2015 Ekim Anneleri

3 hafta fln oldu cnm evet sancı süreleri baya azaldı . Önceden ağlama krizlerine girerdi gaz cıkartana yada kaka yapana kadar.
İnşlh böyle böyle geçicek
Gerçi dr bize dün asıl sıkıntılu dönem yeni başlıyor dedi:) 1 ayını yeni doldurduk 3 aya kadar sıkıntı devam dedi:) bu arada ben bugün rezene verdim onunda etkisi oldu mu bilmiyorum

Merhaba kızlar. Sizi çok özledim ama çok şiddetli hastalık geçiriyorum bu yüzden giremiyorum. Hamilelikte sagra kesemde taş oluşmuş artı vir haftador hiö bir doktorun sebebedş çözemediği mikrop bar kankmda ateşim hel 39-40. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Selam kızlar. Doktora gittik bugün. Kızımın ağzının içinde hafiften beyazlıklar vardı, emziğin değdiği yerlerde tahriş olmuş bir görüntü ve poposu halen kızarıktı. Ağzının içine jel krem yazdı. Emziği her gün kaynat ve çok temiz tut dedi. Kızıma uslu bir kız olursa şirinleri göreceğini söylemiştim. Kolay yolunu seçmiş mantar olmuş :)) şirinleri değil gargamel kılıklı doktoru gördü :)) eve geldik, yorulmuşum. Kızı da yanıma aldım ben külçe altın o minik yonca uyuduk mışıl mışıl. Allah bebîşlere bize sağlık versin. Doktora gitmesi ayrı Dr kontrolünde kızımın ağlaması ayrı... Zor vallahi

Selam kızlar. Doktora gittik bugün. Kızımın ağzının içinde hafiften beyazlıklar vardı, emziğin değdiği yerlerde tahriş olmuş bir görüntü ve poposu halen kızarıktı. Ağzının içine jel krem yazdı. Emziği her gün kaynat ve çok temiz tut dedi. Kızıma uslu bir kız olursa şirinleri göreceğini söylemiştim. Kolay yolunu seçmiş mantar olmuş :)) şirinleri değil gargamel kılıklı doktoru gördü :)) eve geldik, yorulmuşum. Kızı da yanıma aldım ben külçe altın o minik yonca uyuduk mışıl
Geçmiş olsun miniğine.
Bizimki henüz emzik ayıramıyor. 4 tane emziği var. Her daim temiz emziği oluyor. Her biri farklı marka ve hepsini alıyor. Tuttuğu emzikten yedek alırsan canım daha rahat edersin.

Merhaba kızlar. Sizi çok özledim ama çok şiddetli hastalık geçiriyorum bu yüzden giremiyorum. Hamilelikte sagra kesemde taş oluşmuş artı vir haftador hiö bir doktorun sebebedş çözemediği mikrop bar kankmda ateşim hel 39-40. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Allah şifasını versin canım. İnşallah tez vakit iyileşirsin. Dualarım seninle.

Kanama nasıl oluyor acaba? İlk aklımda o vardı ama takan arkadaşlarım soğuttu. Kayma yapıyor şu bu. İyice düşünüp karar vermem lazım.
Benim daha 40 ım çıkmadı dr takabiliriz sorun olmaz dedi zaten az az kanamam devam ediyordu takıldığı gün epey oldu bugün 4. gün takılalı hala devam ediyor ama öyle çok değil adetin 3-4. Gününde olduğu kadar 2. Ayında kontrole çağırdı sonrada senede bir kontrol

Kizlar benim kızım 2 gündür salya akitiyor. Nette baktım diş cikarma belirtisi olabilir. 2 aylık olcaz inşallah cuma günü erken değil mi. Ama belirtiler diş çikarmadan 2 ay evvel de başlayabiliyrmş...var mi sizde de böyle durumlar???
Cnm biz 45 günlüğüz 5 gündür bizde de durum aynı. Doktora sordum diş de olabilir dedi 3 aylıkken diş çakaranlar varmış bir de 1,5-2 aylıkken tükürük bezleri çalışöaya başlıyprmuş doğru düzgün ondan da olabilirmiş m

Benim daha 40 ım çıkmadı dr takabiliriz sorun olmaz dedi zaten az az kanamam devam ediyordu takıldığı gün epey oldu bugün 4. gün takılalı hala devam ediyor ama öyle çok değil adetin 3-4. Gününde olduğu kadar 2. Ayında kontrole çağırdı sonrada senede bir kontrol
Adet zamanı kanamalar 10 gün civarı oluyor falan dedi arkadaşlarım. Kafam karıştı o yüzden. İnşallah memnun kalırsın canım. Ben de karar vereceğim bu hafta.

Adet zamanı kanamalar 10 gün civarı oluyor falan dedi arkadaşlarım. Kafam karıştı o yüzden. İnşallah memnun kalırsın canım. Ben de karar vereceğim bu hafta.
Hadi ya 10 gün mü bilmiyordum umarım öyle olmaz sıkılırım ben:) ama diğer yöntemlere göre daha kolay geldi bana 1 kerede hallediyorsun ilac ilk evlenince 5-6 ay kullandım benlik değil her gün içmek unutuyordumda alarm kuruyordum sende içine en çok hangisi sinerse ona karar verirsin

Canım benim doktorumda spiral önerdi.. Ama ben hala karar veremedim.. Takılırken Ağrı oluyormu, yada vb sıkıntılar takıldıktan sonra oluyormu? Birde em Güvenilir korunma yöntemi dedi doktorum sezeryan Olduğum için özellikle önerdi.. Senin yorumun nedir yada spiral taktıranlar yorumlarını paylaşsa çok mutlu olurum :):)

Canım benim doktorumda spiral önerdi.. Ama ben hala karar veremedim.. Takılırken Ağrı oluyormu, yada vb sıkıntılar takıldıktan sonra oluyormu? Birde em Güvenilir korunma yöntemi dedi doktorum sezeryan Olduğum için özellikle önerdi.. Senin yorumun nedir yada spiral taktıranlar yorumlarını paylaşsa çok mutlu olurum :):)
Takılırken çatı muayenesinden farklı birşey hissetmedim hatta istediği yere yerleşmedi diye 2-3 sefer uğraştı sadece rahatsızlık duydum takıldığı gün hafif adet sancısı gibi ağrı oldu dr normal dedi öyle ağrı kesici gerektircek bir ağrı değildi 1-2 gün kanamam fazlaydı baya azaldı şimdi ben hamilelikte karar vermiştim taktırırım diye kıntrolde dr yumurtlamaya başlamışsın dikkat edin diyince bende spirali ne zaman takabiliriz dedim istersen şimdi takalım dedi taktırdım bende

Burayı okudukça rahatlıyorum bi bizde yokmuş bebeğin gazıydı, uykusuydu, kendi uykusuzluğumdu, kolik bebekti, çevreden karışanlar bilmem ne diyorum, iyiki var burası :KK49:
Tam 1 aylık canım ben başta medela calm aldım o baya zorlayıcı bir biberon emmeden gelmiyor sonrada psikolojik olarak ben rahatladım olmazsa dünyanın sonu değil diye bir anda kendi kendine başladı ama benim sütüm çok az o yüzden biraz durup bırakıyor istediği gibi gelmediği için ama içtiği 2 yudum kardır diyerek uyku sersemiyken yada keyifliyken veriyorum hemen emzik niyetine kullanıyor ama olsun belkş o emdiğiyle çoğalır
Sende medela biberonu bir dene ve olmuyorsa da çok üzülme biz gerildikçe bebeklerimiz daha çok etkileniyor
Teşekkür ederim canım, evet o biberondan alıp denemeyi düşünüyorum ben elimden geleni yapayım da gerisini oğlum bilir emmezse bu keyiften kendisi mahrum kalacak :P.. aynen bende çoğalır niyetiyle tutturmaya çalışıyorum ama silikonla tutuyor bugün bir kere emdi 10 dk kadar durdu çok şükür, tabi aktif emmediği için arkasından mama istiyor, hala takıyorum da eskisi kadar değil öyle yada böyle büyüyecekler inşallah:KK66:

Kızlar süt ve yoğurt nasıl tüketiyorsunuz, yogurt kimyonla yedim gaz yapmasin diye ama gaz oldu bende o gun yavrum da zorlandı. Süt de içmeye korkuyorum, laktozsuz iciyorum bi kupa günde.. bu yediklerimizin gaz yapmasına, ayağımza çorap-patik giymeye ne zaman son vermeliyiz cogunuzun 40i cikti, 40tan sonra biraz rahatlıyoz mu :KK43:

Canım bence hiç üstüme önümüz kış çorap patik her daim olsun 40 değil ama zaman geçtikçe rahatliyo insan birbirine alışıyor huylaribi öğreniyor yavrusunu ben gaz yapacak şeyler yemiyor um ama yinede oluyor birde gece kalktığımda usutuyorum biraz bence bi şey giysem terletiyo giymesem usuyorum:(

Kizlar oglum Emdikten sonra durduk yere boğazına süt kaçmış gibi öksürüyo boguluyo gibi tabi cok korkuyorum tikaninca neden öyle oluyo olabilir

Kızın kakası, gazı, uyumaması, ağlaması, çok bilmişlerin verdiği öğütler, şunu yap ki şöyle olsun demeleri yetmiyormuş gibi şimdi de zona oldum :KK43: demem o ki kızlar kendinize dinlenme zamanları oluşturun, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendircek şekilde beslenin 2 gündür ölcem ağrıdan kaşıntıdan. Emzirdiğim için ilacını da veremedi doktor. Ağlamak istiyorum :KK61:
Cok gecmis olsun canim

Back
X