba ilaç iyi geldi diyoruz valla ben bilmem çocuğun biseyi yok duyup duruyor sanki yalan borcumuz var biz bakamiyoruz sanki kızıma benden daha iyi kimse bakamaz bir kere bebeğine onun üstüne en çok titreyen bu hayatta en çok seven benim . Ama sanki onlar kendileriymis gibi dusunuyorlar. Meme olmasa ben olmasamda olur sanki aramıza alıp yatalim ama meme yok meme olsa diyorlar hey allahım ya bir o eksik o lafa çok sinir oldum ben içime işledi yani birde aralarına alacaklarmis heeeh az zorEvet meme olmasa hayatta vermez ama ben alırım Hayır iki sallayinca yoruluyor hemen emzir diyo ama alt açma soyma denince hemen çocuğu hiç kucağıma alamıyorum oraya gidince sevmek illa diodibe olmak demek değil. Benim alemde çok seviyo ama koltuğa koyuyorum orda konuşarak başında durup seviyolar
Canım evet o zaman sıkıntı değil ama kimseyle paylaşmak istemediğinden mi oluyor böyle anlamadım :)Evet canım büyüyünce götürürz deniyor. .ya sonuçta dedesi babanesi gitmesinde bir sıkıntı yok. Onlar köyde oturuyr. Aramizda 10dk mesafe var. Şöyle düşün canım büyüyünce ne bileyim eşinle bir sinemaya gitmek istersin birakirsn. Hem onlarin gönlü olur hem bizim için değişiklik olur..öyle düşünüyorum artık. Sen de sık canım dişini bak az kalmış. Napalım sabır etmek en güzeli..