- 21 Mart 2014
- 167
- 107
- 103
inş dediğin gibi olur canımBirikir birikir bi anda hepsi silinir geçecek onun evladıni bi kere sevişmek Opusu sizi birbirinize baglar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş dediğin gibi olur canımBirikir birikir bi anda hepsi silinir geçecek onun evladıni bi kere sevişmek Opusu sizi birbirinize baglar![]()
Yaa ben olmadım hamile olabilir miyim yoksa aman allahım... Hiç aklıma gelmemişti böyle birşey ya. Ben ne zaman olacağım bakalımMerhaba regl, merhaba adet sancısı, merhaba acaba hamile miyim korkuları size de merhaba güzel anneler :) dün gece itibariyle regli günlerine dönmüş bulunmaktayım Başka regl olan var mı ağrınız oldu mu sizinde
Cnm ya biz prima 5 yildiz kullanioruz memnunuz halamiz gecen normal prima alms gelirken o bile fark etti pisti popomuz birazcik sudocrem ve vazelinle cozduk hemen sorunu... o degilde millet bimdeki bez harika dio nasi oluo pisik yapmiomus cok memnunlarmis simdi degil belki ama ilerde denicem su bezi sirf meraktanbebek bezi değiştirip memnun kaldığınız marka varmı? ben huggies kullanıyorum değişiklik yapacağım ama karar veremedim prima ile molfix arasında kararsız kaldım
Hahaha aynen hala cocugu birakip bi kuafore gidemedim yaaaa imdaaat artik bakimsizliktan olceeemmm omg! yaniiiYa kızlar hepimiz neredeyse 1,5-2 aylık olduk. Hala k.çımızı başımızı toparlayamadik bir türlübebişler bir yandan gazdı kakaydı memeydı . Biz halen göbişli saç baş o biçim . Ne zaman normal hayata gecicez. ( yanında annesi kayinvalidesi olanlar daha olayın tam farkında değiller. Şenlik yalnız kalınca başlıyor
) Ben hep bakımlı anne olucam diye geziyordu Hahahaha . Bir tane kotum var popomdan geçen. İkinci derim gibi oldu.ilerde ameliyatla kaziyacaklar üstümden. Ay vallahi gülüyorum aynada artık halimi gördükçe. Dur bakalım ben kendime 1 ay daha süre verdim. Kız 3 aylık olunca toparlarız façayı diye düşünüyorum
![]()
Cnm ya biz prima 5 yildiz kullanioruz memnunuz halamiz gecen normal prima alms gelirken o bile fark etti pisti popomuz birazcik sudocrem ve vazelinle cozduk hemen sorunu... o degilde millet bimdeki bez harika dio nasi oluo pisik yapmiomus cok memnunlarmis simdi degil belki ama ilerde denicem su bezi sirf meraktan![]()
Ahahah ay aynı yaa bi tayt birde eşofman giymekten bıktım dana gibiyim ya göbek mayalanmis hamur gibi .kalça desen bidon.... Ne giydiğim yakışıyor ne taktigim. Ne zaman eski halimize döneceğiz bilmiyorum ama ben bu pasaklı şişko halimden bıktım aynada kendime baktıkça moralim çok bozuluyor. Geçenlerde eşim dalga geçti mahsusdan dedi biliyorum ama agladim. Yemek yiyorduk gorumcemde vardı kendisi kıl gibi ince (esim) bişey yiyip içmez az birşey yedi gorumcem sende hemen doyuyorsun ve dedi. Esimde benim için o çok yediginden bana gerek kalmıyor dediYa kızlar hepimiz neredeyse 1,5-2 aylık olduk. Hala k.çımızı başımızı toparlayamadik bir türlübebişler bir yandan gazdı kakaydı memeydı . Biz halen göbişli saç baş o biçim . Ne zaman normal hayata gecicez. ( yanında annesi kayinvalidesi olanlar daha olayın tam farkında değiller. Şenlik yalnız kalınca başlıyor
) Ben hep bakımlı anne olucam diye geziyordu Hahahaha . Bir tane kotum var popomdan geçen. İkinci derim gibi oldu.ilerde ameliyatla kaziyacaklar üstümden. Ay vallahi gülüyorum aynada artık halimi gördükçe. Dur bakalım ben kendime 1 ay daha süre verdim. Kız 3 aylık olunca toparlarız façayı diye düşünüyorum
![]()
Canım inş humananın etkisini görüyorsundur.. Yada eskisine göre sütün arttı mi? Bugün yine yeniden süt artırma çabalarına başladım umudumu yitirmicem Allah'ın izniyle Başarıcam diye düşünüyorum :) ama mama takviyesinde kesmiyorum tabi.. Bugün Dr ye gittik aşımızıda olduk çok şükür bi Sıkıntımız yokO senin tatlılığın güzel annee![]()
Ben de fön tutmuyorum hiç canım kendi hemen kuruyor zaten. En fazla radyasyon onda var bildiğimden kullanmıyorum.Bizimkisi actirmio benm fonn makinam elektiriklenmeyi onleyici ions mu ne bisey gonderio kapatma yeri var kullanalim diorum ama yok cok pipirikliyiz herseye karsi, dedigin gibi bazen uyumayinca hemen netten sesini aciorum 5 dakkada uyuyo hosuna gidio
Aynen ya amma atıp tutardım bi doğum yapıyolar salıyorlar kendilerini ne var yani derdim hele kilo veremeyenlereYa kızlar hepimiz neredeyse 1,5-2 aylık olduk. Hala k.çımızı başımızı toparlayamadik bir türlübebişler bir yandan gazdı kakaydı memeydı . Biz halen göbişli saç baş o biçim . Ne zaman normal hayata gecicez. ( yanında annesi kayinvalidesi olanlar daha olayın tam farkında değiller. Şenlik yalnız kalınca başlıyor
![]()
Çok özür dilerim ama dicem valla hem de görümcenin yanında haa "ÖKÜZZZ"Ahahah ay aynı yaa bi tayt birde eşofman giymekten bıktım dana gibiyim ya göbek mayalanmis hamur gibi .kalça desen bidon.... Ne giydiğim yakışıyor ne taktigim. Ne zaman eski halimize döneceğiz bilmiyorum ama ben bu pasaklı şişko halimden bıktım aynada kendime baktıkça moralim çok bozuluyor. Geçenlerde eşim dalga geçti mahsusdan dedi biliyorum ama agladim. Yemek yiyorduk gorumcemde vardı kendisi kıl gibi ince (esim) bişey yiyip içmez az birşey yedi gorumcem sende hemen doyuyorsun ve dedi. Esimde benim için o çok yediginden bana gerek kalmıyor dedi
Canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı tabiki sorucaz paylaşımlarda buluncaz.Canım inş humananın etkisini görüyorsundur.. Yada eskisine göre sütün arttı mi? Bugün yine yeniden süt artırma çabalarına başladım umudumu yitirmicem Allah'ın izniyle Başarıcam diye düşünüyorum :) ama mama takviyesinde kesmiyorum tabi.. Bugün Dr ye gittik aşımızıda olduk çok şükür bi Sıkıntımız yok1 ayda 820 gr almışız Dr normal dedi.. Mamayı bir iki öğün azaltabilirsin dedi. Bende başladım süt yapan ne varsa denicem tekrar tekrar .. Rabbimden Ümit kesilmez. Kulaklarımı da tıkadım
artık hiç birşey takmamaya karar verdim hayırlısı sütümden önemli değil hiç birşey.. Sen süt sağıyor musun ne kadar çıkıyo sütün birde mama takviyesi ne kadar yapıyorsun artırdın mı eskiye göre yada Dr kontrolümüz oldumu yakınlarda.. Çok soru sordum
![]()
Cnm ya biz prima 5 yildiz kullanioruz memnunuz halamiz gecen normal prima alms gelirken o bile fark etti pisti popomuz birazcik sudocrem ve vazelinle cozduk hemen sorunu... o degilde millet bimdeki bez harika dio nasi oluo pisik yapmiomus cok memnunlarmis simdi degil belki ama ilerde denicem su bezi sirf meraktan![]()
Ahaha galiba bir çoğumuzun derdini anlattın. Benim annem yanımda olmasına rağmen berbat haldeyim. Geçen hafta bir kere kuaföre gittim sadece. Komple ağdamı yaptırabildim, hemen eşim ne zaman gelirsin demeye başladı. Bir de 40ımız çıktığında giyindim makyaj yaptım. Benim resmi kıyafetim siyah tayt ve üzerine giydiğim 2 tunik. Hamilelikten evel baya kilo verip dolabımı yenilemiştim, hepsini tam giyemeden hamile kaldım. Pantolonlar, etekler diz kapağımdan yukarısını görmüyor :) İnşallah düzelicez, toparlayacağız ama eminim. Hele bu hafta sonu annem gidiyor, koşturmacam başlıyor. Bir de koşu bandını kullanmaya tekrar başlamayı düşünüyorum.Ya kızlar hepimiz neredeyse 1,5-2 aylık olduk. Hala k.çımızı başımızı toparlayamadik bir türlübebişler bir yandan gazdı kakaydı memeydı . Biz halen göbişli saç baş o biçim . Ne zaman normal hayata gecicez. ( yanında annesi kayinvalidesi olanlar daha olayın tam farkında değiller. Şenlik yalnız kalınca başlıyor
![]()
emzik almıyo ki bi türlü pekmeze batırıp veriyoz pekmezi yalıyo sonra atıyo ağzından. illa meme ile susacakemziğe alıştırın çok işe yarıyor ben hayatta emzik vermem derdim baktım ağlamalarına baş edemiyorum verdim onunla çok sakin deneyin bence
Doğduğundan beri emzik veriyorum ama 3 saniye sürmüyor dışarı atıyor diliyle:) elimizle zorla tutuyoruz.emziğe alıştırın çok işe yarıyor ben hayatta emzik vermem derdim baktım ağlamalarına baş edemiyorum verdim onunla çok sakin deneyin bence
Ay zaten kilo takintim var ağladım yani utanmadan sofrada sakasina direğinin farkındayım ama içime oturdu nede olsaBen de fön tutmuyorum hiç canım kendi hemen kuruyor zaten. En fazla radyasyon onda var bildiğimden kullanmıyorum.
Aynen ya amma atıp tutardım bi doğum yapıyolar salıyorlar kendilerini ne var yani derdim hele kilo veremeyenlere
Şu taytı icat edenden allah razı olsun zira giyebildiğim tek şey Tunik ve tayt
Çok özür dilerim ama dicem valla hem de görümcenin yanında haa "ÖKÜZZZ"
Canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı tabiki sorucaz paylaşımlarda buluncaz.
Humanaya dün başladım biliyorsun tam etkisi için erken olabilir. Bunun yanında öğleden sonra öğün olarak kuru börülceyi haşlayıp bol dereotu karıştırıp yiyorum yanında ev yoğurduyla. Ayva kompostosu yiyorum. Bol su tabi. Arada rezene demliyorum. 1 küçük dilim tahin helvası yiyorum. Dünden beri daha dolu gibi göğüslerim.
Düzenli sağmıyorum emzirmeye çalışıyorum eğer göğsü boşaltamazsa uyur kalırsa sağıyorum. 2 göğüsü de emziriyorum bitti gibi bişey oluyor emzirmeden sonra sağınca 20 cc çıkıyor az önce sağdım mesela uyudu benim cadıcık. Emzirmeden sağarsam 60-70 civarı çıkıyor bayadır emzirmeden direk sağmadım.
En son 1 aylık olduğunda 20 kasımda gittik doktora mamayı arttırmamı söylemişti. Günde 3 kere falan veriyorum 60 lık çok arttırdığım söylenemez. Çünkü kısa sürede acıksın beni daha çok emsin diye. 4 aralıkta gideceğiz inş kızmaz dr beğenir kilosunu.
Biz elimizden geleni yapalım canım moralimizi yüksek tutalım. Az da olsa alıyorlar çok şükür anne sütünü inşallah 2 ayımızda daha güzel olacak her şey. Onlar daha güzel emecek bizim de sütümüz artacakHer şey kafada bitiyor sütümüz az psikolojisinden kurtulduğumuz an daha iyi olacak becerebilirsek.
Eminim kötü niyetli söylememiştir hatta seni güldürmek için bile demiş olabilir ama ah bu lohusalık ve bundan anlamayan eşler kv.ler konu komşu...Ay zaten kilo takintim var ağladım yani utanmadan sofrada sakasina direğinin farkındayım ama içime oturdu nede olsa
Acaba baby star miydi adi bilmiomki bakmak lazmBen de şok'taki Baby Star'dan çok memnunum^^
Bende yiyorum.iyi hosta kilo alirsak ne olacak hamileyken kilo almadim simdi alacagizEvet helva çok etkiliyor ben çok severim 10 gündür yemiyordum şimdi yemeye başladım yine arttı sütüm. Tahin helvası.