Ayy herkesin ailesinde bebek olunca böyle mi oluyor ya yeter artık hepimiz ayımızı doldurduk rahat bırakın artık rahatt
Offf ne zaman gidecekler yaa direk süt kesilme sebebi

bizim de ilk 1 hafta hepsi başımdaydı ben annemle aynı apartmanda oturuyorum ona rağmen kv ilk hafta gelip kaldı görünce her gün geldi herkes yatak odamda yaşadı resmen. Annem onlara hizmet etmekten ne torununu ne beni göremedi sinir krizleri geçirdim içten içe bebeğe alışma evresi zaten çok zor Of off aklıma geldikçe daralma geliyor. Çok şükür artık misafir gibi gelip gidiyorlar. Kv.nin hurafelerinden kusmuştum. Yok 40 gün mezarı açıkmış boğdu resmen beni banyo yapıyorum hoop kapıyı açıp iyi misin die beni kontrol ediyor

ki kendi annem ve eşim yapmaz bunu rahatsız olurum diye. Evine gitti sonra tekrar geldi annem kendi evinden tuz almaya gitmiş vay efendim nasıl beni yalnız bırakırmış ben lohusaymışım. Anneme de bir geldiler o benim kızım senden daha fazla düşünürüm merak etme diye. Hepimizin ki film olur yeminle
Sen de bağırsaydın ulu orta. "Aranızda mememiiii görmeeyen vaar mııı" die
Çok şükür canım ayyyynı ortam bizde de vardı çok şükür bitti o günler. Evimin bütün düzeni bozulmuştu hala istediğim hale getiremedim.
Canım ılık suya gazlı bezi batırıp sil ben de yapıyorum rahatlıyor yavrucak. İnşallah böyle basit bir şeydir anneciğini tekrar emer. Sabırlı olmaya çalış.